Μπείτε και στο you tube του Jonathan mc gee
Μπείτε και στο you tube του Jonathan mc gee
Λεωνίδα σε παρακαλω μην μου κάνεις σαμποτάζ και μου παρασερνεις υποψήφιους αγοραστές του πλαγιοκαννου...έρωτας για ... λίγους ...
Η το Merkel 447 καλύτερα!!!Λεωνίδα σε παρακαλω μην μου κάνεις σαμποτάζ και μου παρασερνεις υποψήφιους αγοραστές του πλαγιοκαννου...
Θες να βάλεις merkel?
Bαλε το 40 και το 60..
Δισκδάνδαλο με πιστολολαβή!!! Ποιος το παράγγειλε έτσι???έρωτας για ... λίγους ...
Φίλε Νικηφορε λες πραγματι να υπάρχει τόσο σημαντική καθυστέρηση για την δευτερη τουφέκια(αν το λες για αυτό)?Δισκδάνδαλο με πιστολολαβή!!! Ποιος το παράγγειλε έτσι???
Φίλε Τάσο και εγώ που είχα και έχω δισκάνδαλο με πιστολολαβή δεν με ενοχλούσε, ούτε είδα και καθυστέρηση στην δεύτερη σκανδάλη. Αλλά, το ντεμί πιστολέ και το αγγλέ είναι πιο αρμονικό και στο χέρι και στο μάτι!Φίλε Νικηφορε λες πραγματι να υπάρχει τόσο σημαντική καθυστέρηση για την δευτερη τουφέκια(αν το λες για αυτό)?
Με σοβιετικο baikal πλαγιοκαννο με αγγλε κοντάκι(από την μάνα του) που εχω ρίξει κάτι τουφεκιες δεν είδα διαφορά σε σχέση με το πιστολε...
Πάντως αγκαλιαζει πολυ ωραια το χέρι την αγγλε λαβή κ χωρίς να ενοχλείτε από κάτι!
Σωστός ο Δαυΐδ! Καραμπίνα ή σούπερποζε για "everyday gun" και πλάγιο για "weekend gun"!AYA... www.youtube.com/watch?v=OyFF8zITPfw
Πώς να ρίχνεις με ένα πλάγιο... www.youtube.com/watch?v=R_QgCEgtT0E
...αλλά χάλια επώμιση, όπως του λέει και ένας σχολιαστής: Just one comment... Get that stock into your shoulder!Σωστός ο Δαυΐδ! Καραμπίνα ή σούπερποζε για "everyday gun" και πλάγιο για "weekend gun"!
Εγω ειλικρινα απορησα με αυτο το βιντεο οπτικα τουλαχιστον γιατι απο λογια λιγα καταλαβα...αλλά χάλια επώμιση, όπως του λέει και ένας σχολιαστής: Just one comment... Get that stock into your shoulder!
Καινοι βιδες στη βαση κατω εχουν πειραχθει απο καπιον πουβδεν διαθετεινκαταληλα εργαλειαFollow your heart... 
Φίλε μου η ποιότητα αυτου του οπλου είναι δεδομένη..
Από εκεί κ περα κάνε του έναν έλεγχο κλπ..
Και αν σε συμφέρει η τιμή συμφωνα παντα κ με την κατάσταση του τότε το περνεις...
Διακρίνω στο πανω μέρος δεξιά απο την πεταλουδα ραγισμα στο ξυλο?
Αν ναι είναι κάτι που πρέπει να προσεχθει..
Εκτός κ έχεις σκοπό κάποια μελλοντική ανακαίνιση...