Προσφορές-Τιμές

Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Ειχα ρωτησει Ηλια και μου ειπε οτι δεν θα ξαναβγαλει..Τον ειχα παρει τηλ το καλοκαιρι γιατι με τραβηξε και μενα η τιμη τους..

Ειχα ρωτησει Ηλια και μου ειπε οτι δεν θα ξαναβγαλει..Τον ειχα παρει τηλ το καλοκαιρι γιατι με τραβηξε και μενα η τιμη τους..
Αυτό που έγραψε και ο Βασίλης....για κραχτη τα βάζουν φίλε!τα saga τα έχεις δουλέψει???

Αυτό που έγραψε και ο Βασίλης....για κραχτη τα βάζουν φίλε!τα saga τα έχεις δουλέψει???
Οχι καθολου..Δεν εχω αποψη..Ουτε ξερω και κανεναν να τα εχει δουλεψει..Ας μας πει εντυπωσεις καποιος απο εδω που τα δουλεψε..

Ξέρουμε αν ισχύει η τιμή για τα alfa game τα 28αρια?κάτι λέει για 5€ επίσης και τα saga η κούτα λέει 5,8€
Τα saga λιακο δεν με ξετρέλαναν. Ειναι εξαιρετικα γρηγορα στις κοντινες και μεσαιες αποστάσεις. Παρόλα αυτα οταν ξεκιναει η υγρασία και πεσει η θερμοκρασια, ακομα και με αισθητα περισσότερη προσκοπευση ειχα αιματα. Μονο σε οσα ειμουν απολυτα κεντρο επεφταν ξερα.
Με αλλα 28αρια τετοιο θεμα δε ειχα.
Δωστα μια ευκαιρία παντως.

Οχι καθολου..Δεν εχω αποψη..Ουτε ξερω και κανεναν να τα εχει δουλεψει..Ας μας πει εντυπωσεις καποιος απο εδω που τα δουλεψε..
Έχω δουλέψει το 32 το πρασινο.αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.στη ζέστη το καταλαβαίνεις στο κρύο μια χαρα.δεν αγαπάει την παρα πολλή υγρασια

Έχω δουλέψει το 32 το πρασινο.αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.στη ζέστη το καταλαβαίνεις στο κρύο μια χαρα.δεν αγαπάει την παρα πολλή υγρασια
Κι εγω περυσι ειχα ριξει αρκετα 32αρια και μου ειχαν αφησει καλες εντυπωσεις

Το θέμα με τις τιμές έχει παραγίνει πάντως γνωστό κατάστημα σε γνωστό ελληνικό φυσιγγι που στα χοντρά νούμερά γεμίζετε με άλλη πυρίτιδα έχει 90 λεπτά διαφορά .
Πέρσι ανέβηκαν τα τσιχλοφυσιγγα λόγω ζήτησης, φέτος πουλάνε τα χοντρά!!!!!

Το θέμα με τις τιμές έχει παραγίνει πάντως γνωστό κατάστημα σε γνωστό ελληνικό φυσιγγι που στα χοντρά νούμερά γεμίζετε με άλλη πυρίτιδα έχει 90 λεπτά διαφορά .
Γι αυτο κι εγω βρηκα 3 φυσιγγια φθηνα και καλα και ας τα βαλουν εκει που ξερουν οι εξυπνοι...φετος θα παιξω με Ρουμελιωτη - Fantom και Μητσακου και θα ειμαι αρχηγος

mornin cof δεν πα να.......

εγω ιδιογωμοση στα ψηλα , και στα χοντρα εχω στοκ κουτια πολλα απο το 1998 - 2000 , μαγνουμ ,σεμι , 36 γραμμαρια 7αρια , 6αρι, 5αρια , 4αρια καργα , και δουλευουν ακομα αξογα μετα απο τοσα χρονια , σε περδηκες , αγριοπερηστερα , φασες , παππια ΥΓ τα βρηκα πολυ φτηνα και δυστηχος ηταν τα ποιο πολλα χοντρα , και πολλα γραμμαρια πραγμα που δεν ρηχνοντε σε τσιχλες , αλλα ουτε σε ζεστο καιρο , γιαυτο μου εχουν μηνη ακομα , και κατι λιγα ψηλα που ειχα σχεδον τα εχω ρηξει τα ποιο πολλα , ολα αφου μηλαμε απο το 1998 μπωρει και ποιο παλια μερηκα ειναι συλεκτηκα , εχω πολλων ειδων ΛΑΜΒΡΟ τα παλια με σκαγια λαυριου

Οπλοτεχνικη ιωαννινων 500 φυσιγγια 34γρ διασπορας νο 6 και 5 130 ευρω.
Πολυ καλη τιμη,προφανως θελει να διωξει τα χοντρα που του εχουν μεινει μιας κ στα διασπορας δεν εχουν τοσο μεγαλη ζητηση..
Τα δικα του ειναι τα tiger?

Back