Τωρα θυμηθηκα την βιταμινη Β.ZP.11 που περιεχει ο λουτσοςIzh 54
Με εχει βαρεσει η καραντινα στο κεφαλι παιδες,δεν ειναι τιποτα..
Τωρα θυμηθηκα την βιταμινη Β.ZP.11 που περιεχει ο λουτσοςIzh 54
Κυνηγι λαγου και πλαγιοκαννο όλη η παραδοση σου θυμίζει τα παλια καλά χρονια κυνηγιού
Γυρισα πισω τον έβαλα αμάξι κ συνέχισα για τσίχλες.. Γιατί η τσίχλα είναι..τσίχλα χαχαχαΜπραβο ρε Τασο!!Μετα απο αυτο πας για κρεμμυδια,οχι για τσιχλες...
Ας είχα κ εγώ ένα ωραιο κοκοροτουφεκο κ λόγω τιμής θα ήμουν ευτυχισμένος..Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ ιεροσυλία να έχουν τα πλαγιόκαννα μία μόνο σκανδάλη - μπορεί βεβαια να είμαι και παλαιών αρχών, ή απλά μαζόχας, μια και το πλάγιο που έχω, είναι δισκάνδαλο, σταθερό τσοκάρισμα, χωρίς αυτόματους εξολκείς και έχει και αληθινά κοκκόρια (Baikal IZH43KH) !
Για να ρίξω τουφεκιά πρέπει (αφού ήδη έχω βάλει φυσιγγια):
και μετά να πάω να μαζέψω το θήραμα.
- να απασφαλίσω,
- να οπλίσω δηλ. σηκώσω τον κόκκορα της κάννης με την οποία θα ρίξω
- να σημαδέψω
- να αποφασίσω αν με παίρνει να τουφεκίσω (και πότε ...)
- να βάλω τον δείχτη στην σωστή σκανδάλη
- μπαμ και κάτω
Αλλα το φχαριστιέμαι!! Είναι τελετουργία, αυτοσυγκέντρωση, εγρήγορση, κρότος, νιρβάνα για χιλιοστά του δευτερολέπτου και μετά ευχάριστη χαλάρωση, ακόμα και όταν δεν γίνει το kill με την πρώτη.
Σωστά, φέτος είναι *ιδιαίτερη* κατάσταση, από πολλές απόψειςΓυρισα πισω τον έβαλα αμάξι κ συνέχισα για τσίχλες.. Γιατί η τσίχλα είναι..τσίχλα χαχαχα
Ας είχα κ εγώ ένα ωραιο κοκοροτουφεκο κ λόγω τιμής θα ήμουν ευτυχισμένος..
Αλλά δεν μπορουμε να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από όπλα κλπ αλλά από θηράματα...
Και ειδικά φέτος με αυτή την κατάσταση το εμπεδώσαμε όλοι........
Βάλαμε τα όπλα μας.. μην πω που....
Τασο εκανα φετος ενα κυνηγι με κοκκοροντουφεκο Cal 16 ,To μονο που ξενιζε ειναι οτι στα δυσκολα περασματα που ηθελα ασφαλεια επρεπε να ανεβωκατεβαζω τα κοκκορια Αλλα ηταν μια ξεχωριστη ημερα ,Γυρισα πισω τον έβαλα αμάξι κ συνέχισα για τσίχλες.. Γιατί η τσίχλα είναι..τσίχλα χαχαχα
Ας είχα κ εγώ ένα ωραιο κοκοροτουφεκο κ λόγω τιμής θα ήμουν ευτυχισμένος..
Αλλά δεν μπορουμε να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από όπλα κλπ αλλά από θηράματα...
Και ειδικά φέτος με αυτή την κατάσταση το εμπεδώσαμε όλοι........
Βάλαμε τα όπλα μας.. μην πω που....
Μπράβο ρε Χρήστο κ εγώ νόμιζα τόσο καιρό πως δεν του πηρες ακόμα την παρθενια....
