Και εγώ αυτό ρωτάω ;Τα κουτιά είναι των 20 αλλά και πάλι φθηνά είναι , υπάρχει κάποιος που να τα ρίχνει χρόνια;
Και εγώ αυτό ρωτάω ;Τα κουτιά είναι των 20 αλλά και πάλι φθηνά είναι , υπάρχει κάποιος που να τα ρίχνει χρόνια;
Ναι αλλά αν είναι καλα και βγάζουν τουφεκιες συμφέρει έτσι νομίζω. Αλλά και πάλι πως γίνεται να έχει τέτοιες τιμές τζάμπα τα φέρνει από την Ιταλία.Υπαρχει προυποθεση για καμια 1000δα φυσιγηια για τις τιμες που βλεπεις
Θα σου πω (μπορεί να είναι και άσχετο) ότι ένα σούπερ μάρκετ που ξέρω κάνει δικές του εισαγωγές από Ιταλία και οι τιμές του είναι χαμηλότερες ακόμα και από αλυσίδων.Ναι αλλά αν είναι καλα και βγάζουν τουφεκιες συμφέρει έτσι νομίζω. Αλλά και πάλι πως γίνεται να έχει τέτοιες τιμές τζάμπα τα φέρνει από την Ιταλία.
Μόλις θα έλεγα ότι τα έχεις χρησιμοποιήσει έσυ στο εξωτερικόΠαντως αν λετε για τα clever πολυ καλα και τιμια για τα λεφτα τους τα εχω ριξει
Το ξέρω έχουμε και εμείς εδώ τέτοιο μάρκετ με πολλά καταστήματα και δικά του φορτηγά που τα μεταφέρουν κατευθείαν από τα εργοστάσια στην Ιταλία.Θα σου πω (μπορεί να είναι και άσχετο) ότι ένα σούπερ μάρκετ που ξέρω κάνει δικές του εισαγωγές από Ιταλία και οι τιμές του είναι χαμηλότερες ακόμα και από αλυσίδων.
Έχει και δικό του φορτηγό.
Ναι Τολη για αυτά λέω . Ποια είχες ρίξει εσύ;Παντως αν λετε για τα clever πολυ καλα και τιμια για τα λεφτα τους τα εχω ριξει
Η μήπως ο Tolisr1 είναι άλλος;Μόλις θα έλεγα ότι τα έχεις χρησιμοποιήσει έσυ στο εξωτερικό
Άλλος άλλος!Η μήπως ο Tolisr1 είναι άλλος;
Τα μπερδεψαΆλλος άλλος!
Εσύ τι να τα κάνεις;;; πήρα 28αρια για τα παπια ιδικά για εσένα.!!!Παντως αν λετε για τα clever πολυ καλα και τιμια για τα λεφτα τους τα εχω ριξει
Λίγα είναι.Μονο η Εύβοια θέλει 15000.Κύριοι μπορούμε να οργανώσουμε εμείς σαν φόρουμ μια παραγγελία μαζική 5000 φυσιγγια; καπως να το οργανώσουμε. ( μια σκέψη ιδεα απλα μόνο)
Σηκώνεις όπλο σε τσίχλα?Απλα μια σκέψη κ ιδέα πατριωτακι μου. Μπας κ παμε για κανα τσιχλοκοτσυφο τον χειμώνα που έρχεται γιατί 10 ευρώ τα 25 εγω δεν πληρώνω χαχαχαχα
Την επομενη παρτίδα της B&P να δεις κ την παρτιδα Sipe & S4.....26€ η Granular....???????
Έχω 1 κιλό mb32 1 κιλό α1 400γρ σ4 αλλά θα Πάρο και mb32 και α1 τέλος του μήνα να στοκαροΤην επομενη παρτίδα της B&P να δεις κ την παρτιδα Sipe & S4.....
Οποιος θελει ας στοκαρει σκαγια...θα τους δωσουν μια ενα πρωί κ θα φτασουν
4.50 - 5.00€/kg....αν το καλοσκεφτείται, με 500gr πυριτιδα την περναμε ετησιως πολυ ανθρώπινα.
Το περίεργο είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά τα καλά και σχετικά πιο φθηνά φυσίγγια είναι σε έλλειψη ήδη... 2 τινά υπάρχουν... ή όντως συνάδελφοι πεσαν σαν ακριδες και τα σήκωσαν ή τα εξαφάνισαν οι μαγαζάτορες για να τα εμφανίσουν αργότερα πιο ακριβά...Όσοι μπορητε και βρήτε φυσηγγια που τα ξέρετε σε προσφορά αγωραστε παιδιά θα πάνε στον θεο από Ιούνιο και μετά άντε για η τιμές σε ολλα
Εδώ παντός η κυνηγοί στοκαρουν από όπου βρουν μέχρι 7€ . Ποτέ δεν το έκαναν μόνο λίγα παιδιά..Το περίεργο είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά τα καλά και σχετικά πιο φθηνά φυσίγγια είναι σε έλλειψη ήδη... 2 τινά υπάρχουν... ή όντως συνάδελφοι πεσαν σαν ακριδες και τα σήκωσαν ή τα εξαφάνισαν οι μαγαζάτορες για να τα εμφανίσουν αργότερα πιο ακριβά...
Μάλλον το δεύτερο.Το περίεργο είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά τα καλά και σχετικά πιο φθηνά φυσίγγια είναι σε έλλειψη ήδη... 2 τινά υπάρχουν... ή όντως συνάδελφοι πεσαν σαν ακριδες και τα σήκωσαν ή τα εξαφάνισαν οι μαγαζάτορες για να τα εμφανίσουν αργότερα πιο ακριβά...