Οι περισσότεροι ψάχνουν το δέντρο και χάνουν το δάσος, το 70% των κυνηγών έχουν αταίριαστο όπλο, η όπλο ακατάλληλο για τα κυνήγια που κάνουν. Άλλοι ψάχνουν για ελαφρύ όπλο να κάνουν όλα τα κυνήγια μετά παραπονιούνται ότι κλωτσάει, άλλοι ψάχνουν οπλα για ντουφεκιες στα 50 με 60 μέτρα .Η αγνοια καμια φορα σε οδηγει σε λαθος δρόμους,όλα τα οπλα σκοτώνουν καλά και το ίδιο για τον μέσο κυνηγό,δεν αμφιβάλω ότι μερικά οπλα μπορεί να έχουν καλύτερη βλητικη απόδοση λόγου καννης μετάλλων κλπ,αυτό θα εξυπηρετήσει το 10 %των κυνηγών που θα έχουν ψαχθει και παθιαστει να τελειοποιησουν το πάθος τους,για τους υπόλοιπους είναι άχρηστο. Πας για κυνήγι και βλέπεις ακριβα οπλα εξτριμ τσοκ και σου κλείνει ο άλλος το μάτι για να σημαδέψει καλυτερα λέει. Βλέπεις σουπερ μαγκνουμ και μαγκνουμ φυσίγγια τον Οκτώβρη στις φάσσες με 30βαθμούς.Ο άλλος λέει μου κάνει κλικ η μπενελι είναι άχρηστο όπλο. Πιτσιρίκος 18 χρόνων αγόρασα το black eagle έλεγα δεν θα ξαναπάρω ποτέ μπενελι 20 ντουφεκιες κανένα πουλί, οσπου μια μέρα πήγα με ένα φίλο και του το είπα ,αλλάζοντας ντουφεκια εριχνε τις τσιχλες την μια πισω απο την αλλη,εγω ημουν 1,90υψος αυτός 1,70 και το κοντακι 36 εκατοστά. Εγώ όμως ήμουν σίγουρος ότι το όπλο είναι άχρηστο.Θελω να πω Προσαρμόστε τα οπλα πάνω σας,βρείτε τα κατάλληλα φυσίγγια και όλα θα έρθουν μόνα τους,Εάν θέλετε να φτάσετε στο 100% των δυνατοτήτων σας και του οπλου, τότε θα πρέπει να έχετε άφθονο χρήμα και χρόνο με αναμφίβολα αποτελέσματα λόγω ανθρώπινου παράγοντα. Χαρείτε το κυνήγι στο μετρό του εφικτού και όχι της υπερβολής