Προσφορές-Τιμές

Πριν λίγο παρέλαβα και εγώ απο το ίδιο κατάστημα εμένα μου είχε πει οτι θα την δώσει δευτέρα βράδυ οπότε για να την έχω στην Ναξο σήμερα υποθέτω οτι το έδωσε την σωστή ώρα . Με τα μεταφορικά είχα και εγώ θέμα καθώς αντί για 2€ πληρωσα 5€ . Σχεδόν ήμουν σίγουρος οτι θα γινόταν κάτι τέτοιο γιατί όταν του είπα να του βάλω και τα χρήματα για τα μεταφορικά μου είπε όχι . Βέβαια σήμερα που τον ενημέρωσα έβριζε την μεταφορική ... Πάντως 70€ την κούτα δεν την βρήκα πουθενά !

Το έχουν ξεφτιλησει το θέμα με τα φυσίγγια!να θεωρούμε προσφορά τα 70€ για φυσιγγι 32 γραμμαρίων που στην Ιταλία παίζει να κοστίζει 52€!τεράστιοι απατεώνες...αλλά σίγουρα φταίμε και εμείς!

Το έχουν ξεφτιλησει το θέμα με τα φυσίγγια!να θεωρούμε προσφορά τα 70€ για φυσιγγι 32 γραμμαρίων που στην Ιταλία παίζει να κοστίζει 52€!τεράστιοι απατεώνες...αλλά σίγουρα φταίμε και εμείς!
Μας πατανε πανω στην τρέλα μας . . . Σίγουρα υπαρχουν και φθηνότερα φυσίγγια γιατί 7€ για την τσίχλα είναι πολλά ... Τα ίδια πάντως εδώ στη Ναξο τα δίνουν 9€ και όταν του είπα καλύτερη τιμή στην κούτα έλεγε οτι βγάζει δέκα λεπτα στο κουτί ...

Παιδια μην στοκαρεται φυσιγγια θα ειναι μια κακη μαλλον χρονια οπως δειχνουν τα πραγματα , μακαρι να βγω λαθος....περιμενεται τον φλεβαρη και θα δειτε που θα πεσουν οι τιμες !! Τοτε ειναι η καλυτερη στιγμη για αγορες, (εστω για του χρονου)
Εγω φετος δεν πειρα ποσοτητα , ομως για να πω την αληθεια το εφεραν ετσι και καποιες συγκιριες , γιατι καλη προσφορα ειχαν φετος τα τορντο 30 που τα ριχνω πολυ , αλλα μου βγηκε ισως σε καλο γιατι φετος μεχρι στιγμης μου κανουν νερα...

Μας πατανε πανω στην τρέλα μας . . . Σίγουρα υπαρχουν και φθηνότερα φυσίγγια γιατί 7€ για την τσίχλα είναι πολλά ... Τα ίδια πάντως εδώ στη Ναξο τα δίνουν 9€ και όταν του είπα καλύτερη τιμή στην κούτα έλεγε οτι βγάζει δέκα λεπτα στο κουτί ...
Μια γενική παρατήρηση έκανα....ναι ξεκάθαρα πατάνε στην αρρώστια μας!

Όλη η αγορά είναι ακριβή παιδιά , απο είδη πρώτης ανάγκης έως τα δευτερεύοντα.
Όταν ενα μαγαζί έχει φάει αύξηση 50% σε λειτουργικά και πάγια δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναλλοίωτα τα προϊόντα
Θα μπορούσαν οι μαγαζάτωρες να ρίξουν το κέρδος τους......μια ζωη θυμάμαι να λένε οτι κερδίζουν 10 λεπτα το κουτι στα φυσίγγια πως γίνεται αυτο ρε παιδια???! έλεος!

Σίγουρα φταίμε κ εμείς Ηλία....γιατι κάνουμε σαν παλαβοι αντι να σκεφτούμαι σωστα κ γιατι όχι να μην έχουμε τιμωριτική συμπεριφορά απέναντι τους?!!! Οπως κάνουν οι "ξενέρωτοι" "βλακες" κατα εμας Ιταλοι Γερμάνοι κτλ κτλ στην χώρα τους!

