Προσφορές-Τιμές

Ηλία τι σημαίνει αυθεντική συσκευασία 36€ και κανονική 29€. Έχουν διαφορετικές αποδόσεις; Συγκεκριμένα μιλάω για σιπε αλλά και οι άλλες το ίδιο λέει.
Εγώ πήρα σ4 αυθεντική συσκευασία νομίζω ότι είναι λίγο ποιο ζωηρή μπορι να κάνω και λάθος όμως δεν έχω ταχογραφο

Η αυθεντική έρχεται κατευθείαν απέξω συσκευασμένη με την ανάλογη τιμή.Οταν σπας βαρέλι σε δοχεία του μισοκιλου λογικό είναι η μεγάλη ποσότητα να μεταφράζεται σε χαμηλότερη τιμή απλά.

Κι εγώ που είδα γίνεται ένα μπέρδεμα ότι μπορούμε ας πάρουμε από τώρα
Το περίεργο είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά τα καλά και σχετικά πιο φθηνά φυσίγγια είναι σε έλλειψη ήδη... 2 τινά υπάρχουν... ή όντως συνάδελφοι πεσαν σαν ακριδες και τα σήκωσαν ή τα εξαφάνισαν οι μαγαζάτορες για να τα εμφανίσουν αργότερα πιο ακριβά...

Οποίος θέλει οικονομικό φυσηγγι μονο με ισπανικά υλικά οι άλλοι από 8€ και πανό το κουτι
Έχει σφάξει κανένας τα mirage να δουμε τι έχουν μεσα
Μπαρουτη ισπανιδα μου φανηκε και συγγεντρωτηρας μα προκομενα πτερυγια που μου εκανε εντυποση

Το περίεργο είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά τα καλά και σχετικά πιο φθηνά φυσίγγια είναι σε έλλειψη ήδη... 2 τινά υπάρχουν... ή όντως συνάδελφοι πεσαν σαν ακριδες και τα σήκωσαν ή τα εξαφάνισαν οι μαγαζάτορες για να τα εμφανίσουν αργότερα πιο ακριβά...
Ρε μπας και περιμενουν να ξεστοκαρουν να μας κοτσαρουνε τα ατσαλινα και φοβουντε μη τους μεινουνε

Πας και για τσιχλα με 2 κουτάκια και ρίχνεις όταν και όπου πρέπει και μόνο καρτερακι .Μονοκανακι μπαικαλ κτλ.
Και καραμπίνα για πρεστίζ (πουλ μουρ), αλλά πρώτα ταπωνεις την αποθήκη μην ξεχαστεις .

8.50 € με 9 € το Σίλβερ είπε ο Γιώργος νομίζω ότι πήγε αρκετά ψηλά .Βλέπω α1 spesial 34 με 8.5 €
Παίζει να μην κατάλαβα και καλά γιατί δεν δινω και πολύ σημασία στα εμπορικά,έψαχνα να βρω 70αρηδες αφρεζαριστους για κάτι παλιομπεκατσοφυσιγγα που θέλω να φτιάξω.Τωρα για τα εισαγωγής έλεγε...Για τα δικά του? Θυμάμαι όμως που είπε ότι δεν έχει σάλιο από g3000 και θα πάει στον Θεό το κόστος.Τελευταια τιμή ήταν στα 7€,ειδωμεν...

Back