Καλησπερα! Του ειπα να μου βάλει σε μια κούτα 30 κουτάκια και μου είπε οκ.εχει δωρεάν μεταφορικά με εταιρία μεταφορών μέχρι Αθήνα.του έιπα σε ποια μεταφορική να τα πάει (στο Ρεντη ειναι συνηθως όλες) και από Αθήνα-Χανιά μου παίρνει 5€ μεταφορικά για την κούτα των 30.φαινεται να ειναι συννενόησιμοι παντως.Το μονο κακο είναι οτι στην κουτα βάζει μονο 20 κουτιά...
Για τα 34gr ξερω οτι ειναι φυσιγγαρα και σταθερο το μπαρούτι 206 formula.νομιζω οτι στο tordo βάζει g3000,αλλά δεν ξερω αν είχε φέτος να γεμίσει μετα το θέμα με τις πυρίτιδες της b&p..παντως και αυτό ειναι πολυ καλο φυσίγγι,το έριχνε ο Μητσος πέρυσι.απο το blue πηρα 5 κουτάκια για δοκιμή.δεν ξερω καθολου πυρίτιδα και αν ειναι καλο η όχι..επειδή ρίχνει και ο αδελφός μου με αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα.θα παίξει και Ρουμελιωτης όλη την υπόλοιπη σεζόν..Καλο μεσημέρι! Εγω φόρτωσα για του χρόνου..30 κουτάκια gorilla 34(206 formula)-gorilla tordo-gorilla blue.
Εγω που τους ζητησα και περσυ και φέτος μου ειπαν οτι δεν γινεται γιατι ειναι πολυ βαρύ για την μεταφορική και εκτος αυτού δεν τα χωραει η κουτα. Κρίμα, θα παραγγελνα άλλα 10 κουτιά κ θα μου εβγαιναν πιο φτηνά. Σήμερα ήθελαν να μου χρεωσουν και 25 ευρώ για τα μεταφορικά, γιατι τοσα πολλα; Τελικά ειπα της κοπελας να τα στειλει με την μεταφορική που μου τα εστειλε περσι ελπιζοντας να ειναι πάλι στα 6 ευρω!Καλησπερα! Του ειπα να μου βάλει σε μια κούτα 30 κουτάκια και μου είπε οκ.εχει δωρεάν μεταφορικά με εταιρία μεταφορών μέχρι Αθήνα.του έιπα σε ποια μεταφορική να τα πάει (στο Ρεντη ειναι συνηθως όλες) και από Αθήνα-Χανιά μου παίρνει 5€ μεταφορικά για την κούτα των 30.φαινεται να ειναι συννενόησιμοι παντως.
Μια χαράτελικα απο σαλαπατα πηρατε? ολα καλα με μεταφορικες και τετοια?
5 ευρώ για Πάτρα με acs 25 κουτιάτελικα απο σαλαπατα πηρατε? ολα καλα με μεταφορικες και τετοια?
γιαννη οποτε βρεις ευκαιρια ανοιξε κανενα για να δουμε με τι τα γεμιζει τωρα?Για τα 34gr ξερω οτι ειναι φυσιγγαρα και σταθερο το μπαρούτι 206 formula.νομιζω οτι στο tordo βάζει g3000,αλλά δεν ξερω αν είχε φέτος να γεμίσει μετα το θέμα με τις πυρίτιδες της b&p..παντως και αυτό ειναι πολυ καλο φυσίγγι,το έριχνε ο Μητσος πέρυσι.απο το blue πηρα 5 κουτάκια για δοκιμή.δεν ξερω καθολου πυρίτιδα και αν ειναι καλο η όχι..επειδή ρίχνει και ο αδελφός μου με αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα.θα παίξει και Ρουμελιωτης όλη την υπόλοιπη σεζόν..
Καλημερα σας! Μπαίνω σαν το κλέφτη γιατι τρέχω αυτές τις μέρες!γιαννη οποτε βρεις ευκαιρια ανοιξε κανενα για να δουμε με τι τα γεμιζει τωρα?
Ετσι ειναι! Αλλά δεν περίμενα csb1 σε ένα φυσίγγι που έχει 7,5-8€..Είχα βέβαια μια ελπίδα μηπως είχε κρατήσει στοκ g3000.Αφου ρε συ Γιαννη, η G3000 ειχε ελλειψη τα τελευταια 2 χρονια περιπου. Πως να γεμισει ο ανθρωπος;
ετσι ακριβως και καλυκα fiem και ελληνικο συγκεντρωτηρα.Ετσι ειναι! Αλλά δεν περίμενα csb1 σε ένα φυσίγγι που έχει 7,5-8€..Είχα βέβαια μια ελπίδα μηπως είχε κρατήσει στοκ g3000.
Για να μην παρεξηγηθώ όχι οτι ειναι κακη πυριτιδα απλά επειδή ειναι φτηνή το λέω..
Στέλιο απ'ότι έχω δει έχει κ ανώνυμους χάρτινους σε πορτοκαλί με αδιάβροχο καψύλι και από "Μάρκα" έχει τους Sellier & Bellot (κόκκινους) επίσεις χάρτινους και με καψύλια Ferme.... έχει κ άλλους...Κώστα έχεις καμιά πληροφορία για τους χάρτινος καλυκες η πρεπει να πάω στο τηλ που ποσταρες?