D20 μαλλονΤα mezzo 32 με τι μπαρούτι γεμίζονται?
Μακριαααααααααα! Δοκίμασε το 30αρι καλυτερα...Τα mezzo 32 με τι μπαρούτι γεμίζονται?
Αναμένουμε εντυπώσεις Παύλο.Τσίμπησα μια κούτα Κένταυρος 28γρ Νο8 Νο7.5
αυριο η δοκιμή στον στίβο μάχης
Ξέρουμε τιμές;Δεν μας βλέπω καλά.. Μονόδρομος πλέον τα 28/30αρια του ρουμελιωτη
Κεντάει......Ιδου είναι του τσιπούρα .Αν και εγώ είμαι της συναγριδας θα δειξει
Ριχνεις κ με ολμο ρε φίλεΌντως από τις 9 ντουφεκιες που εριξα είναι πολύ καλό σε συνδυασμό με τη 2000 μπραουνιγκ σκάει τα πουλιά στον αέρα
Δεν μου προξενεί εντύπωση... φημίζεται το κατάστημα για τις υπέρογκες προσφορές του... Απορώ πώς αντιστάθηκες και δεν έβαλες ενέχυρο το σπίτι σου...Πήρα μια κούτα 206 formula από Καλκατζακο και πραγματικά κενταει.Βαλτε κανένα λαϊκ ρε γιατί πήρα έκπτωση βαρβατη.
Από το σπίτι του αδελφού μου γράφω...Δεν μου προξενεί εντύπωση... φημίζεται το κατάστημα για τις υπέρογκες προσφορές του... Απορώ πώς αντιστάθηκες και δεν έβαλες ενέχυρο το σπίτι σου...
Των 32γρ πηρες?Πήρα μια κούτα 206 formula από Καλκατζακο και πραγματικά κενταει.Βαλτε κανένα λαϊκ ρε γιατί πήρα έκπτωση βαρβατη.
Εκει πας τις γκομενες?Από το σπίτι του αδελφού μου γράφω...
Εγώ τα έχω βρει πολύ καλά τα 206 32 και τα 33 σε νο7 για ντοπιαρα φάσα και δεντρότσιχλα... μου αρέσουν...Των 32γρ πηρες?
Εγω που πηρα μια κουτα των 32γρ,σχετικα καλουτσικα μου φανηκαν.Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα κιολας.Μαλλον δεν θα τα ξαναεπαιρνα.Ειμαι υπερευχαριστημενος με τα bp classic 32,αλλα με την τιμη που εχουν τωρα,πρεπει να αρχισω καποια στιγμη να πειραματιζομαι με Ρουμελιωτη...
Με 2 ή 1 νεφρό;Από το σπίτι του αδελφού μου γράφω...