Λεντζη κωστα η λεντζη θαναση;Θα σε συμβούλευα να το πας στο Λεντζη στα Γιάννενα.
πολύ γνωστό οπλουργειο και πολύ καλός στη δουλειά του.
Λεντζη κωστα η λεντζη θαναση;Θα σε συμβούλευα να το πας στο Λεντζη στα Γιάννενα.
πολύ γνωστό οπλουργειο και πολύ καλός στη δουλειά του.
Ωραιος.Μιλησα ηδη,ευχαριστω.Λεντζη Κωστα
Η φωτογραφία λέει πολλά , κακός που δεν του το πας πίσω Δημήτρη . Δεν πληρωθηκε ?Άλλη μια γωνια...!!!View attachment 6064
αν ζητησες επεμβαση μια χαρά είναι, σου είπε χρόνο για την επούλωση των τραυμάτων? επιδιόρθωσε κι άλλα πράγματα η δεν τον άφησες να δημιουργήσει?Δείτε εδώ επεμβαση σε ράγισμα κοντακιου από επαγγελματια οπλουργο-καταστηματαρχη των Ιωαννίνων.....View attachment 6063
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακουμπησει όπλο δικό μου...καμια...πληρώθηκε εννοείται αλλά αυτό δεν ειναι εικόνα όπλου προς παράδοση σε πελάτη...εντελώς αντιεπαγγελματικο..εντελώς...Η φωτογραφία λέει πολλά , κακός που δεν του το πας πίσω Δημήτρη . Δεν πληρωθηκε ?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Δημήτρη , έχεις δίκιο φίλε , το όπλο είναι έρωτας.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακουμπησει όπλο δικό μου...καμια...πληρώθηκε εννοείται αλλά αυτό δεν ειναι εικόνα όπλου προς παράδοση σε πελάτη...εντελώς αντιεπαγγελματικο..εντελώς...
Καλα ειναι δυνατον....απιστευτα τραγικο....και δηλωνει οπλουργος.....Δείτε εδώ επεμβαση σε ράγισμα κοντακιου από επαγγελματια οπλουργο-καταστηματαρχη των Ιωαννίνων.....View attachment 6063
Αδυνατο να το πιστέψω ότι στο παρέδωσε έτσι . Αν κι δεν έχω πλέον καμία επαφή με κανένα στα Γιαννενα γιατί μόνο να περνούν κεφάλια ξέρουν από τιμές, κι να νομίζουν ότι μιλάνε σε άσχετους . Κι πάλι κρίμα ..Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα Αθηνα-θεσσαλονικη αλλά εδώ έχουν μείνει στο σφυρί και στο καλέμι...Δεν είναι να εμπιστεύεται κανένας το όπλο του...!!!
Αν είναι έτσι εκεί τα πράγματα Δημήτρη , για την επαγγελματικη τεχνογνωσία των ανθρώπων που λένε οτι ειναι μαστορια , τότε καλύτερα είναι να το στείλεις με κουριερ σε κάποιον μάστορα η Αθήνα η Θεσσαλονίκη .Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα Αθηνα-θεσσαλονικη αλλά εδώ έχουν μείνει στο σφυρί και στο καλέμι...Δεν είναι να εμπιστεύεται κανένας το όπλο του...!!!
Αυτό κάνω κι εγώ πλέον .Αν είναι έτσι εκεί τα πράγματα Δημήτρη , για την επαγγελματικη τεχνογνωσία των ανθρώπων που λένε οτι ειναι μαστορια , τότε καλύτερα είναι να το στείλεις με κουριερ σε κάποιον μάστορα η Αθήνα η Θεσσαλονίκη .
Έτσι και χειρότερα είναι δυστυχώς.Απο εδώ και μπρος εκεί θα πάει η δουλειά...Δεν υπαρχουν άλλα περιθώρια ...!!!Αν είναι έτσι εκεί τα πράγματα Δημήτρη , για την επαγγελματικη τεχνογνωσία των ανθρώπων που λένε οτι ειναι μαστορια , τότε καλύτερα είναι να το στείλεις με κουριερ σε κάποιον μάστορα η Αθήνα η Θεσσαλονίκη .