Προσφορές-Τιμές

Εγώ γιατί δεν τις βρίσκω κάπου τις προσφορές;
Εγώ Μίλησα μαζί του στο facebook όταν είδα σε μια ανάρτηση οτι θα έχει προσφορές σε φυσίγγια λογο black friday Ρώτησα για αυτά που ήθελα και έβαλα εδώ τιμες . Προφανώς θα έχει και σε άλλα προσφορά ( κάπου είδα -15% αλλά δεν είμαι σίγουρος ) μου είπε οτι θα ισχυει για παρασκευή -σαββατοκαι Κυριακή . στο site έχει τηλέφωνο για περισσοτερες πληροφορίες . εγώ πήρα μια κούτα rc32 στα 70€ συν 2€ τα μεταφορικά για Ναξο

Πέρασα σήμερα από το ehunt στο Ίλιον, μου έκανε εντύπωση ότι είχε τα Diana 32γρ. του Τατση στα 6,7€το κουτί και για κούτα έκανε καλύτερη τιμή. Το ανεβάζω γιατί είδα παλιότερα ότι ενδιαφερόταν πολλά άτομα για τα συγκεκριμένα και ηταν ακριβά. Αυτή η τιμή πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλή.

Artemis sport Γιαλιτακης, Ηρακλειο Κρητης..

Δυο ειναι οι εκδοχες,Η τα 32γρ τα εκανε 31 (λιγο απιθανο..).xm.
Η τα κατεβασε προσωρινα στο ενα γραμμαριο για να "βγει η προσφορα"(το πιο πιθανο..).xm.
Τάσο παντα ηταν 31 απλα δεν το ελεγε.τσεκαρισμενο

Παρέλαβαν σήμερα στο χωριό την κουτα από ehunter , θα βάλω 4*/5 στο κατάστημα, γτ Πέμπτη βράδυ που έβαλα τα λεφτά μου είπε ότι θα τα έχω Παρασκευή πρωί, που έγινε Δευτέρα και η Δευτέρα Τρίτη (σημερα). Ένα άγχος το είχα να πω την μαύρη αλήθεια, γτ είχα προπληρωσει. Επίσης τα μεταφορικά ήταν 2,5€ αντί για 2€, λεπτομέρεια. Κατά τ αλλα, ήταν μια καλή προσφορά για φετινές τιμές, και καλή επικοινωνία με το κατάστημα.

Back