Ποιο είναι το πρώτο κριτήριο με το οποίο αγοράζετε όπλο

Εγώ ήμουν Αυστραλία όταν αγόρασα την SX4 (2017) και όταν ήρθα το 18 πήρα και την Μ2.
Πήγα Κοζάνη για φάσσες και η Μπενέλα μου έκανε κόνξες🤨. Την έπιασα από την κάνη και σημάδεψα τον κορμό από μια καστανιά. Αστόχησα! 😵‍💫
Μετά έπιασα την SX4 και για κάποιο λόγο οι φάσσες έπεφταν ξερές και παραγιομισμένες με σκορδοπίπερο…😊

Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάποιον να γράφει ότι παίρνω όπλο γιατί από ακούσματα έχει καλή κανη ή σκοτώνει καλά,συμπέρασμα παίρνω πρώτα ότι με βολεύει από μέτρα,από τιμή και από αξιοπιστία προς το παρόν προχωρώντας βλέπουμε, παρακάτω θα εξηγήσω το δικό μου κριτήριο αυτό της αχρωμίωτης κάνης, σαν το πρώτο, γιατί απλά θέλω το όπλο να σκοτώνει πρώτα από όλα ,τη μηχανή της θάλασσας να είναι αξιόπιστη ,όπως και το αυτοκίνητο, το παντελόνι και το πουκάμισο πρέπει να με βολεύει ,το κοντάκι και τη πάπια τα φτιάχνω ,το πατρόν των ρούχων δε διορθώνεται ,και ο μηχανισμός των όπλων και να κάνει κάτι θα διορθωθεί,εξάλλου αν θέλω να πάω στο πόλεμο με λειόκανο θα πάω με δισκάδαλο δίκανο η επαναληπτική ποτέ με αυτογεμές

Το 1ο προσωπικο μου κριτηριο ειναι ο
ΕΡΩΤΑΣ και εγω ερωτευτηκα την SUPER SPORT την πηρα και ζω τον ερωτα μου
μαζι της.🥰🥰🥰🥰
Και εγώ όταν τη πρώτο έπιασα από τις πρώτες που ήρθαν στο καλκατζάκο,έπειτα την πήραν και 3 δικοί μου ,αλλά ξέρεις ο δυνατός έρωτας συνήθως καταλήγει σε ένδοξο διαζύγιο.

Το βασικο ειναι να κανει τους οπλουργους άνεργους

Ολα σκοτώνουν
Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά έχει πολλούς παραμέτρους,κάτι σαν το καιρό που όλος τυχαίως κάποια μερικές φορές τα κάνει να μην σκοτώνουν .Συμβαίνει κυρίως σε αυτά που έχουν περισσότερο ανελαστικες κανες συνοδευόμενες από μικρό μέτριους αυλούς και κλασικά κοντά κωνάκια, αυτά χρειάζονται υπερτροφή τότε για να δώσουν αυτό που πρέπει, γιατί απλά δεν έχουν το γονίδιο .Όπως οι μποντι μπιλντερ χιλιάδες κάνουν οι έχοντες το γονίδιο ξεχωρίζουν.Εξαλου είμαι φαν του επαγγέλματος του οπλουργου που αν υπήρχε σχολή στην Ελλάδα σίγουρα θα είχα φοιτήσει,επομένως δεν επιλέγω κάτι που θα βοηθήσει στην εξάλειψη του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Last edited:
Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά έχει πολλούς παραμέτρους,κάτι σαν το καιρό που όλος τυχαίως κάποια μερικές φορές τα κάνει να μην σκοτώνουν .Συμβαίνει κυρίως σε αυτά που έχουν περισσότερο ανελαστικες κανες συνοδευόμενες από μικρό μέτριους αυλούς και κλασικά κοντά κωνάκια, αυτά χρειάζονται υπερτροφή τότε για να δώσουν αυτό που πρέπει, γιατί απλά δεν έχουν το γονίδιο .Όπως οι μποντι μπιλντερ χιλιάδες κάνουν οι έχοντες το γονίδιο ξεχωρίζουν.Εξαλου είμαι φαν του επαγγέλματος του οπλουργου που αν υπήρχε σχολή στην Ελλάδα σίγουρα θα είχα φοιτήσει,επομένως δεν επιλέγω κάτι που θα βοηθήσει στην εξάλειψη του συγκεκριμένου επαγγέλματος.
Έναν Φουσεκη που έκανε τις τλφ φάρσες τι τον έχεις Γιάννη???
Μου θυμίζει αυτόν το τρολλαρισμα που μασ ρίχνεις

