Προσφορές-Τιμές

Μα δεν είναι 400 είναι πολλά παραπάνω τα τελευταία 3 χρόνια πρέπει να έχω πληρώσει για τη δημόσια υγεία με δύο χειρουργεία και διάφορα άλλα πάνω από 5000 € για το συνταξιοδοτικό ίσως έχεις δικιο αλλά για ιατρική περίθαλψη άστο 100 φορές ιδιωτικά όποιος μπορεί.
Τί εννοείς βρε Γιάννη έχεις πληρώσει; Φακελάκια;
Γιατί εγώ το 2009 από σοβαρό τροχαίο έκατσα 1.5 μήνα στο νοσοκομείο, έκανα 3 σοβαρά χειρουργεία, 8 μήνες μετά άδεια πληρωνόμουν κανονικά, και δεν πλήρωσα φράγκο.
Α, και να συμπληρώσω το σημαντικότερο, την επόμενη του ατυχήματος, η γυναίκα μου επικοινώνησε με ιδιωτικό για να είμαι καλυτερα, αποφασισμένη να πουλήσει και το σπίτι αν χρειαστεί, και μόλις ακούσαν τί έχει συμβεί της είπαν ότι λόγω σοβαρότητας της κατάστασης δεν το αναλαμβάνουν.

Όχι φίλε έπρεπε να χειρουργηθώ επειγόντως ιγμορείο βλεννογόνο κηλή
που μου φέρνει ζαλάδες γιατί μου είχε κλείσει το μισό πρόσωπο και μου είχε σπρώξει τη μύτη δεξια και δεν χειρουργουσε κανείς λόγο κοβιτ και έσκασα 2000 € ΔΕ Μιλάω για φακελάκια γιατί αυτά θες και τα δίνεις αν και πολλές φορές αν δε τα δώσεις μπορεί να παιθανεις έτσι

Τί εννοείς βρε Γιάννη έχεις πληρώσει; Φακελάκια;
Γιατί εγώ το 2009 από σοβαρό τροχαίο έκατσα 1.5 μήνα στο νοσοκομείο, έκανα 3 σοβαρά χειρουργεία, 8 μήνες μετά άδεια πληρωνόμουν κανονικά, και δεν πλήρωσα φράγκο.
Α, και να συμπληρώσω το σημαντικότερο, την επόμενη του ατυχήματος, η γυναίκα μου επικοινώνησε με ιδιωτικό για να είμαι καλυτερα, αποφασισμένη να πουλήσει και το σπίτι αν χρειαστεί, και μόλις ακούσαν τί έχει συμβεί της είπαν ότι λόγω σοβαρότητας της κατάστασης δεν το αναλαμβάνουν.
Αυτό με τη σοβαρότητα της κατάστασης είναι αλήθεια για να μην στραβωσει κάτι και χαλάσει το όνομα τους .Το ίδιο δε συνέβαινε και με τα ξενοδοχεία τύπου μητέρα κτλ για γέννα αν συνέβαινε κάτι στο παιδί σου λέγανε και το πήγαινες στο παιδων αλλά φτιάξανε και αυτά παιδιατρικές και μαζεύτηκε το έργο.

Άρα την έκανες ιδιωτικά εννοείς ε; Οκ. Από την άλλη αν πάθαινες κοβιντ, την καλύτερη ασφάλεια να είχες ιδιωτική όπου κι αν πήγαινες θα σε πέταγαν έξω.
Τεσπά, υπάρχουν και υπέρ και κατά, το θέμα είναι να μην γίνουμε Αμέρικα που πας στο νοσοκομείο με καρφωμένο το τσεκούρι στην πλάτη και αν δεν είσαι ασφαλισμένος σου λένε να βγεις να πεθάνεις εξω από την πόρτα για να μην λερώσεις την είσοδο.

Η συζήτηση που ανοίξαμε εδώ αν και σε λάθος τοπικ αν μου την έκανες πριν 10 χρόνια ήμουν κατά των ιδιωτικών ασφαλίσεων τα θεωρούσα κοροϊδία αλλά μεγάλονόντας και βλέποντας τι συμβαίνει η μόνη κοροϊδία είναι να νομίζουμε ότι έχουμε δωρεάν υγεία και παιδεία εκεί έχω καταλήξει.

