Αμα έρθει μόνο του τότε μια χαρά εγώ φοβήθηκα μην είναι τίποτα σπασμένο αλλά με το μάτι δεν βλέπω κάτικαλυτερα επειδη ειναι καινουριο μην το πειραξης , απλα ρηξε μερηκα φυσιγγια στο σκοπευτηριο , και αυτο θα στρωση σιγα σιγα
Αμα έρθει μόνο του τότε μια χαρά εγώ φοβήθηκα μην είναι τίποτα σπασμένο αλλά με το μάτι δεν βλέπω κάτικαλυτερα επειδη ειναι καινουριο μην το πειραξης , απλα ρηξε μερηκα φυσιγγια στο σκοπευτηριο , και αυτο θα στρωση σιγα σιγα
Καλημέρα, όχι δεν το έχω στείλει και δεν ξέρω αν το στείλω με την εγγύηση δεν ξέρω κατα ποσο θα υπάρξει υπευθυνότητα η θα λένε έτοιμο και παλι ταίδια και ο χρονος επιστροφής ,οπότε λρω να το πάω δρ οπλουργο να το δει και να μου φτιαξει και κάτι αλλά πράγματα που θέλω στο όπλοΔεν το έστειλες να σε καλυψει η εγγύηση?
Καλησπέρα, πριν λιγο ασχολοιηκα λιγο με το σουπερ ποζε μου ένα winchester select light, το οποίο μου είχε παρουσιάσει 2 μέρες μετα την αγορα δεν πέταγαν τα φυσίγγια οι εξολκεις που και που.. Έριξα στο σκοπευτήριο δεν υο ξανά έκανε.. .τωρα βαζωντας φυσίγγια αδράνειας παρατήρησα οτι το κάτω φυσίγγι όπως παει να κλρξσει βρίσκει στην βαση με αποτέλεσμα να φέρνει αντίσταση στο κλείσιμο.. Και ρωταω.. .Αυτό είναι λογικά πρόβλημα.. Κοστος επισκευής .? Εύκολη δουλεια? ? Και μήπως παιζει ρολο κ αυτό ποτ δεν μου πέταξε υσ φυσίγγια μερικές φορές ????
Καλησπέρα, αν είναι τα πλαστικά μπορείς να τα πετάξεις μόνο προβλήματα θα σου δημιουργούν.Θα το κοιτάξω, δεν το σκέφτηκα, ευχαριστώ
Ειναι αυτά με αλουμίνιο τα καλαΚαλησπέρα, αν είναι τα πλαστικά μπορείς να τα πετάξεις μόνο προβλήματα θα σου δημιουργούν.
Μάλλον είναι από το κλειστρο που τερματίζει μετά τη τουφεκιά.Καλημέρα και χρόνια πολλά.Ενω καθάριζα το όπλο μου είδα αυτά σημάδια στο εσωτερικό.Μπορει να μου κάποιος από τι έγινε και αν επισκευάζεται; Δεν έχω ρίξει παραπάνω από κούτα φυσίγγια και αυτά μέχρι 33 γρ.
Σωστά Γιάννη.Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό αυτό όμως.Δλδ αν βάλω ποιο βάΜάλλον είναι από το κλειστρο που τερματίζει μετά τη τουφεκιά.
Φυσιολογικό είναι, όλα κάνουν πονταρισιές.Σωστά Γιάννη.Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό αυτό όμως.Δλδ αν βάλω ποιο βά
ρια
γόμωση τι θα γίνει;
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Φυσιολογικό είναι, όλα κάνουν πονταρισιές.