Αυτο που εχω καταλάβει ολα αυτα τα χρονια σε κυνηγετικά φορουμ (22 χρονια φετος τον Σεπτέμβριο) 🥳🥳🥳🥳
Είναι οτι οι περισσότεροι πιστεύουν οτι ενα οπλο βελτιωμένο θα τους κανει καλύτερους σκοπευτές.Το οποίο είναι λαθος ,εχουν καταστραφεί οπλα στο βωμο της τέλειας ντουφεκιας ..
Εχω δει απίθανους σκοπευτές στο κυνήγι,καποιοι αθλητές κιολας σε αυτο...
και ποτε κανεναν δεν ακουσα να μιλαει για κωνους αυλους και μαγικα τσοκ ..Ποτε ...
Εγω θα το ξαναπω παντως
Ολα τα οπλα σκοτώνουν οχι ολοι οι κυνηγοί..
Οπλο αξιόπιστο να μην σε αφήσει στο βουνο
Αυτα..

Αυτο που εχω καταλάβει ολα αυτα τα χρονια σε κυνηγετικά φορουμ (22 χρονια φετος τον Σεπτέμβριο) 🥳🥳🥳🥳
Είναι οτι οι περισσότεροι πιστεύουν οτι ενα οπλο βελτιωμένο θα τους κανει καλύτερους σκοπευτές.Το οποίο είναι λαθος ,εχουν καταστραφεί οπλα στο βωμο της τέλειας ντουφεκιας ..
Εχω δει απίθανους σκοπευτές στο κυνήγι,καποιοι αθλητές κιολας σε αυτο...
και ποτε κανεναν δεν ακουσα να μιλαει για κωνους αυλους και μαγικα τσοκ ..Ποτε ...
Εγω θα το ξαναπω παντως
Ολα τα οπλα σκοτώνουν οχι ολοι οι κυνηγοί..
Οπλο αξιόπιστο να μην σε αφήσει στο βουνο
Αυτα..
Περικλή το μόνο όπλο που δε θα σε αφήσει ποτέ στο βουνό είναι το δίκανο με τα κοκόρια αν δεις κάποιον να κυνηγάει με τέτοιο σφύρα μου φίλε.Εννοειται ότι και όλα τα όπλα σκοτώνουν αλλά και όλοι οι κυνηγοί σκοτώνουν απλά σκοτώνουν με διαφορετικά ποσοστά στις ίδιες συνθήκες.

Κοίταξτε όλα οφείλονται στη παρατήρηση η παρατήρηση είναι και αυτή σημαντικό πράγμα πολύ σημαντικό,που δεν έχει να κάνει με την ικανότητα απαραίτητα στο να κάνεις κάτι καλύτερα από όλους τους άλλους μπορείς όμως να βγάλεις πολύ ποιο ασφαλή συμπεράσματα .Εάν μπορούσε κάποιος να θυμηθεί μοναδικές στιγμές απολαύσης στο κυνήγι εννοείται ότι συνοδεύονται με ανέλπιστες επιτυχίες (προσοχή στον πλυθηντικο), Θα πει τις ένιωσα κυνηγώντας με το τάδε όπλο.Τωρα αν έχει και την ικανότητα να εξετάσει και να βρει το γιατί με αυτό και όχι με τα υπόλοιπα 1/2/5/10 που έχω κυνηγήσει,θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα προς όφελος του ,έτσι θα έχει κάποια βασικά στοιχεία για την επόμενη αγορά.Αν σκέφτεται με όλα και και με ότι ναι θα σκοτώσω του λείπει η τρέλα που έχουμε κάποιοι άλλοι ,ίσως να είναι ποιο κερδισμένος ίσως και ποιο χαμένος ουδείς γνωρίζει.Αλλος τρελαίνεται με το φυσίγγι , άλλος με την κάνη,άλλος με την ομορφιά ,άλλος με την αξιοπιστία ,άλλος θέλει το φθηνότερο.Εγω θέλω να κάνει ακριβώς το καθήκον για το οποίο κατασκευάστηκε να σκοτώνει όσο το δυνατόν καλύτερα, οπότε πετυχαίνω το θήραμα εννοείται.Δεν αγοράζω ντουφέκι για να αποδείξω τίποτε σε κανέναν το αγοράζω για να βλέπω σκοτώματα,αν σκεφτόμουν να μην πάθει ποτέ κάτι θα κυνηγούσα με μονόκανο με κόκορα που μετά τη σφεντόνα αεροβόλο,Φλομπέρ με ένα τέτοιο κυνηγούσα στην 6 δημοτικού .Ακόμα θυμάμαι τις κλωτσές στον ώμο και τη στεναχώρια αν αστοχούσα η έφευγε κάποιο ορτύκι από τα πόδια μου και ήμουν άδειος ,κυνηγώντας με μια ημίαιμη Γκέκας σκυλίτσα δική μου δώρο από έναν θείο που ξεπέταγε τα πάντα απλά δε φερμάριζε.

Γιαννη βαστα γερα,μη μασας μαζι σου...

