Tolis SBE1
Banned
Εχω βαλει εδω και μερες τους δυσφαιρους μειωτηρες αχαχαχα η μπερεττα ειχε η μπενελλι θα φτιαχτει
Είχαν πέσει κ μένα τα χέρια μου κάποια από εκείνα... Ένα κλικ λιγότερο σφιχτά από τα 28αρια αλλά πιο γρήγορα... Τις τσίχλες τις έκαιγαν, εγώ τα λυπήθηκα να τα ρίξω στο σκοπευτήριο όλαΜου έφτιαξε εμένα 26 περισυ μια κούτα.
Εχω 3-4 κουτιά ακόμα.
Πολύ συγκεντρωτικά!Τούφες!
Τα λυπήθηκα ν τα ρίξω όλα.
Μου έφτιαξε εμένα 26 περισυ μια κούτα.
Εχω 3-4 κουτιά ακόμα.
Εγώ για πλάκα το είπα και κοίτα που έχει βγαλει!!!! Σε τι νούμερο τα είχε?Είχαν πέσει κ μένα τα χέρια μου κάποια από εκείνα... Ένα κλικ λιγότερο σφιχτά από τα 28αρια αλλά πιο γρήγορα... Τις τσίχλες τις έκαιγαν, εγώ τα λυπήθηκα να τα ρίξω στο σκοπευτήριο όλα
Αυτός??????????Εγώ για πλάκα το είπα και κοίτα που έχει βγαλει!!!!
Ντολμαδάκια γεμίζει?Δεν τα καταφέρνω...Αυτός??????????
Ότι θες σου βγάζει ο διάολος.....
Μπορεί να δουμε και κανα 29,5γρ......
Άμα του στειλεις αμπελοφυλλα...Ντολμαδάκια γεμίζει?Δεν τα καταφέρνω...
Σου έχω ακόμα χειρότερο 24 και λάμπρο.Στο τσακ τον γλυτώσαμε τον Άλεξ τις προάλλες, είναι και μεγάλος άνθρωπος πλέον!!Κ εσύ ρε Δημητρη....
Κ Λάμπρο κ 28αρια????
Τι τιμή είχαν;Μου έφτιαξε εμένα 26 περισυ μια κούτα.
Εχω 3-4 κουτιά ακόμα.
Σου έχω ακόμα χειρότερο 24 και λάμπρο.Στο τσακ τον γλυτώσαμε τον Άλεξ τις προάλλες, είναι και μεγάλος άνθρωπος πλέον!!
Καλά τώρα με την ακρίβεια θα ρίχνεις 24 και 28 και θα λες τι φυσιγγάρες είναι αυτές!!!Ε μα είναι πράγματα αυτά?
Ούτε για σαλιγκάρια δεν πάω με 24αρια
Πέσαμε από neo velox k derby pyrkal σε
32.5 λαμπρο άσπρο ξαναπεσαμε στα 32 RC ε μην το γα@@@@με το θέμα ε??? 32 ακατέβατα είναι το φυσίγγι για τσίχλες κ 35 νο6-7 / 40 χοντρά για πέρδικες.
Τώρα θα βάλω στο παιχνίδι κ rio pichon no6.
Κ δεν αλλάζω ούτε με ηλεκτροσόκ
Και 24 και low recoil έτσι;; Μην ξεχνιόμαστε...Ε μα είναι πράγματα αυτά?
Ούτε για σαλιγκάρια δεν πάω με 24αρια
Πέσαμε από neo velox k derby pyrkal σε
32.5 λαμπρο άσπρο ξαναπεσαμε στα 32 RC ε μην το γα@@@@με το θέμα ε??? 32 ακατέβατα είναι το φυσίγγι για τσίχλες κ 35 νο6-7 / 40 χοντρά για πέρδικες.
Τώρα θα βάλω στο παιχνίδι κ rio pichon no6.
Κ δεν αλλάζω ούτε με ηλεκτροσόκ
Θα το γυρισω στο αεροβόλο με μισό γραμμαριοΚαλά τώρα με την ακρίβεια θα ρίχνεις 24 και 28 και θα λες τι φυσιγγάρες είναι αυτές!!!
Σωστός!!!!Μόνο Λάμπρο παιδιά και 15€ να πάνε προτιμώ να ξεκινήσω και δεύτερη δουλειά
Ψηνεσαι και εσύ βλεπω.....Τι τιμή είχαν;
Βρε μην τσιμπάτε. Σε λίγο θα μας πουλάνε τα 20γρ για 10ευρωΨηνεσαι και εσύ βλεπω.....
Για δοκιμή ήταν.8 νομίζωΕγώ για πλάκα το είπα και κοίτα που έχει βγαλει!!!! Σε τι νούμερο τα είχε?
Δεν θυμάμαι πόσο μου τα είχε δώσει γιατί ήταν μαζί με άλλη παραγγελία.Τι τιμή είχαν;
Χθες μίλησα μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε δείγμα και θα παραλάβει μέσα Ιουνίου χωρίς να ξέρει τιμέςΈχει κάποιος άποψη για του Αλαμάνου τα βλέπω στο car.και είναι πολύ φθηνά και γιατί;
Όχι άλλα αφού ψάχνουμε για προσφορές είναι μία πολύ καλή .Χθες μίλησα μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε δείγμα και θα παραλάβει μέσα Ιουνίου χωρίς να ξέρει τιμές
Είναι. Αλλά δεν ισχύουν αυτές οι τιμές, αυτό εννοώΌχι άλλα αφού ψάχνουμε για προσφορές είναι μία πολύ καλή .