Ηλία τα alfa game 28 δεν τα έχει ποτε....απο περυσι τον ρωταω....δεν ξέρω αν θα βγαλω μ λεει!!!Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Ηλία τα alfa game 28 δεν τα έχει ποτε....απο περυσι τον ρωταω....δεν ξέρω αν θα βγαλω μ λεει!!!Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Λογικά ναι αλλά και τα saga κακή τιμή είναι!Για κραχτη τα έχει προφανώς...
Ειχα ρωτησει Ηλια και μου ειπε οτι δεν θα ξαναβγαλει..Τον ειχα παρει τηλ το καλοκαιρι γιατι με τραβηξε και μενα η τιμη τους..Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Αυτό που έγραψε και ο Βασίλης....για κραχτη τα βάζουν φίλε!τα saga τα έχεις δουλέψει???Ειχα ρωτησει Ηλια και μου ειπε οτι δεν θα ξαναβγαλει..Τον ειχα παρει τηλ το καλοκαιρι γιατι με τραβηξε και μενα η τιμη τους..
Οχι καθολου..Δεν εχω αποψη..Ουτε ξερω και κανεναν να τα εχει δουλεψει..Ας μας πει εντυπωσεις καποιος απο εδω που τα δουλεψε..Αυτό που έγραψε και ο Βασίλης....για κραχτη τα βάζουν φίλε!τα saga τα έχεις δουλέψει???
Τα saga λιακο δεν με ξετρέλαναν. Ειναι εξαιρετικα γρηγορα στις κοντινες και μεσαιες αποστάσεις. Παρόλα αυτα οταν ξεκιναει η υγρασία και πεσει η θερμοκρασια, ακομα και με αισθητα περισσότερη προσκοπευση ειχα αιματα. Μονο σε οσα ειμουν απολυτα κεντρο επεφταν ξερα.Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Κουτί η στην κούτα;Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Έχω δουλέψει το 32 το πρασινο.αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.στη ζέστη το καταλαβαίνεις στο κρύο μια χαρα.δεν αγαπάει την παρα πολλή υγρασιαΟχι καθολου..Δεν εχω αποψη..Ουτε ξερω και κανεναν να τα εχει δουλεψει..Ας μας πει εντυπωσεις καποιος απο εδω που τα δουλεψε..
Πριν 3 χρονια είχα πάρει τα 28αρια του σε 9αρια γεμισμένα με Aquila σε καλυκα cheddite περίπου 30 κουτιά στα 4,80.πραγματικα πολυ καλο φυσιγγιΚουτί η στην κούτα;
Κι εγω περυσι ειχα ριξει αρκετα 32αρια και μου ειχαν αφησει καλες εντυπωσειςΈχω δουλέψει το 32 το πρασινο.αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.στη ζέστη το καταλαβαίνεις στο κρύο μια χαρα.δεν αγαπάει την παρα πολλή υγρασια
Κούτα!Κουτί η στην κούτα;
Γι αυτο κι εγω βρηκα 3 φυσιγγια φθηνα και καλα και ας τα βαλουν εκει που ξερουν οι εξυπνοι...φετος θα παιξω με Ρουμελιωτη - Fantom και Μητσακου και θα ειμαι αρχηγοςΤο θέμα με τις τιμές έχει παραγίνει πάντως γνωστό κατάστημα σε γνωστό ελληνικό φυσιγγι που στα χοντρά νούμερά γεμίζετε με άλλη πυρίτιδα έχει 90 λεπτά διαφορά .
Πέρσι ανέβηκαν τα τσιχλοφυσιγγα λόγω ζήτησης, φέτος πουλάνε τα χοντρά!!!!!
mornin cof δεν πα να.......Το θέμα με τις τιμές έχει παραγίνει πάντως γνωστό κατάστημα σε γνωστό ελληνικό φυσιγγι που στα χοντρά νούμερά γεμίζετε με άλλη πυρίτιδα έχει 90 λεπτά διαφορά .
Πέρσι ανέβηκαν τα τσιχλοφυσιγγα λόγω ζήτησης, φέτος πουλάνε τα χοντρά!!!!!
Εσύ δεν έχεις ανάγκη έχεις μεγάλο stockmornin cof δεν πα να.......
Πολυ καλη τιμη,προφανως θελει να διωξει τα χοντρα που του εχουν μεινει μιας κ στα διασπορας δεν εχουν τοσο μεγαλη ζητηση..Οπλοτεχνικη ιωαννινων 500 φυσιγγια 34γρ διασπορας νο 6 και 5 130 ευρω.