Το κοκοροτουφεκο έχει ένα καλό..Τασο εκανα φετος ενα κυνηγι με κοκκοροντουφεκο Cal 16 ,To μονο που ξενιζε ειναι οτι στα δυσκολα περασματα που ηθελα ασφαλεια επρεπε να ανεβωκατεβαζω τα κοκκορια Αλλα ηταν μια ξεχωριστη ημερα ,
Θελει προσοχη οταν κατεβαζεις τα κοκκορια Εχω ακουσει οτι σε ιστοριες για κυνηγους που τους γλιστρησαν τα κοκκορια και μπαμΜπράβο ρε Χρήστο κ εγώ νόμιζα τόσο καιρό πως δεν του πηρες ακόμα την παρθενια....
Ένα ένα μου τα λες για να με βασανίζεις τρελό αγορι... 
Το κοκοροτουφεκο έχει ένα καλό..
Ότι ο χρήστης νιώθει "φοβο" με σηκωμένα τα
κοκόρια κ προσεχει περισσότερο...
Βεβαίως όλα τα όπλα έχουν κοκκορες αλλά είναι εσωτερικά κ αφου δεν τους βλέπουμε
δεν "τρομάζουμε" και έτσι είναι που γίνονται πολλες φορες κ τα ατυχήματα......
Συνηθεια ειναι ολα ,εδω κυνηγαγα με εμπροσθογεμες,Θελει προσοχη οταν κατεβαζεις τα κοκκορια Εχω ακουσει οτι σε ιστοριες για κυνηγους που τους γλιστρησαν τα κοκκορια και μπαμ
Θέμα ψυχολογίας και μόνο ειναι, εχω με συζήτηση πείσει φίλους κυνηγους που δεν διανοουνταν ότι θα κυνηγούσαν με πλαγιο ποτε.Εγώ πλέον με πλάγιο δισκανδαλο θα ήθελα να κυνηγάω αλλά πιστεύω πως θα με δυσκολέψει αρκετά όχι η σκοπευτικη γραμμή αλλά οι σκανδαλες
Εγώ δεν θέλω ψήσιμο Δημήτρη είμαι έτοιμος και φέτος είχα σκοπό να το επιχειρήσω με δανεικό όπλο για αρχή αλλά.......Θέμα ψυχολογίας και μόνο ειναι, εχω με συζήτηση πείσει φίλους κυνηγους που δεν διανοουνταν ότι θα κυνηγούσαν με πλαγιο ποτε.
Sorry για το άσχετο, αλλά... άμα αυτά τα ψάρια της διαφήμισης είναι λούτσοι, τότες, εγώ είμαι... καρχαρίας!!!Τωρα θυμηθηκα την βιταμινη Β.ZP.11 που περιεχει ο λουτσος
Με εχει βαρεσει η καραντινα στο κεφαλι παιδες,δεν ειναι τιποτα..
Πολύ ωραίο!T. Wild παποντουφεκο αγγλικό του1912, 76εκ.καννες Μάγκνουμ θαλαμες και διευρυμένους αυλους 18,7 από κατασκευής, εννοείται χειροποίητο. Ένα από τα έντεκα πλαγιοκαννα παιδια μου.
Να τα χαίρεσαι όλα Δημήτρη!!! Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά το "σαράκι" του γνήσιου οπλόφιλου...!!!T. Wild παποντουφεκο αγγλικό του1912, 76εκ.καννες Μάγκνουμ θαλαμες και διευρυμένους αυλους 18,7 από κατασκευής, εννοείται χειροποίητο. Ένα από τα έντεκα πλαγιοκαννα παιδια μου.
Baikal, ugartechea, William Powell του 1920,Henry murton του1947, Skimin and Wood του1922, W. Greener του 1955,Bonehill του1890, B. S. A του1955 και τρία T. Wild το πιο πανω και ένα του1934 καί ένα του 1937.ολα είναι ή παποντουφεκα ή περιστεροντουφεκα .Πολύ ωραίο!
Τα άλλα???
Δημήτρη μπράβο είσαι μερακλής από αυτους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.....Baikal, ugartechea, William Powell του 1920,Henry murton του1947, Skimin and Wood του1922, W. Greener του 1955,Bonehill του1890, B. S. A του1955 και τρία T. Wild το πιο πανω και ένα του1934 καί ένα του 1937.ολα είναι ή παποντουφεκα ή περιστεροντουφεκα .