Αυτή είναι η αλήθεια δυστηχωςΈχουν ακριβύνει ολα, οπότε ότι στοκ τους εχει μεινει, θα το πουλήσουν του χρονου ακριβότερα και θα βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος
Αυτή είναι η αλήθεια δυστηχωςΈχουν ακριβύνει ολα, οπότε ότι στοκ τους εχει μεινει, θα το πουλήσουν του χρονου ακριβότερα και θα βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος
1. Αν πουλήσουν ...Έχουν ακριβύνει ολα, οπότε ότι στοκ τους εχει μεινει, θα το πουλήσουν του χρονου ακριβότερα και θα βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος
ναι!παμφθηνα!ρε που καταντησαμε!!!Ο Κένταυρος έχει 28αρια ακόμα με 6€ το κουτί θα πάρουν αυξήσει με την καινούργια παρτίδα..,
Κανένα σε νο 4-5-6 ξέρουμε να φορτωθουμεΟ Κένταυρος έχει 28αρια ακόμα με 6€ το κουτί θα πάρουν αυξήσει με την καινούργια παρτίδα
Τα κουτιά είναι των 20 αλλά και πάλι φθηνά είναι , υπάρχει κάποιος που να τα ρίχνει χρόνια;Έχει κάποιος άποψη για του Αλαμάνου τα βλέπω στο car.και είναι πολύ φθηνά και γιατί;
Σου έχω νέα...Τα silver 32 θα είναι μεταξύ 8,50-9€ναι!παμφθηνα!ρε που καταντησαμε!!!
Αυτό ετσουξε.Σου έχω νέα...Τα silver 32 θα είναι μεταξύ 8,50-9€
Ενας λαμπρο θα μας σωσει αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαΣου έχω νέα...Τα silver 32 θα είναι μεταξύ 8,50-9€
Υπαρχει προυποθεση για καμια 1000δα φυσιγηια για τις τιμες που βλεπειςΤα κουτιά είναι των 20 αλλά και πάλι φθηνά είναι , υπάρχει κάποιος που να τα ρίχνει χρόνια;
Δεν είναι μόνο αυτό, να μας πουν όσοι γεμίζουν αν μπορούν να βγουν σε τέτοιες τιμές.Υπαρχει προυποθεση για καμια 1000δα φυσιγηια για τις τιμες που βλεπεις
Όχι περίπου από 7,80 και πανό θα μας πάνε εμάς που γεμίζουμε τα 33γρ που βάζω εγωΔεν είναι μόνο αυτό, να μας πουν όσοι γεμίζουν αν μπορούν να βγουν σε τέτοιες τιμές.
Ναι βγαινουν τωρα θα ψαχνουμε να μικραινουμε τους κωνους να γεμιζουμε 2 ιντσα μισοριξιες αχαχχααχΔεν είναι μόνο αυτό, να μας πουν όσοι γεμίζουν αν μπορούν να βγουν σε τέτοιες τιμές.
Δικανακι 18,2 άυλο και 24;γρ τολι .αν στριμώξουν τα πράγματα και άλλοΝαι βγαινουν τωρα θα ψαχνουμε να μικραινουμε τους κωνους να γεμιζουμε 2 ιντσα μισοριξιες αχαχχααχ
Ειναι και τα καυσιμα ρε συ ποσο ακομα κατσε να δουμε και τις αδειες πως θα πανε κατι μου λεει οτι βρηκαν μαγγια να κωψουν το κυνηγι και θα λενε το κοψαμε και μονοι μας να ξερειςΔικανακι 18,2 άυλο και 24;γρ τολι .αν στριμώξουν τα πράγματα και άλλο