Άρα την έκανες ιδιωτικά εννοείς ε; Οκ. Από την άλλη αν πάθαινες κοβιντ, την καλύτερη ασφάλεια να είχες ιδιωτική όπου κι αν πήγαινες θα σε πέταγαν έξω.
Τεσπά, υπάρχουν και υπέρ και κατά, το θέμα είναι να μην γίνουμε Αμέρικα που πας στο νοσοκομείο με καρφωμένο το τσεκούρι στην πλάτη και αν δεν είσαι ασφαλισμένος σου λένε να βγεις να πεθάνεις εξω από την πόρτα για να μην λερώσεις την είσοδο.
Αυτό εννοείται να μη γίνουμε Αμέρικα αλλά θα μπορούσαμε με τα χρήματα που σπαταλιουνται σε αυτή τη χώρα να είμαστε πολύ καλύτερα.Αυτο είναι το συμπέρασμα μου.

Η συζήτηση που ανοίξαμε εδώ αν και σε λάθος τοπική αν μου την έκανες πριν 10 χρόνια ήμουν κατά των ιδιωτικών ασφαλίσεων τα θεωρούσα κοροϊδία αλλά μεγάλο όντας και βλέποντας τι συμβαίνει η μόνη κοροϊδία είναι να νομίζουμε ότι έχουμε δωρεάν υγεία και παιδεία εκεί έχω καταλήξει.
Εννοείται ότι δεν έχουμε τίποτα δωρεάν. Εννοείται ότι τα πληρώνουμε και μάλιστα ακριβά. Η ένσταση μου είναι ότι ιδιωτικά θα τα πληρώνουμε ακριβότερα.

Δεν αποκλείεται και το πιο πιθανόν αυτό είναι αλλά το ότι θα σε εξυπηρετούσαν άμεσα χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση που μπορεί κάποιες φορές να είναι σημαντική για την υγεία ή και τη ζωή σου είναι στάνταρ.

είμαστε πτωχευμένοι
Τι είμαστε;;;;
Ακου....θα στο πω απλά...όταν βλεπεις εναν κυριο πακεταρισμένο απο χρήμα κ σε συζητησεις του κλαίγετε πως δεν εχει ταχα λεφτα κτλ κτλ....παρε χαμπαρι λοιπόν πως το ίδιο ποίημα συμβαινει κ στην "Ρημάδα"....εεεε στην Ελλάδα ήθελα να πω....

Φίλε λεφτά έχει το 25% και πολύ είναι και αυτό. οι υπόλοιποι απλά ζουν και δε ξέρουν που χρωστούν και μερικοί που έχουν και λεφτά .Αυτό που αναφέρεις είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του κλαψομουνι ο κλαψομουνις πάντα θα κλαίγεται και συνήθως είναι καλύτερα από τους άλλους .Και εγώ δύο γνωστοί που είναι άνετοι αν τους ζητήσεις 100€ θα σου πουν έχω ξεμείνει μήπως έχεις εσύ και να στα δώσω την άλλη βδομάδα,Αυτό είναι δείγμα κωλοχαρακτηρα δεν δείχνει την ελληνική πραγματικότητα.Γιατι ο κόσμος έχει μάθει να λειτουργεί χωρίς αύριο σκεπτόμενος το τώρα το ίδιο γίνεται και με τις αγορές αυτοκινήτων κτλ.Αγοραζουν καινούριο αυτοκίνητο μέχρι εκεί και αν αύριο τρακάρει και πάθει 2000€ ζημιά που είναι πανευκολο θα κλαεί σα τις πουτανες που δε πιάνουν Βυζίτα γιατί δεν έχει να το φτιάξει.Εγω αυτό έχω διαπιστώσει ότι όλα τα κάνουμε στο όριο με μηδέν ανοχές σε αυτή τη χώρα και η πλειοψηφία δεν έχει ικανότητα να συντηρήσει ούτε αυτά που έχει κινητά και ακίνητα κοίτα τα τελευταία 3 χρόνια πιάσεις χιλιάδες μη αποδοχές κληρονομιάς έγιναν.

Τι είμαστε;;;;
Ακου....θα στο πω απλά...όταν βλεπεις εναν κυριο πακεταρισμένο απο χρήμα κ σε συζητησεις του κλαίγετε πως δεν εχει ταχα λεφτα κτλ κτλ....παρε χαμπαρι λοιπόν πως το ίδιο ποίημα συμβαινει κ στην "Ρημάδα"....εεεε στην Ελλάδα ήθελα να πω....
Ααααα σε σκέψεις με βάζεις όταν κλαίς,τα έχεις πακέτο;;;.my man..hunter.

Back