Και πολύ καλά κάνουν φίλε μου και το ψάχνουν. Και εγώ το έχω ψάξει.
Δεν έχω βρει όμως ΚΑΝΕΝΑΝ στον οποίο θα δώσω το όπλο μου για να κάνει ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ θέλει και ο οποίος θα μου εγγυηθεί ΓΡΑΠΤΑ ότι το όπλο μου θα έχει καλύτερη και πυκνότερη κατανομή και καλύτερη διάτρηση
με ΟΠΟΙΟ ή ΟΠΟΙΑ φυσίγγια επιλέξω εγώ να το δοκιμάσω.
Αν βρείτε έναν τέτοιο μάστορα, καλλιτέχνη, μάγο θα δώσω αύριο το όπλο μου για μετατροπή αλλά αν δεν πετύχει θα το κρατήσει και θα μου αγοράσει καινούργιο, ίδιο με αυτό που έδωσα για μετατροπή ή θα μου επιστρέψει χρήματα ίσα με την προσυμφωνημένη αξία του.
Αν λοιπόν συγκεκριμένες μετατροπές έχουν τόσο βέβαιο και οφθαλμοφανές αποτέλεσμα γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναλαμβάνει ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ και γιατί κανένας έστω δεν δίνει ΠΟΣΟΣΤΑ βελτίωσης ? (ακόμα και σε εύρη από 1% μέχρι 20%)
Τόσο απλά.
Αντίθετα μπορώ να βρω άνετα και σχετικά εύκολα φυσίγγι που θα μου δώσει το +10% χαλαρά ... με μηδέν μετατροπές.
Συμπληρώνω λοιπόν τον δικό μου ορισμό του κορυφαίου αυτογεμούς:
Τελικά το κορυφαίο αυτογεμές είναι αυτό που κατέχει ο καθένας μας αυτή τη στιγμή και το υπέρτατο αυτό που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ.
Εξακολουθώ όμως να θεωρώ πιο σωστό ορισμό αυτόν που έδωσε ο Ηλίας στην πρώτη σελίδα !!!!!
@elias125656
Το καλύτερο όπλο είναι αυτό που δεν σου έχει έρθει ποτέ να το κάνεις κομμάτια πάνω από μια φορά, στον κυνηγοτοπο
Εάν έστω και ένας δεν έχει βρεθεί σε αυτή την θέση έχει για μένα το καλύτερο όπλο...
Απλά ΘΕΟΣ !!!
@ΝίκοςΠ Χρόνια πολλά Νίκο !!!!