Προσφορές-Τιμές

Πάντως με κάτι σκητ που δοκίμασα προς το τέλος ξερες επεφταν.
Τα skeet για περπατητό με άλλο άτομο να στα φέρνει driven πάνω σου, για τις μαύρες και για τα κλειστά καρτέρια είναι άφταστα. Ακόμα και στην έναρξη σε ντοπιάρικα τρυγόνια και κορακοειδή που τα ενεδρεύω σε τεχνητώς πλημμυρισμένα χωράφια είναι τουφεκιά και θάνατος...

Βγάλε τις γόβες γιατί μας παίρνουν τηλ ότι γίνεται χαμός από μπεκάτσες στην Εύβοια.yel.
Έχω κόψει τις γοβες στιλέτο για αυτό ακριβώς τον λογο. Μαζεύονται οι μπεκατσαδες και μου προγκανε τις τσιχλες απο τους πευκιαδες. Μόνο φλατ γοβάκια φοράω πλέον. Εντάξει δεν τονίζουν τις καλογυμνασμενες μου γάμπες αλλά κρύβω τα ίχνη μου.

Τα skeet για περπατητό με άλλο άτομο να στα φέρνει driven πάνω σου, για τις μαύρες και για τα κλειστά καρτέρια είναι άφταστα. Ακόμα και στην έναρξη σε ντοπιάρικα τρυγόνια και κορακοειδή που τα ενεδρεύω σε τεχνητώς πλημμυρισμένα χωράφια είναι τουφεκιά και θάνατος...
Πέρα από την πλακα ,μου άρεσαν αρκετά και σε ειδικά σε 2 πουλιά με εντυπωσιασαν.

Τα skeet για περπατητό με άλλο άτομο να στα φέρνει driven πάνω σου, για τις μαύρες και για τα κλειστά καρτέρια είναι άφταστα.
Αναλόγως το τσοκαρισμα, κ σε ανοιχτά καρτερια...
Πέρα από την πλακα ,μου άρεσαν αρκετά και σε ειδικά σε 2 πουλιά με εντυπωσιασαν.
Καλέ τι πουλια ήταν αυτά?? .yelling.

Η Εύβοια φετος μόνο 24 και 28 αδερφουλη. Θα πω στον Ρουμελιώτη να μου φτιάξει και ένα ενδιάμεσο στα 26.....
Μου έφτιαξε εμένα 26 περισυ μια κούτα.
Εχω 3-4 κουτιά ακόμα.
Πολύ συγκεντρωτικά!Τούφες!
Τα λυπήθηκα ν τα ρίξω όλα.

Εαν πανε τα τσιχλοφυσιγγα 8.5 με 9€, οι τσιχλες τη νεα χρονιά θα γινουν πιο ημερες κι απ τα οικοσιτα περιστερια.Το πολυ 6.5€ για τσιχλα....αλλιως μονο φασσα.
Θα πεσει πολυ αγγιστρι κατα κατω αχαχαχαχα

Back