Προπόνηση με προσομοιωτή

Για να στηθεί το σκηνικό σωστά ή με ps5 ή με υπολογιστή της προκοπής + ένα σωστό πατεντιάρικο όπλο νομίζω ξεπερνάει το 1.5 χιλιάρικο.
Λέω κάτι λάθος?
Ε, υπερβάλεις. Το VR Headset έχει κάνα 400αρι, το παιχνίδι είναι τσάμπα και το όπλο πόσο να έχει;

Λοιπόν έχω δέντρο σπιτι 2.90 μέτρα ύψος θα βάλω επαν 4/5 φιντες διαφορετικα πουλιά και θα αρχίσω τη σκοποβολή με πιστόλι με πλαστικά μπίλάκια μέχρι τα 10 μέτρα που έχω ανοχή.Ουτε λεφτά ούτε τίποτε τσάμπα προπόνηση .Γιατί στο τέλος με τις αυξήσεις μας βλέπω να γυρνάω στο αεροβόλο και πιστόλι που είναι φθηνότερο.

Λες να μπορεί ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. να το φτιάξει;
o @ΓΙΑΝΝΗΣ. σίγουρα μπορεί να το φτιαξει αρκει να του στειλεις το VR και τα χειριστήρια αλλα απο την στιγμή που πωλειται στα 300 απολύτως παραμετροποιήσιμο δεν υπαρχει λόγο να ασχοληθει κάποιος. Μόνο να το αντιγραψει κάποιος αξιζει. Σημερα με τους εκτυπωτες χρόνο ναχεις και κάνεις ότι μπορείς να φανταστεις.

Meta Quest, έτσι μου το είπε ο γιός μου. Δεν χρειάζεται κονσόλα ή PC, όντως. Το ίδιο το γυαλί αρκεί.
παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας του fb ειναι, κάποιοι εχουν αγορασει και σπιτια εκει νομιζω :) κάποιοα στιγμή θα γινει τόσο "πραγματικό" που δεν θα μπορούμε να το ξεχωρίζουμε.

Back