αδερφέ το κυνήγησα με όλες τις καιρικές συνθήκες και ήταν πολύ σταθερό στην απόδοση του....και επαναλαμβάνω έριχνα μόνο nitro....To nitro πως σου φάνηκε???
αυτο ποσο να βγαινει?Έχω δοκιμάσει και τα δύο 30.5
Αυτά λογικά είναι με ισπανικές Παύλο...;;Μόλις μίλησα μαζί τους
Είχε όντως κουτί των 20 φυσιγγίων στις τιμές που αναγράφονται στην διαφήμιση
Πλέον κουτί των 25 φυσιγγίων και τιμή για τα 32γρ στα €5 για ελάχιστη παραγγελία 2500 φυσίγγια
Σε λίγες μέρες θα ανεβάσει και άλλη προσφορά με ακόμα πιο φτηνά φυσίγγια
Διαθεσιμότητα αρχές Αυγούστου για όλα
Πέρα από το κόστος του....Είναι καλοφτιαγμένο φυσίγγι...με τις απαραίτητες πληροφορίες επάνω.....κυάθιο (by Fiocchi) αλλά με στάμπα "mirage" κ 616.....Χειμωνιάτικο 30άρι θα έλεγα με το 1,71.....ναι Κώστα
Mirage 30.5
Που μπορουμε να βρουμε αυτον τον συγκεντρωτηρα?.κυάθιο (by Fiocchi) αλλά με στάμπα "mirage"
Έχω fiocchi Αλέξανδρε δεν είναι ίδιοι, έχουν εγκοπες και είναι ενωμένοι όπως όλους τους υπόλοιπους. Η mirage μάλλον φτιάχνει κατά παραγγελία τους δικούς της κάπου με μονοκοματο ποτηράκι και χαραγμένο.Που μπορουμε να βρουμε αυτον τον συγκεντρωτηρα?
Μακαρι να μπορουσαμε Κωνσταντινε να βρουμε τετοιους,ειναι μισος λβ6 μισος ποτηρι αλλα με αμοστρισερ απο κατω.Έχω fiocchi Αλέξανδρε δεν είναι ίδιοι, έχουν εγκοπες και είναι ενωμένοι όπως όλους τους υπόλοιπους. Η mirage μάλλον φτιάχνει κατά παραγγελία τους δικούς της κάπου με μονοκοματο ποτηράκι και χαραγμένο.
Από το 32αρι της clever.Μακαρι να μπορουσαμε Κωνσταντινε να βρουμε τετοιους,ειναι μισος λβ6 μισος ποτηρι αλλα με αμοστρισερ απο κατω.
Πιστεύω Αλέξανδρε ότι ο Κώστας εννοούσε τον κάλυκα, γιατί ο συγκεντρωτήρας δεν έχει καμία στάμπα !Που μπορουμε να βρουμε αυτον τον συγκεντρωτηρα?
Εχεις δικιο ΣτελιοΠιστεύω Αλέξανδρε ότι ο Κώστας εννοούσε τον κάλυκα, γιατί ο συγκεντρωτήρας δεν έχει καμία στάμπα !
"... κυάθιο (by Fiocchi) αλλά με στάμπα "mirage" κ 616....."
Και τα 30 γρ τα ανέβασε 20 λεπτά.. Μπορεί να άλλαξε κάλυκα για αυτό να το ακρίβυνε..Ο φαντομ γιατι εκανε αυξησει απο 6€ 6,50 στα 32 γρ. Μπραβω στο αλαμανο..ας ακολουθησουν και αλλοι αν θελουν 6,50€ για κυχλοφυσηγγο ειναι πολλα δεν δικαιολογειτε
Δν ξέρω ρε συ.......Να πω την μ@κ@κί@ μου....;;Που μπορουμε να βρουμε αυτον τον συγκεντρωτηρα?
Όχι Παν/τη...Δν άλλαξε τίποτα... Aπό φέτος θα δίνει και σε καταστήματα ο άνθρωπος.....Και επιδεί θα δίνει εκεί αναγταστεικά ανέβασε κ τις τιμές στο site....Και τα 30 γρ τα ανέβασε 20 λεπτά.. Μπορεί να άλλαξε κάλυκα για αυτό να το ακρίβυνε..
Τι να πώ ρε παιδάκι μου..........Φαντάσου να την ρένταγα κιόλας.....Εχεις δικιο Στελιο
Κωστας ακουει??Μας εκανες ανω κατω παλι..........Σε εχει φαει αυτη η κληματαρια......και στο πα
το μολυβι ακομα η τιμη του ειναι πολυ χαμηλα και αυτην την στιγμη εχουν αγορασει ολοι σκαγια.Και τα 30 γρ τα ανέβασε 20 λεπτά..
δεν νομιζω να ειναι δικαιολογια αυτο.τοσο που εχει παει το μολυβι αυτη την στιγμη κανενας δεν εχει δικαιολογια 1 μηνα πριν ξεκινηση το κυνηγι να αρχισουν απο τωρα η τιμες να παιρνουν την ανηφορα.Aπό φέτος θα δίνει και σε καταστήματα ο άνθρωπος..