Θα μπορούσαν οι μαγαζάτωρες να ρίξουν το κέρδος τους......μια ζωη θυμάμαι να λένε οτι κερδίζουν 10 λεπτα το κουτι στα φυσίγγια πως γίνεται αυτο ρε παιδια???! έλεος!
Ένας φιλος μου μαγαζατορας με τις τιμές του που είναι από τις καλύτερες σε όλα τα φυσίγγια γενικά στην Αθήνα,βγάζει λίγο κάτω από ένα ευρώ...σκεφτείτε τι βγάζουν οι υπόλοιποι!

Σίγουρα φταίμε κ εμείς Ηλία....γιατι κάνουμε σαν παλαβοι αντι να σκεφτούμαι σωστα κ γιατι όχι να μην έχουμε τιμωριτική συμπεριφορά απέναντι τους?!!! Οπως κάνουν οι "ξενέρωτοι" "βλακες" κατα εμας Ιταλοι Γερμάνοι κτλ κτλ στην χώρα τους!
Αφού τρώμε κουτοχορτο.. βγάζουν μια δήθεν προσφορά δηλαδή την κανονική τιμή που πουλούσαν μέχρι πέρυσι και πέφτουμε σαν τα όρνια πάνω στο ψοφιμι!

Αφού τρώμε κουτοχορτο.. βγάζουν μια δήθεν προσφορά δηλαδή την κανονική τιμή που πουλούσαν μέχρι πέρυσι και πέφτουμε σαν τα όρνια πάνω στο ψοφιμι!
Έτσι ακριβώς Ηλία.....ας ελπίσουμε φέτος να φάνε κ αυτοι φόλα κ να δουμε απ του χρόνου τι θα γίνει.....ήμουν προχτες στο Αλεξ στο Αιγάλεω κ μ έλεγε οτι αν είχε πουλιά ήταν ετοιμοι οι φυσιγγάδες να χώσουνε αυξήσεις!!!

Έτσι ακριβώς Ηλία.....ας ελπίσουμε φέτος να φάνε κ αυτοι φόλα κ να δουμε απ του χρόνου τι θα γίνει.....ήμουν προχτες στο Αλεξ στο Αιγάλεω κ μ έλεγε οτι αν είχε πουλιά ήταν ετοιμοι οι φυσιγγάδες να χώσουνε αυξήσεις!!!
Τι έγινε όταν δεν έχει τσίχλες πέφτουν και οι τιμές του μολυβιού?όλο στον Αλέξη βρίσκεσαι!!!πρέπει να πιούμε καφέ!

Τι έγινε όταν δεν έχει τσίχλες πέφτουν και οι τιμές του μολυβιού?όλο στον Αλέξη βρίσκεσαι!!!πρέπει να πιούμε καφέ!
Χαχαχα έτσι πάει.....εχουν μπεί και οι τσίχλες στο χρηματιστήριο ρε συ!!!! Καφε ε?! Αν κ προτιμώ τσιπρο η μπύρα.....οοοκ!!! (έχεις πμ Λιάκο)

Last edited:
Καλά αυτό με τις τιμες του μολυβιού έχει κουράσει ... Πάω πέρυσι να πάρω φυσίγγια απο ενα τοπικό κατάστημα παίρνω ενα κουτί δοκιμαστικά και είχε τουλαχιστον 20 κουτιά πάω την άλλη μέρα να ξανά πάρω και τα βλέπω 1.50€ πάνω του λέω τι έγινε λέει αυξήθηκε το μολύβι ... Σε ενα βράδυ αυξήθηκε το μολύβι τελείωσαν όλα τα φυσίγγια και έφερε άλλα με την καινούργια τιμή .hair..hair.
Το οτι φταίμε και εμείς δεν μπορω να το πω γιατί τι μπορούμε να κάνουμε ; Άντε πες να δοκιμασω απο μικρούς βιοτέχνες που τα έχουν φτηνά αλλά αν δεν βρω άλλον ενα να κάνουμε μαζί παραγγελία με τα μεταφορικά θα πληρωσω σχεδόν 10€ το κουτί ... Να φορτωσω μια κούτα απο κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει ;

