Τα ape tordo που έχει ο Παρδαλακης τα έχεις ρίξει Πανο;Φέτος άγνωστο διότι Καταργήθηκε η CSB δεν ξανά βγενει
Έχω πάρει δύο κουτάκια αλλά δεν έτυχε ακόμα να τα ρίξω. Με csb και φαίνεται αρκετά προσεγμένο
Τα ape tordo που έχει ο Παρδαλακης τα έχεις ρίξει Πανο;Φέτος άγνωστο διότι Καταργήθηκε η CSB δεν ξανά βγενει
Θα γίνουν τώρα πειράματα με τις νέες πυριτιδες που θα πάρουν τη θέση της csb στα φυσίγγια που τη χρησιμοποιούσαν που θα πάει πατάτα σύννεφο τυχεροί όσοι έχουν παλιά φυσίγγιαΦέτος άγνωστο διότι Καταργήθηκε η CSB δεν ξανά βγενει
Γενικά ότι ότι βγάζει η ape RM καλό είναι ...αλλά το συγκεκριμένο δεν το έχω ριξειΤα ape tordo που έχει ο Παρδαλακης τα έχεις ρίξει Πανο;
Έχω πάρει δύο κουτάκια αλλά δεν έτυχε ακόμα να τα ρίξω. Με csb και φαίνεται αρκετά προσεγμένο
Θα γίνουν τώρα πειράματα με τις νέες πυριτιδες που θα πάρουν τη θέση της csb στα φυσίγγια που τη χρησιμοποιούσαν που θα πάει πατάτα σύννεφο τυχεροί όσοι έχουν παλιά φυσίγγιη
Η psb σαν πυρίτιδα είναι κλάσης ανώτερη από την csb , την ξέρω καλά και σε όσα φυσίγγια έχει μπει είναι Απλά ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ .Θα γίνουν τώρα πειράματα με τις νέες πυριτιδες που θα πάρουν τη θέση της csb στα φυσίγγια που τη χρησιμοποιούσαν που θα πάει πατάτα σύννεφο τυχεροί όσοι έχουν παλιά φυσίγγια
Αφού πήρες με της ίδιας μάρκας στα 28γρ λαγό, με το 32άρι της θα πάρεις καπρί!!Τα ape tordo που έχει ο Παρδαλακης τα έχεις ρίξει Πανο;
Που το θυμάσαι ρε ;Αφού πήρες με της ίδιας μάρκας στα 28γρ λαγό, με το 32άρι της θα πάρεις καπρί!!
Τα RM APE 28γρ, τα έχει φέρει κανένας;
Γιαννάρα, εσύ νομίζεις ότι παίζουμε;!Που το θυμάσαι ρε ;![]()
Άστο φίλε, πρέπει να πήγαινα πετώντας μετά(πιτσιρικάς 15-16 χρόνων). Και 6-7 τσίχλες που τουφεκισα λίγο μετά πριν πιάσει βροχή έπεσαν όλες μονοτουφεκα με την ψυχολογία που είχα.Γιαννάρα, εσύ νομίζεις ότι παίζουμε;!
Ωραίος, καταλαβαίνω τι χαρά θα είχες και ειδικά όταν θα γύρισες σπίτι!!
Μακάρι να είναι έτσι αλλά δεν ξέρω κανένα φυσίγγι που να άλλαξε προς το καλύτεροΗ psb σαν πυρίτιδα είναι κλάσης ανώτερη από την csb , την ξέρω καλά και σε όσα φυσίγγια έχει μπει είναι Απλά ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ .
λογικα στης ιδιες τιμες με του ζωτου δηλαδη ανεβασμενες πολυ.και η δυο τους τα φτιαχνει ο μαυρουλης με οτι αυτο συνεπαγετε πλεον!προς το παρον μονο ρουμελιωτης!Έχεις κανείς ιδέα πού κινούνται οι τιμές των φυσιγγίων του Μητσάκου φέτος;
Και κένταυρος, στα σκοπευτικά ακόμα τουλάχιστον! Τα άλλα να δούμε πόσο θα έχουν!λογικα στης ιδιες τιμες με του ζωτου δηλαδη ανεβασμενες πολυ.και η δυο τους τα φτιαχνει ο μαυρουλης με οτι αυτο συνεπαγετε πλεον!προς το παρον μονο ρουμελιωτης!
Πως καταργήθηκε φίλε; Ακόμα και τα imperial τα ισπανικά του καλλατζακου, θα είναι με άλλη Πυρίτιδα; Εγώ πέρσι πήρα Άρτεμις (csb) από Αβραμόπουλο και ήταν ότι καλύτερο έχω ρίξει. Έχω 4 κούτες από πέρσι και δεν παρήγγειλα ακόμα. Θα ψαχνόμαστε πάλι...Φέτος άγνωστο διότι Καταργήθηκε η CSB δεν ξανά βγενει
Του είχα στείλει μήνυμα πριν αρχίσει το κυνήγι για να τον ρωτήσω για κάτι 28αρια που βγάζει σε 5 νούμερο και όταν μου είπε τιμή έπεσαν τα αυτιά μου…Έχεις κανείς ιδέα πού κινούνται οι τιμές των φυσιγγίων του Μητσάκου φέτος;
Τις έχει κατεβάσει από το Ίντερνετ ενώ παλιά τις είχε πάντα. Δεν ξέρω τι κερδίζει με αυτό αλλά πάντα ήταν ακριβότερος από τους άλλους.Του είχα στείλει μήνυμα πριν αρχίσει το κυνήγι για να τον ρωτήσω για κάτι 28αρια που βγάζει σε 5 νούμερο και όταν μου είπε τιμή έπεσαν τα αυτιά μου…
30 ή 32;Πως καταργήθηκε φίλε; Ακόμα και τα imperial τα ισπανικά του καλλατζακου, θα είναι με άλλη Πυρίτιδα; Εγώ πέρσι πήρα Άρτεμις (csb) από Αβραμόπουλο και ήταν ότι καλύτερο έχω ρίξει. Έχω 4 κούτες από πέρσι και δεν παρήγγειλα ακόμα. Θα ψαχνόμαστε πάλι...
Αστα να τα έχει στα ράφια και να τα κοιτάει…Τις έχει κατεβάσει από το Ίντερνετ ενώ παλιά τις είχε πάντα. Δεν ξέρω τι κερδίζει με αυτό αλλά πάντα ήταν ακριβότερος από τους άλλους.
32 gr. Είχα πάρει 2 φορές, την πρώτη με 6ε και την δεύτερη μέρα 6,5ε. Φέτος δεν ξέρω ούτε πόσο κάνουν ούτε αν είναι τα ίδια.30 ή 32;