Καποιοι εδω μεσα και κυριως κατοχοι benelli λενε οτι το πρωτο κριτηριο επιλογης οπλου ειναι η αξιοπιστια,οκ το δεχομαι αλλα μετα αφου την εχεις την αξιοπιστια γιατι πουλας την παλια σου benelli για να παρεις την powerbore? και μετα γιατι πουλας την powerbore για να παρεις την Α.Ι.?Αυτο εμενα μου δειχνει οτι ψαχνεις και κατι αλλο περα απο την αξιοπιστια και εχει σχεση με την ντουφεκια που βγαζει το οπλο,πως σκοτωνει,ποσο μακρια σκοτωνει και παει λεγοντας...εκτος αν εχουμε γινει τοσο θυματα του καταναλωτισμου που πουλαμε το προηγουμενο μοντελο απλως για να παρουμε το επομενο...Παντως σιγουρα για μενα το πως σκοτωνει ενα οπλο ειναι σημαντικο κριτηριο για την επιλογη οπλου γιατι οσα οπλα λιμπιζομαι που ειναι Maxus,V3,A400... ειναι ειναι απο ιστοριες που εχω διαβασει ή εχω ακουσει για το πως σκοτωνουν αυτα τα οπλα(τωρα αν αυτο πραγματικα ισχυει ειναι αλλο θεμα....)Παρολο που αυτα τα οπλα που προανεφερα τα θεωρω υποδεεστερα απο τις Benelli τοσο λειτουργικα οσο και αισθητικα.Απλα πιστευω οτι στο πισω μερος του κεφαλιου μας το "πως σκοτωνει" ενα οπλο παιζει σημαντικο ρολο στην επιλογη μας ασχετως αν δεν θελουμε να το παραδεχθουμε...Και για να ενισχυσω το επιχειρημα μου θα πω το εξης:Αν δεν ειχαν παρουσιαστει αυτα τα προβληματα και τα σπασιματα κατα την λειτουργια της V3 με αυτα που εχουν γραφτει για την βλητικη της αποδοση τα μισα μελη του φορουμ θα κυνηγουσαν με V3 κι ας εχει πολυπλοκο μηχανισμο....

Καποιοι εδω μεσα και κυριως κατοχοι benelli λενε οτι το πρωτο κριτηριο επιλογης οπλου ειναι η αξιοπιστια,οκ το δεχομαι αλλα μετα αφου την εχεις την αξιοπιστια γιατι πουλας την παλια σου benelli για να παρεις την powerbore? και μετα γιατι πουλας την powerbore για να παρεις την Α.Ι.?Αυτο εμενα μου δειχνει οτι ψαχνεις και κατι αλλο περα απο την αξιοπιστια και εχει σχεση με την ντουφεκια που βγαζει το οπλο,πως σκοτωνει,ποσο μακρια σκοτωνει και παει λεγοντας...εκτος αν εχουμε γινει τοσο θυματα του καταναλωτισμου που πουλαμε το προηγουμενο μοντελο απλως για να παρουμε το επομενο...Παντως σιγουρα για μενα το πως σκοτωνει ενα οπλο ειναι σημαντικο κριτηριο για την επιλογη οπλου γιατι οσα οπλα λιμπιζομαι που ειναι Maxus,V3,A400... ειναι ειναι απο ιστοριες που εχω διαβασει ή εχω ακουσει για το πως σκοτωνουν αυτα τα οπλα(τωρα αν αυτο πραγματικα ισχυει ειναι αλλο θεμα....)Παρολο που αυτα τα οπλα που προανεφερα τα θεωρω υποδεεστερα απο τις Benelli τοσο λειτουργικα οσο και αισθητικα.Απλα πιστευω οτι στο πισω μερος του κεφαλιου μας το "πως σκοτωνει" ενα οπλο παιζει σημαντικο ρολο στην επιλογη μας ασχετως αν δεν θελουμε να το παραδεχθουμε...Και για να ενισχυσω το επιχειρημα μου θα πω το εξης:Αν δεν ειχαν παρουσιαστει αυτα τα προβληματα και τα σπασιματα κατα την λειτουργια της V3 με αυτα που εχουν γραφτει για την βλητικη της αποδοση τα μισα μελη του φορουμ θα κυνηγουσαν με V3 κι ας εχει πολυπλοκο μηχανισμο....
Πες τα.Εβγαινε η benelli ο 18.3 και 18.4 είναι το καλύτερο.Ε ολόκληρη benelli κάτι θα ξέρει...τσουυυυπ βγάζει το χωνί 19.7 και οι κάτοχοι την άκουσαν.Σου λέει τι έγινε τώρα πως μας πετσοκοψε έτσι?Βρε λες να σκοτωνουν οντως καλύτερα ?
Mind fuck κάνει η benelli.Μαζευτε λεφτά......

Back