Σκέψου σε ίδιες γεμισιες με άλλο βυσμα και είχα αυξομειωσεις έως και 20%.τωρα αν θες αυξηση της συγκεντρωσης σε benelli θα προτεινα και ένα kicks που μαζευει τα περιφερειακάΜακάρι...
Σκέψου σε ίδιες γεμισιες με άλλο βυσμα και είχα αυξομειωσεις έως και 20%.τωρα αν θες αυξηση της συγκεντρωσης σε benelli θα προτεινα και ένα kicks που μαζευει τα περιφερειακάΜακάρι...
Ηλία συμφωνώ σε όσα γράφεις,θα πω όμως πως υπάρχουν μάρκες επώνυμες πρωτοκλασάτες με καννες που σε πίνακες δοκιμασμένα πράγματα,τουλάχιστον από μένα,βγάζουν πολύ πιο σκόρπιες κατανομές από benelli...Σκέψου σε ίδιες γεμισιες με άλλο βυσμα και είχα αυξομειωσεις έως και 20%.τωρα αν θες αυξηση της συγκεντρωσης σε benelli θα προτεινα και ένα kicks που μαζευει τα περιφερειακά
Αν και βγαίνουμε οφτοπικ, τα ποσοστά είναι μια χαρά που αναφέρει ο gianblo για μαμά κάννη, ένα απλό μαμά εσωτερικό LM (3,5* μετρημένο αναφέρει) στα 36,5μ με 8-9 σκάγια.Ηλία συμφωνώ σε όσα γράφεις,θα πω όμως πως υπάρχουν μάρκες επώνυμες πρωτοκλασάτες με καννες που σε πίνακες δοκιμασμένα πράγματα,τουλάχιστον από μένα,βγάζουν πολύ πιο σκόρπιες κατανομές από benelli...
Ξανά λέω δοκιμές σε χαρτιά που έχω κάνει με φίλους πολύ συχνά και έχω δει κάννες που πραγματικά ζηλεύουν τις συγκεντρώσεις των benelli..
Και πάντα κάννες εργοστασιακές...
Εννοείται γίνεται να έχει σχέση η πρωτη κάννη που θα τρυπήσει το μηχάνημα με την δέκατη που θα έχει όντως ζεσταθεί και μειωθεί η απόδοση του? Είχα μπενελι Τάκη, εχω δει καλυτερες στο χαρτί Κάννες, εχω δει και χειρότερες. Αν σου κόβει το μυαλό και ψαχτεις με όλα τα όπλα μπορείς να σκοτώσεις καλά αμα δεν είναι ελαττωματικά!Ηλία συμφωνώ σε όσα γράφεις,θα πω όμως πως υπάρχουν μάρκες επώνυμες πρωτοκλασάτες με καννες που σε πίνακες δοκιμασμένα πράγματα,τουλάχιστον από μένα,βγάζουν πολύ πιο σκόρπιες κατανομές από benelli...
Ξανά λέω δοκιμές σε χαρτιά που έχω κάνει με φίλους πολύ συχνά και έχω δει κάννες που πραγματικά ζηλεύουν τις συγκεντρώσεις των benelli..
Και πάντα κάννες εργοστασιακές...
Εδώ θα ακούσεις πολλές απόψεις όπως είναι φυσικό άλλοι θα πουν την 302 άλλοι την 303 και πάει λέγοντας μέχρι την 391.Νά ρωτήσω από την σειρά 300 άκουσα ότι το ποίο πετυχημένο μοντέλο είναι η 304 ισχύει?
