μεσα στον αυγουστο θα ερθουν,δεν ξερει ποτε,απο 10 κιβωτια και πανω .Γνωρίζουμε κάτι γι αυτό; Και θα υπαρχει και 30.5 στα 4.80. Τι μάρκα είναι;
μεσα στον αυγουστο θα ερθουν,δεν ξερει ποτε,απο 10 κιβωτια και πανω .Γνωρίζουμε κάτι γι αυτό; Και θα υπαρχει και 30.5 στα 4.80. Τι μάρκα είναι;
ποιο καλα μεμονωμενα διαφορα ειδη μαρκας κουτιων , παρα μαζεμενα ενα ειδος μαρκας κουτιων , γιατι εαν ειναι σκαρτη η παρτηδα πανε τσαμπα ολα , ενω μεμονωμενα , εαν δεν ειναι η μια μαρκα καλη , θα ειναι η αλληΠάρε τον αλαμανο μεμονωμένα το 32ρι στα 5,5 μου είχε πει στο Facebook το ίδιο έχει.
φτηνα η ακριβα , γιατι για εμενα εγλεζηκα φυσιγγια φτηνα μου φενοντεΤο eley φέρνει αναμνήσεις αλλα μην τρελαθούμε κιόλας 7,40 και 8,80
Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η ισοτιμία της στερλίνας, που λόγω Brexit έχει πέσει 25% ...φτηνα η ακριβα , γιατι για εμενα εγλεζηκα φυσιγγια φτηνα μου φενοντε
Με ισπανηκα και εκειΤα eley έχουν ισπανικά υλικά; Στην Αγγλία όταν κατασκευαζόταν με τι γεμίζονταν;
Καψουλι κόκκινο η πράσινο;
Και από κάτω στα σχόλια γράφουν και εξαιρετική τιμήΤο eley φέρνει αναμνήσεις αλλα μην τρελαθούμε κιόλας 7,40 και 8,80
688
Ποιος αποσπώμενος.....Άρχισαν οι αλλαγές πατριώτ....Τελικα τα 206 33 γρ ειναι με αποσπομενο πατο?
Ποσο τα πηρες τελικά και απο που Μένιο;