Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Δεν ξερω εαν υπαρχουν σε cal20 .....ουτε τα εχω δοκιμασει ποτε.
Σε LB6 το καλυτερο αμορτισερ ( για μενα ) ειναι ο φελλος.
Παντα μου εδωσε καλυτερες συγκεντρωσεις και κατανομες και σε σκαγια και βολια...απ'οτι μου
εδωσε η γνησια μαλλινη και το αμορτισερ απο biorientabile cal20 Βασιλη !!!
ΑΖ- ΒΖ 18. Αυτούς λέω Νίκο. https://www.idiogomosi.com/pages/posts/vysmata-mikroteron-diametrimaton-467.php

Γιατί 65 κάλυκα? Νομίζω αν έκανα το ίδιο σετ απ σε νούμερο 7 για πρώτη και νούμερο 6 για δεύτερη τρίτη θα ήταν καλύτερα αλλά κι έτσι θα με καλύψει στις ορινες με 4 άστρα από 15 μέχρι 30 μέτρα και με 3 άστρα μέχρι τα 35-38 μέτρα
Εάν οι ντουφέκια σου είναι μέχρι 30 μέτρα βάλε μόνο νούμερο 7,5........ Θα με θυμηθείς......

Εάν οι ντουφέκια σου είναι μέχρι 30 μέτρα βάλε μόνο νούμερο 7,5........ Θα με θυμηθείς......

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Βαγγελα μου !!! Και του χρονου με υγεια φιλε !!! :)

Εισαι μεγαλος δασκαλος.....στην περδικα φιλαρα μου !!! :cool:

Ειρθαν οι τασκοφ.16 και 22.δοκιμες πιο μετα.με sipe,MB36 h-skor800 αντε να δουμε τη θα βγαλο

Τον ''Αδη με τα λειψανα''..... θα βγαλεις κουζουλε !!!!
Τουφεκια....και κολαση....δεν γλυτωνει τιποτα φιλε !!!

ΥΓ, Και ο 18ρης πολυ καλος στα 36 γραμμαρια....Ουσιαστικα ολα του τα νουμερα δουλευουν
πολυ καλα !!

Τον ''Αδη με τα λειψανα''..... θα βγαλεις κουζουλε !!!!
Τουφεκια....και κολαση....δεν γλυτωνει τιποτα φιλε !!!

ΥΓ, Και ο 18ρης πολυ καλος στα 36 γραμμαρια....Ουσιαστικα ολα του τα νουμερα δουλευουν
πολυ καλα !!
Τους 16ρηδες τους πηρα για την ΜΒ36 στα 38γρ νο3

Τους 16ρηδες τους πηρα για την ΜΒ36 στα 38γρ νο3

Πολυ καλες συγκεντρωσεις και κατανομες....
Βλεπεις τον στοχο μετα την τουφεκια.....και το χαμογελο φτανει στα αυτια σου !!!
Θα με θυμηθεις κουζουλε !!! ;) :)

Πολυ καλες συγκεντρωσεις και κατανομες....
Βλεπεις τον στοχο μετα την τουφεκια.....και το χαμογελο φτανει στα αυτια σου !!!
Θα με θυμηθεις κουζουλε !!! ;) :)
Σε σχεση με τους gt ας πουμε στης δυπλης βασης εχουν διαφορα κατανομης???

Back