Πάντως με κάτι σκητ που δοκίμασα προς το τέλος ξερες επεφταν.Ασε το είκοσι έξι γιατί μπορεί να σου βγει εικοσι τρέξει...
Από το κυνηγητό που θα ρίχνεις στις τσίχλες....
Πάντως με κάτι σκητ που δοκίμασα προς το τέλος ξερες επεφταν.Ασε το είκοσι έξι γιατί μπορεί να σου βγει εικοσι τρέξει...
Από το κυνηγητό που θα ρίχνεις στις τσίχλες....
Βγάλε τις γόβες γιατί μας παίρνουν τηλ ότι γίνεται χαμός από μπεκάτσες στην ΕύβοιαΠάντως με κάτι σκητ που δοκίμασα προς το τέλος ξερες επεφταν.
Αν έχει έρθει η ώρα τους πεφτουν κ με φυσίγγια που είναι γεμισμενα με ατζεμ πιλαφι....Πάντως με κάτι σκητ που δοκίμασα προς το τέλος ξερες επεφταν.
Τα skeet για περπατητό με άλλο άτομο να στα φέρνει driven πάνω σου, για τις μαύρες και για τα κλειστά καρτέρια είναι άφταστα. Ακόμα και στην έναρξη σε ντοπιάρικα τρυγόνια και κορακοειδή που τα ενεδρεύω σε τεχνητώς πλημμυρισμένα χωράφια είναι τουφεκιά και θάνατος...Πάντως με κάτι σκητ που δοκίμασα προς το τέλος ξερες επεφταν.
Έχω κόψει τις γοβες στιλέτο για αυτό ακριβώς τον λογο. Μαζεύονται οι μπεκατσαδες και μου προγκανε τις τσιχλες απο τους πευκιαδες. Μόνο φλατ γοβάκια φοράω πλέον. Εντάξει δεν τονίζουν τις καλογυμνασμενες μου γάμπες αλλά κρύβω τα ίχνη μου.Βγάλε τις γόβες γιατί μας παίρνουν τηλ ότι γίνεται χαμός από μπεκάτσες στην Εύβοια
Πέρα από την πλακα ,μου άρεσαν αρκετά και σε ειδικά σε 2 πουλιά με εντυπωσιασαν.Τα skeet για περπατητό με άλλο άτομο να στα φέρνει driven πάνω σου, για τις μαύρες και για τα κλειστά καρτέρια είναι άφταστα. Ακόμα και στην έναρξη σε ντοπιάρικα τρυγόνια και κορακοειδή που τα ενεδρεύω σε τεχνητώς πλημμυρισμένα χωράφια είναι τουφεκιά και θάνατος...
Αναλόγως το τσοκαρισμα, κ σε ανοιχτά καρτερια...Τα skeet για περπατητό με άλλο άτομο να στα φέρνει driven πάνω σου, για τις μαύρες και για τα κλειστά καρτέρια είναι άφταστα.
Καλέ τι πουλια ήταν αυτά??Πέρα από την πλακα ,μου άρεσαν αρκετά και σε ειδικά σε 2 πουλιά με εντυπωσιασαν.
Μια κοινή και μια κόκκινη.......Αναλόγως το τσοκαρισμα, κ σε ανοιχτά καρτερια...
Καλέ τι πουλια ήταν αυτά??
οΙο@DimDre είχες τάξει ένα πορτμπαγκάζ φυσίγγια σήμερα.Που είναι;;;;
Καλά ρε δεν πρόλαβα να κάνω υποβολή απάντησης, πότε κιόλας απάντησες;; Πιο γρήγορος και από την σκιά σου είσαι...
Πήρε αναβολη. Δεν μπορούσε ο ξα και θέλει οπωσδήποτε να πάμε μαζι.@DimDre είχες τάξει ένα πορτμπαγκάζ φυσίγγια σήμερα.Που είναι;;;;
Αν είναι αυτές η τιμές βλεπο να μην πρόλαβενη ο αντρεαςΔεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του αλλά θα κάνω προβλεψη. 28άρια 6€ 30αρια 6,7€ csb32 7,2€.
Καλά πας, πέσε λίγο στα 32αρια.Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του αλλά θα κάνω προβλεψη. 28άρια 6€ 30αρια 6,7€ csb32 7,2€.
Κ εσύ ρε Δημητρη....Πάρτε 28 γραμμάρια ρε παιδιά λαμπρο 6,5€ έχουν ακόμα η ότι άλλο σε λίγα γραμμάρια για τσίχλες είναι μάνα
Κάνουν κ μπαμ αυτά?Πέρα από την πλακα ,μου άρεσαν αρκετά και σε ειδικά σε 2 πουλιά με εντυπωσιασαν.
Λες να έκανα τον τέλειο συνδυασμό;;; ΧαχαχαΚ εσύ ρε Δημητρη....
Κ Λάμπρο κ 28αρια????
Μου έφτιαξε εμένα 26 περισυ μια κούτα.Η Εύβοια φετος μόνο 24 και 28 αδερφουλη. Θα πω στον Ρουμελιώτη να μου φτιάξει και ένα ενδιάμεσο στα 26.....
Θα πεσει πολυ αγγιστρι κατα κατω αχαχαχαχαΕαν πανε τα τσιχλοφυσιγγα 8.5 με 9€, οι τσιχλες τη νεα χρονιά θα γινουν πιο ημερες κι απ τα οικοσιτα περιστερια.Το πολυ 6.5€ για τσιχλα....αλλιως μονο φασσα.