Θα αδειάσουν τα βουνά Περικλή.Υπάρχει και κατι καλό με τις.τιμες αυτές ..Θα σταματήσουν τα κλαμπανισματα στα 50 μέτρα και οι τριάρες στον Θεό .
Να τραυματίζονται τα πουλιά χωρίς κανένα λόγο ...
Μετρημένες ντουφεκιες πλέον ...
Θα αδειάσουν τα βουνά Περικλή.Υπάρχει και κατι καλό με τις.τιμες αυτές ..Θα σταματήσουν τα κλαμπανισματα στα 50 μέτρα και οι τριάρες στον Θεό .
Να τραυματίζονται τα πουλιά χωρίς κανένα λόγο ...
Μετρημένες ντουφεκιες πλέον ...
Ίσως θα αδειάσουν από αυτούς που πάνε να κάνουν πόλεμο και όχι να κυνηγήσουν...Θα αδειάσουν τα βουνά Περικλή.
Έτσι είναι Περικλή. Βγαίνουμε στο βουνό για να χαρούμε πολλά πράγματα και όχι μόνο για να σκοτώσουμε. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί ουγκΊσως θα αδειάσουν από αυτούς που πάνε να κάνουν πόλεμο και όχι να κυνηγήσουν...
Όταν περνάνε 10 πουλιά στον Θεό και τρώνε τις τριάρες πυροβολικό ...Ε αυτά θα σταματήσουν ...
Εμένα 5 καλές να μου περάσουν θελω ,να πιω καφέ και να μυρίζω το βουνό ..
Προφανώς και με πονάνε οι τιμές ,...Αλλά πίσω ίσως βγάλει και κάτι καλό
Ακριβώς! Να τους δω τους μάγκες τώρα να ρίχνουν δεκάδες τουφεκιες στα τσονια....Ίσως θα αδειάσουν από αυτούς που πάνε να κάνουν πόλεμο και όχι να κυνηγήσουν...
Έτσι το μόνο καλό.. αλλά η τιμες αυτές είναι κοροϊδία περί…. Για να μην πω κάτι ποιο βαρηΊσως θα αδειάσουν από αυτούς που πάνε να κάνουν πόλεμο και όχι να κυνηγήσουν...
Όταν περνάνε 10 πουλιά στον Θεό και τρώνε τις τριάρες πυροβολικό ...Ε αυτά θα σταματήσουν ...
Σπύρο πολύ φοβάμαι πως είναι οι τιμές που αναγράφονται και στο τιμολόγιο αγοράς και πληρώνουμε τα διπλάσια εμείς ...Οι συγκεκριμένες τιμές είναι κοντά σ΄αυτές της αμερικανικής αγοράς
Αυτά συμβενουν όταν ζεις σε μια γιαλαντζί δημοκρατία!!!!….Το έργο θα δυσκολέψει και για το καλό του πλανήτη θα υπάρξει μεγάλη στέρηση ελευθεριών μέσα σε όλα είναι και η ακρίβεια και πολλά άλλα το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και τι θα ψηφίσουμε γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε στην αλήθεια του Ωνάση ότι θα καταλήξει στο τέλος όλος ο πλούτος σε ιδρύματα και ελάχιστους και οι υπόλοιποι λέει μετά θα επαναστατήσουν και οι πλούσιοι θα δυσκολεύτουν από κει και έπειτα .Προς το παρόν είμαστε στην αρχή του πρώτου μέρους και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε το δεύτερο .
Εγώ δεν τους θέλω τους Αθηναίους να κάτσουν σπίτια τους προτιμώ να κυνηγώ μόνος μουΕίναι σοβαρό το κακό με την ακρίβεια...Πολλοί φίλοι δεν θα κυνηγήσουν,άλλοι θα κυνήγουν λίγο με εξόδους από Αθήνα διότι δεν είχαν απόθεμα και με διάφορες οικογενειακές ανάγκες δεν(Και τα καύσιμα)....Συναντιόμασταν πρώτα όλοι μαζί και ήταν κάτι το ωραίο.Τώρα μου λένε στον γάμο να κοιτάξουμε μια ημερομηνία να βολεύει όλους μας για να πάμε.Γιατί μετά δεν ξανάχει στο χωριό ή αλλού σπασμένοι ή μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού.Προσωπικά με στενοχώρησε πολύ....
Εγώ δεν τους θέλω τους Αθηναίους να κάτσουν σπίτια τους προτιμώ να κυνηγώ μόνος μου
Πρόσεξε ,θα ρθουμε νύχτα!!!Εγώ δεν τους θέλω τους Αθηναίους να κάτσουν σπίτια τους προτιμώ να κυνηγώ μόνος μου
Πρόσεξε ,θα ρθουμε νύχτα!!!
Όχι κι έτσι ,θα ρθουμε νύχτα για να πιάσουμε κανένα καρτέρι.
Παιδιά του χωριού είναι μπίλλι, ερωτικοί μετανάστες!Εγώ δεν τους θέλω τους Αθηναίους να κάτσουν σπίτια τους προτιμώ να κυνηγώ μόνος μου
Πηρε παιδικός κολλητός σπίτι Κύμη φέτος.Εγώ δεν τους θέλω τους Αθηναίους να κάτσουν σπίτια τους προτιμώ να κυνηγώ μόνος μου
Κάτσε να σου φέρω τον φίλο τον Μήτσο ολογράφως κρικρι και άμα ξαναπατήσεις σφύρα μου.Μην σου πω θα κόψεις και το κυνήγι.Πηρε παιδικός κολλητός σπίτι Κύμη φέτος.
Αν συνεχίσεις έτσι θα ανεβαίνω πάνω κάθε ΣΚ και δεν θα αφήσω τσίχλα για εσάς πιο κάτω .
μην τους λες τιποτα ρε !ας τους να σε βρουν μπροστα τους!Πηρε παιδικός κολλητός σπίτι Κύμη φέτος.
Αν συνεχίσεις έτσι θα ανεβαίνω πάνω κάθε ΣΚ και δεν θα αφήσω τσίχλα για εσάς πιο κάτω .
η καρτεριτζιδες δεν θα εχουν τοσο θεμα οσο αυτοι που δεν μπορουν να σταθουν πουθενα και κανουν συνεχεια περπατητο ,αυτοι θα εχουν μεγαλο θεμα καταναλωσεις φυσιγγιων γιατι οσο περπατας ριχνεις ενω στο καρτερι 10 πουλακια θα περασουν ,μεχρι εκει.[εκτος αμα ριξει κανα χιονακι και συνεφιασει ο ουρανος αλλα ας γινει αυτο και ριχνω οσα θες μετα.]Ίσως θα αδειάσουν από αυτούς που πάνε να κάνουν πόλεμο και όχι να κυνηγήσουν...