Λοιπόν το μεσημεράκι είχα επίσκεψη στον "Γιατρό" Κ.Ψυλλάκη.. Μέτρημα με παχύμετρο οι εξωλκείς και δυστυχώς εργοστασιακό λάθος απ'οτι έδειξε η βιοψία..4.74 αυτός στην πάνω κάννη 4.98 αυτός στην κάτω..με αποτέλεσμα αυτά τα 24 εκατοστά του χιλιοστου να μου εξέχουν το φυσίγγι ελάχιστα και να γίνεται αυτό το γδάρσιμο του πάφυλα..2 λύσεις μου λέει ο Γιώργος.. ή πάς με την εγγύηση στην Beretta και σου δίνουν 2 καινούργιους αλλά θα θέλουν και αυτοί φινίρισμα..ή προσπαθώ να φάμε την πατούρα του εξολκέα και πάνω αλλά και στην καμπύλη που κάθεται το φυσίγγι..Εγω χωρίς δεύτερη σκέψη και έχοντας του τυφλή εμπιστοσύνη του λέω ξεκινάμε το χειρουργείο..Φάγωμα - τοποθέτηση του εξολκέα - δοκιμή - βγάλσιμο του εξολκέα. Φάγωμα - τοποθέτηση του εξολκέα - δοκιμή - βγάλσιμο του εξολκέα. Φάγωμα - τοποθέτηση του εξολκέα - δοκιμή - βγάλσιμο του εξολκέα. Φάγωμα - τοποθέτηση του εξολκέα - δοκιμή - βγάλσιμο του εξολκέα, κάθε φορά έγλυφε όλο και πιο λίγο εως ότου φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα..Να ευχαριστήσω και δημοσίως για ακόμη μια φορά τον Γιώργο γιατί ΞΑΝΑαποδικνύει οτι είναι οπλουργός με μεράκι και αρχίδια..
Και για του λόγου το αληθές και μια φώτο..