Ναι αμέ, Γυμνό και Θαρρουνια δέχονται ερωτικούς μετανάστες.Πηρε παιδικός κολλητός σπίτι Κύμη φέτος.
Αν συνεχίσεις έτσι θα ανεβαίνω πάνω κάθε ΣΚ και δεν θα αφήσω τσίχλα για εσάς πιο κάτω .
Παραλιακά θα βρείτε νάρκες κατά προσωπικού
Ναι αμέ, Γυμνό και Θαρρουνια δέχονται ερωτικούς μετανάστες.Πηρε παιδικός κολλητός σπίτι Κύμη φέτος.
Αν συνεχίσεις έτσι θα ανεβαίνω πάνω κάθε ΣΚ και δεν θα αφήσω τσίχλα για εσάς πιο κάτω .
Φαρμακειο....Παραδειγμα...Χθες κατά τύχη είχα μπει στο Hobbi.gr (Καρασαβίδης) και ξαναέβαλε φυσίγγια. Από τιμές...
λεω να παω να βρω και σκυλο τωρα να μην με πονεσουν τα ποδια απο το πολυ το τρεξιμο!κατι ξερεις εσυ!Ρε πως αλλάζουν-τα φέρνουν οι καιροί...
Καλά οπλακια.Περασα από Βερυκάκη στην Γλυφάδα και μου είπε ότι εχει κάποια κυνηγετικά Fair σε προσφορά. Τιμές δεν ρώτησα γιατί δεν ξερω καν τα μοντέλα.
Προσφορές γιατί δεν θα πουλάνε φαντάσου τη μεταπώληση θα έχουν.Καμια προσφορά σε επώνυμα φυσίγγια δεν βλέπω , αυτό θα ήταν είδηση.Περασα από Βερυκάκη στην Γλυφάδα και μου είπε ότι εχει κάποια κυνηγετικά Fair σε προσφορά. Τιμές δεν ρώτησα γιατί δεν ξερω καν τα μοντέλα.
Αρχίσαμε από πιο νωρίς να τα ανεβάζουν φαντάσου τι θα γίνει μετά.Πήγα σήμερα να πάρω σκοπευτικα Rio 28 gr...επειδή ήθελαν και κάτι φίλοι πήρα κουτα...μου λέει ο έμπορος...πόσο τα παιρνεις? 7.50 το κουτί του λέω...μου λέει, επειδή πήρες κουτα θα στα δώσω 7.50, αλλά να ξέρεις ότι έχουν πάει 8.50...
Το λέγανε ότι θα ανεβαίνανε το θέμα είναι ότι πλέον ,έχουν ακριβύνει πάρα πολύ , σε λίγο τα 10 ευρώ θα είναι λίγα για ένα κουτί 32αρια
Υπάρχουν και οικονομικότερα όλλοι τα ξέρετε .., τώρα αν θέλει κάποιος να πέρνει όσο όσο δικαίωμα τουΠήγα σήμερα να πάρω σκοπευτικα Rio 28 gr...επειδή ήθελαν και κάτι φίλοι πήρα κουτα...μου λέει ο έμπορος...πόσο τα παιρνεις? 7.50 το κουτί του λέω...μου λέει, επειδή πήρες κουτα θα στα δώσω 7.50, αλλά να ξέρεις ότι έχουν πάει 8.50...
Το λέγανε ότι θα ανεβαίνανε το θέμα είναι ότι πλέον ,έχουν ακριβύνει πάρα πολύ , σε λίγο τα 10 ευρώ θα είναι λίγα για ένα κουτί 32αρια
Πρεπει να βαλετε οι διαχειρηστες ενα μπαρμπαδελακι να τραβαει τις που@@@χες του θα ηταν πολυ χρησιμοΦαντασου να εχει και τσιχλες φετος τι εχει να γινει !!
Τα οικονομικότερα ψάχνουμε.Υπάρχουν και οικονομικότερα όλλοι τα ξέρετε .., τώρα αν θέλει κάποιος να πέρνει όσο όσο δικαίωμα του
Δε κατάλαβες.εδω Χανιά ήδη τορντο πορτοκαλί και ευρωμιξ πιάνουν τα 9,60.τα Ρίο που λες τα πήρα 8,50 και το mezzo το 28αρι 9.με τις υγείες μας.δε συζητάω για διασποράς έχουν ξεφυγειΠήγα σήμερα να πάρω σκοπευτικα Rio 28 gr...επειδή ήθελαν και κάτι φίλοι πήρα κουτα...μου λέει ο έμπορος...πόσο τα παιρνεις? 7.50 το κουτί του λέω...μου λέει, επειδή πήρες κουτα θα στα δώσω 7.50, αλλά να ξέρεις ότι έχουν πάει 8.50...
Στα οικονομικότερα κρατα και μια πισινή γιατί δε ξέρεις από πού θα σου έρθει με ότι σημαίνει αυτό.αποψη μου πανταΥπάρχουν και οικονομικότερα όλλοι τα ξέρετε .., τώρα αν θέλει κάποιος να πέρνει όσο όσο δικαίωμα του
Θ αυξηθούν κι άλλο να ξέρειςΑρχίσαμε από πιο νωρίς να τα ανεβάζουν φαντάσου τι θα γίνει μετά.