Για καινούριο σκέφτομαι. Η τιμή του είναι στα 900 ευρώ περίπου. Αλλά με φοβίζει η μονή σκανδάλη.Να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο 20αρι θα είναι πιο βαρύ από 12αρι γιατί η βάση είναι 12αρα και έχουν προσαρμόσει τις κάνες. Επίσης σε τέτοια χρηματική κατηγορία τα μονοσκανδαλα είναι λαχείο. Αν επιτρέπεται σε τη τιμή το βρήκες;
Δεν γινεται να ειναι ποιο βαρυ ουτε και να εχουν το ιδιο βαρος ακομα και αν εχουν προσαρμοσει καννες 20αρες σε 12αρα βαση....οι 20αρες καννες ειναι ποιο ελαφρυες απο τις 12αρες οποτε και ετσι να ειναι οπως λες παλι ελαφρυτερο θα ειναι ....εστω και λιγο.Να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο 20αρι θα είναι πιο βαρύ από 12αρι γιατί η βάση είναι 12αρα και έχουν προσαρμόσει τις κάνες. Επίσης σε τέτοια χρηματική κατηγορία τα μονοσκανδαλα είναι λαχείο. Αν επιτρέπεται σε τη τιμή το βρήκες;
Κλασικο πλαγιοκαννο απο τα πολλα που ειχαν ερθει Ελλαδα την 10ετια του 60.....Το συγκεκριμενο ειναι κατασκευης του 1961(XVII)απο καποιο Ιταλικο οικο που εκεινη την εποχη υπηρχαν πολλοι στην Ιταλια......
Ηρακλή δεν το έχω ζυγίζει αλλά εκρινα από το 20αρι ζαμπαλα που έχει ο ξάδερφος μου και έχει βάρος 3300 κιλά.Δεν γινεται να ειναι ποιο βαρυ ουτε και να εχουν το ιδιο βαρος ακομα και αν εχουν προσαρμοσει καννες 20αρες σε 12αρα βαση....οι 20αρες καννες ειναι ποιο ελαφρυες απο τις 12αρες οποτε και ετσι να ειναι οπως λες παλι ελαφρυτερο θα ειναι ....εστω και λιγο.
Γιαννη εχοντας δυο ιδια οπλα ενα 12αρι και ενα ακομα 12αρι που του εχουν εφαρμοστει καννες 20αρες παλι ποιο ελαφρυ θα ειναι το 20αρι με την 12αρα βαση.....υπαρχουν ομως 20αρια που πλησιαζουν σε βαρος τα 12αρια!!!!Ηρακλή δεν το έχω ζυγίζει αλλά εκρινα από το 20αρι ζαμπαλα που έχει ο ξάδερφος μου και έχει βάρος 3300 κιλά.
Ενα καλο φυσιγγι σε αυτα τα γραμμαρια έχεις να προτυνεις κατι φίλε μου? Γτ δεν ειμαστε για λάθη στην τουφεκια της περδικας είναι κρίμα να φύγει τραυματισμενηΤο παλιο coturnice δεν ηταν σκληρο παρα τα γραμμαρια του..το καινουργιο το φοβαμε..
Το οπλο σου σιγουρα αντεχει εξαλλου ποσα φυσιγγια θα ριξεις..καλο ομως ειναι να πεσεις σε γραμμαρια..μια μαλλινη 32-34γρ ειναι νομιζω μια αρκετα καλη επιλογη..
Ψαχτο λιγο βαλε ταμπλο ντουφεκα και καμοια καρακαξα να δειςΕνα καλο φυσιγγι σε αυτα τα γραμμαρια έχεις να προτυνεις κατι φίλε μου? Γτ δεν ειμαστε για λάθη στην τουφεκια της περδικας είναι κρίμα να φύγει τραυματισμενη
Lambro feltro 34 gr n7Ενα καλο φυσιγγι σε αυτα τα γραμμαρια έχεις να προτυνεις κατι φίλε μου? Γτ δεν ειμαστε για λάθη στην τουφεκια της περδικας είναι κρίμα να φύγει τραυματισμενη
Εισαι αρχηγοπουλο!Αυτη η ερωτηση γενικα ειναι οτι πιο ακυρο ακουω..κ ειναι μεγαλο λαθος οσοι το ρωτανε..
Ο καθενας εχει καλα φυσιγγια δικα ΤΟΥ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα βολευτουν κ οι αλλοι..
Αν ηταν τσιχλα ευχαριστως θα σου ελεγα..δεν θελω ομως να σπασεις τα ποδια σου να της βρεις κ για καποιο λογο να μην σου κανει το φυσιγγι που σου ειπα κ μετα να πεις τον μαλακα τι μου ειπε..ολα τα μαλλινα της αγορας ειναι ποιοτικα παρε καποιο επωνυμο κ οπλισου με μεγαλη ψυχραιμια οταν της βρεις..αυτο ειναι μεγαλο μυστικο....
με τι νουμερο σκαγια?παιζει ρολο!Και κατι αλλο σημαντικο ,αλλες φορες κυνηγαμε χαμηλα με ζεστη 30+ και αλλες ψηλα με 5 ΄C Εξαρτατε που θα κυνηγησεις ; Εγω κυνηγουσα με τη δεκαδα τα WAIMANNSHEIL παντος καιρου στην πολλη υγρασια κολωναν λιγο επεφταν ζωντανα τα πουλια
Με τη πυρίτιδα είναι γεμισμένα Νικόλα...;;Και κατι αλλο σημαντικο ,αλλες φορες κυνηγαμε χαμηλα με ζεστη 30+ και αλλες ψηλα με 5 ΄C Εξαρτατε που θα κυνηγησεις ; Εγω κυνηγουσα με τη δεκαδα τα WAIMANNSHEIL παντος καιρου στην πολλη υγρασια κολωναν λιγο επεφταν ζωντανα τα πουλια
Είναι με κανονική rottweil αλλά δεν θυμάμαι κωδικό γιατί βγάζει αρκετές. Μιλάμε για τα γερμανικά πάντα.Με τη πυρίτιδα είναι γεμισμένα Νικόλα...;;
Ξέρεις;;
7αρια 36 γραμμε τι νουμερο σκαγια?παιζει ρολο!
Ναι το κατάλαβα....Τα γερμανικά.Είναι με κανονική rottweil αλλά δεν θυμάμαι κωδικό γιατί βγάζει αρκετές. Μιλάμε για τα γερμανικά πάντα.
Εχω διαβασει οτι εχι κλησει το εργοστασιο της ROTTVEIL και οτι γεμιζωντε με PSB2 δεν το εχω τσεκαρει ομωςΕίναι με κανονική rottweil αλλά δεν θυμάμαι κωδικό γιατί βγάζει αρκετές. Μιλάμε για τα γερμανικά πάντα.