Στέλιο έχω σφάξει από αυτό....Το απόγευμα θα βάλω φωτό...Έχω την εντύπωση ότι τα πλακέ σκάγια (σχήμα φακής) τα έχει εγκαταλείψει η RC κάμποσα χρόνια και χρησιμοποιεί πλέον το γνωστό διασπορέα Gualandi ... (που από πολλούς θεωρείται ημιδιασποράς) ... Σφάξε ρε Κώστα κανένα να βεβαιωθούμε !!!
τιμες λεει?
Εμένα το 30αρι μου άρεσε σε νο 7.Όταν πρωτο βγείκαν τα Navaro έριχνα πολύ σε τσιροπούλια τα 30gr No10 με τιμή 5,50€.....ήταν φωτιά όμως. Πλέον όλη η σειρά των Νavaro είναι πολύ ΜΠΑΜ κ από καταβολές τίποτα....Ίσως να φταίει κ το μάτι μου όμως.....
Η αλήθεια είναι πως σε Νο7 δν το έχω ρίξει.....Σε 8 κ 9 κ 10 σε τσίχλες η θα είχα ολοζώντανα πουλιά ή που θα ήταν μπούρα στο αίμα κ θα έτρεχαν......Ενώ στις αρχές ήταν φωτιά...Τώρα δν ξέρω τη κάνουν.Εμένα το 30αρι μου άρεσε σε νο 7.
Ομοιοπαθής κι εγω:....Το 2012 ειχα φαει μεγαλη φολα με τα club32 διασπορας. Τα προηγουμενα χρονια κεντουσε με το baikal απο το 2012 ειχε αλλαξει καλυκα σε fiocchi και μαλλον και το εσωτερικα...και δεν πηγαινε μία..
Δν έχουν Sidna μέσα....Αλήθεια, τωρα που αναφέρεις την sidna, υπαρχει ακομα αυτή; Γιατι βλεπω ο Κυργιας εχει φυσιγγια με αυτο το ονομα.
Φίλε και εγώ με το ίδιο όπλο δεν κατάφερα να τα βρω ποτέ με αυτά τα φυσίγγια.και τα πήρα και τέσσερις πέντε φορές αλλά τίποτα....Με beretta 391 urika. Δν μπόρεσα να βρω τις προσκοπευσεις του καθόλου. Δν ταιριάζουν όλα σε όλους. Δν κάθισα να ασχοληθώ και ιδιαίτερα
Ετσι ακριβώς.. Από όλους ακούω τα καλύτερα αλλά εγώ δν το έχω με αυτά. Ευτυχώς υπάρχουν τοοοοσα πολλά διαφορετικά αλλά και πολύ πιο οικονομικά εκεί έξωΦίλε και εγώ με το ίδιο όπλο δεν κατάφερα να τα βρω ποτέ με αυτά τα φυσίγγια.και τα πήρα και τέσσερις πέντε φορές αλλά τίποτα....
Πανάκριβα όπως κ όλα τα φυσίγγια στη βόρεια Ελλάδα...τα παίρνω από Πελοπόνησσο γύρω στα 5-5.30 €....https://eshop.kirgias.gr/el/φυσίγγια/603-club-32-hunting-c12.html
Ενδεικτικά βάζω αυτό. Το 30αρι το ναβαρο 7,50. Ωραίο φυσίγγι όμως.
Κάποτε είχα ανοίξει ένα 34 νο 6 και είχε 8αρια μεσα
Από πιο νομό τα παίρνεις 5,30€ αδελφέ.;Πανάκριβα όπως κ όλα τα φυσίγγια στη βόρεια Ελλάδα...τα παίρνω από Πελοπόνησσο γύρω στα 5-5.30 €....