Συγνώμη για το οφ τοπικ αλλα δεν κατάφερα να μεταφερω το μηνυμα μου στο σωστό τοπικ παραθέτωντας ταυτόχρονα και το σχόλιο του Ηλία...Ο Z2m μου φανηκε καλός, ο vz23 και ο ηλιόπουλος αλλα αυτός πλεον δεν θα βρίσκεται. Με αυτόν μετρησα το μεγαλύτερο πλήθος σκαγιων στον κύκλο, 312 στα +-608. Αληθεια το κικς μαζεύει ΚΑΙ τα περιφερειακά; Το φοβαμαι γιατι δεν εχω ακριβως κοντάκι στα μέτρα μου και ειναι αυστηρό τσοκ.Σκέψου σε ίδιες γεμισιες με άλλο βυσμα και είχα αυξομειωσεις έως και 20%.τωρα αν θες αυξηση της συγκεντρωσης σε benelli θα προτεινα και ένα kicks που μαζευει τα περιφερειακά
Δεν ισχύει,παρόλο που ήταν πολύ καλό όπλο με καλό ζύγισμα δεν κατάφερε να καθιερωθεί όπως η 302 303 ,σε 20 30 χρόνια θεωρώ πως η urika 2 θα έχει την φήμη της 302 303 και πιστεύω πως συνολικά ήταν καλυτερο όπλο από της προηγούμενες.Νά ρωτήσω από την σειρά 300 άκουσα ότι το ποίο πετυχημένο μοντέλο είναι η 304 ισχύει?
Έτσι λέγεται όντως ,εγώ προσωπικά μιας και όλη η φαμίλια μου αλλά και πολλοί φίλοι κυνηγοί είχαν στα χέρια τους 303 ποτέ δεν είδα σπάσιμο κλείστρου ,όμως ναι ακούγεται αυτό το πρόβλημα ,ας μην ξεχνάμε όμως ότι μιλάμε για εποχές που φυσιγγαρες θεωρούνταν τα δυνατά φυσίγγια και ο παράγοντας συντήρηση όπλου δεν γνωρίζουμε σε αυτούς που έσπασαν πόσο ρόλο έπαιξε .Η 304 διόρθωσε το κλειστρο και δεν έσπαγε όταν το πσρακανες είναι ίσως από τις πιο καλοζυγισμενες καραμπινες που έχουν βγει και πολύ ελαφριά για την εποχή της αερίων όπλο δεν υπάρχει με αυτό το βάρος και 66 η 71 κάνη είναι η καλύτερη της σειράς αλλά μόνο 70άρα θαλαμη και αυτό την έφαγε και το ότι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε να το εκτιμούμε κάτι ανάλογο κάνουμε και με τα αυτοκίνητα
Η 303 διόρθωσε αυτό το πρόβλημα που είχε η 302 .Η 304 διόρθωσε το κλειστρο και δεν έσπαγε όταν το πσρακανες είναι ίσως από τις πιο καλοζυγισμενες καραμπινες που έχουν βγει και πολύ ελαφριά για την εποχή της αερίων όπλο δεν υπάρχει με αυτό το βάρος και 66 η 71 κάνη είναι η καλύτερη της σειράς αλλά μόνο 70άρα θαλαμη και αυτό την έφαγε και το ότι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε να το εκτιμούμε κάτι ανάλογο κάνουμε και με τα αυτοκίνητα
Με 70αρα θαλαμη εβγαιναν και τα προηγουμενα μοντελα και με θαλαμες μαγκνουμ πχ 302 303.Η 304 διόρθωσε το κλειστρο και δεν έσπαγε όταν το πσρακανες είναι ίσως από τις πιο καλοζυγισμενες καραμπινες που έχουν βγει και πολύ ελαφριά για την εποχή της αερίων όπλο δεν υπάρχει με αυτό το βάρος και 66 η 71 κάνη είναι η καλύτερη της σειράς αλλά μόνο 70άρα θαλαμη και αυτό την έφαγε και το ότι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε να το εκτιμούμε κάτι ανάλογο κάνουμε και με τα αυτοκίνητα
Ειναι το πιο ζυγισμενο τα υποληπα εξαρτιματα ειναι ιδιαΝά ρωτήσω από την σειρά 300 άκουσα ότι το ποίο πετυχημένο μοντέλο είναι η 304 ισχύει?
Τι μου θύμισες.Έλα παμεεεεεεεε!!!!!!!!!!