Καλά αυτό με τις τιμες του μολυβιού έχει κουράσει ... Πάω πέρυσι να πάρω φυσίγγια απο ενα τοπικό κατάστημα παίρνω ενα κουτί δοκιμαστικά και είχε τουλαχιστον 20 κουτιά πάω την άλλη μέρα να ξανά πάρω και τα βλέπω 1.50€ πάνω του λέω τι έγινε λέει αυξήθηκε το μολύβι ... Σε ενα βράδυ αυξήθηκε το μολύβι τελείωσαν όλα τα φυσίγγια και έφερε άλλα με την καινούργια τιμή .hair..hair.
Το οτι φταίμε και εμείς δεν μπορω να το πω γιατί τι μπορούμε να κάνουμε ; Άντε πες να δοκιμασω απο μικρούς βιοτέχνες που τα έχουν φτηνά αλλά αν δεν βρω άλλον ενα να κάνουμε μαζί παραγγελία με τα μεταφορικά θα πληρωσω σχεδόν 10€ το κουτί ... Να φορτωσω μια κούτα απο κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει ;
Δίκιο έχεις κ εσυ.....αλλα ας καθήσουμε ένα χρόνο χωρίς να κυνηγίσουμε......ξέρεις ποσες μανούλες θα κλαψουνε???? Ποοοοολλλεεεες....εκτος απ τις δικές μας!!! Στα γόνατα θα σ έρθουν μετα!!

Δίκιο έχεις κ εσυ.....αλλα ας καθήσουμε ένα χρόνο χωρίς να κυνηγίσουμε......ξέρεις ποσες μανούλες θα κλαψουνε???? Ποοοοολλλεεεες....εκτος απ τις δικές μας!!! Στα γόνατα θα σ έρθουν μετα!!
Θοδωρή δυστυχώς η ευτυχώς αυτό δεν γίνεται στον <<αιώνα τον άπαντα>> που έλεγε ένας δάσκαλος

Καλό είναι να μην <<τσιμπάμε>> στους dealers έμμεσους η άμεσους
αγοράζουμε αυτά που χρειαζόμαστε άμεσα π.χ. για τα μπασίματα τσίχλας
κρατάμε στα υπ όψιν τις προσφορές κι άν χρειαστεί αγοράζουμε
αν πληρώσουμε παραπάνω 3-5 ευρώ στην κούτα δεν χάθηκε ο κόσμος :)
υ.σ. dealers υπάρχουν παντού:ο διπλανός στο κυνήγι,η διαφήμιση στα έντυπα,οι αβανταδόροι στο κυνηγομάγαζο τον σύλλογο το φόρουμ κ.λ.π. ;)

Θοδωρή ναι έτσι είναι, δεν βγάζουν 10 λεπτα στο κουτι. Να βγάζουν 1-1,5 ευρω, αυτο το θεωρείς αισχρό; Πόσο κέρδος νομίζεις έχουν, εγω σου λεω με το ζόρι 20%
Και ξανα λεω , η ελληνική επιχείρηση έχει επιβαρυνθεί με 50% έξοδα(και με άλλα τόσα τα νοικοκυριά), τα οποία πρέπει να πληρωθούν απ τα κέρδη της.
Πίστεψε με δεν φτάνουν να επιβιώσει το μαγαζί, γι αυτο και βλέπουμε να κλείνουν μικρές επιχείρησης, η μια πίσω απ την άλλη. Το σχέδιο θα ολοκληρωθεί οταν πέσει και η τελευταία, αναλαμβάνοντας τότε μεγαλύτερων συμφερόντων καταστήματα και εκεί πίστεψε με θα αναπολούμε με νοσταλγία το κυνηγομαγαζο της γειτονιάς μας.
Ο αγώνας που γίνεται δεν είναι για το κέρδος αλλα για την επιβίωση.
Δυστυχώς όλο αυτο καταλήγει να το πληρώνει ο καταναλωτής(εγω,εσυ και ολη η κοινωνία) , ειναι ολα άδικα μα όλα όμως.
Και κάτι που ξέρω σίγουρα απ τα παλιά απο πρώην μαγαζάτορα κυνηγετικών , περίοδο 1995-2005 , το κέρδος ήταν πολύ μεγαλύτερο απο σήμερα. Τότε ναι ,μιλάμε για "κονόμα"

Back