Ηλια το προβλημα ειναι οτι ειμαι μακρια κι απο πύργο κι απο Πρέβεζα και απ οπου αλλου θελεις.πρεπει να πάρω 1-2 κουτάκια για δοκιμή και μετα να κανω παραγγελία πληρώνοντας δίπλα μεταφορικά σε ααρκευες περιπτωσεις.η μια ή η αλλη μου ερχεταιΠαλιότερα το χρησιμοποιούσα και στα τρυγόνια σκέψου...αλλά πλέον ούτε από μακρυά...δοκίμασε και από μικρότερους βιοτέχνες φυσίγγια...υπάρχουν αξιόλογα ρε φίλε!
Είναι λίγο σκληρά για το δικανο τα έριχνα κάποτε με το Browning και τα ένιωθα λίγο περισσότερο από τα άλλα.Αμα εχεις βρει αυτο που σ'αρεσει...
Εμενα οσα εχω ριξει μου φαινονται πολυ εντονα ως λακτισμα, μπορει βεβαια να εχω παραξενεψει και γω
Εισαι ο τρίτος που άκουσα και λέει για αίματα με το πορτοκαλί φετος.οποτε δεν ειναι τυχαίο οποτε θα τ αποφεύγω οποτε τι να πάρω? Χα ιδού η αποριαΛάκτισμα δεν παρατήρησα σχεδον καθόλου με την 391 αυτό που μου έκανε εντύπωση ηταν οτι και τα δυο πουλιά που πήρα έπεσαν ζωντανά και μες τα αίματα .Με δυο πουλιά βέβαια συμπέρασμα δεν μπορω να βγάλω ίσως να μην ήμουν εγώ πανω στα πουλιά σωστα . Το τρίτο πάντως με τα sipe έπεσε ξερό αλλά δεν το βρήκα να δω αν είχε αίμα ή όχι . Μέχρι πέρυσι δεν είχα παράπονο με τα συγκεκριμενα σε αντίθεση με τα κίτρινα που δεν τραβανε καθόλου στον νοτια . τα καλυτερα βέβαια αποτελεσματα τα είχα με τα euromix αλλά απο ενα σημείο και μετα έγινε για γάμους
Φροντιστε να παιρνουν και αλλοι πραματα απο Αθηνα και να το μαθουν αυτο οι ντοπιοι πωλητες..Αντε γιατι την εχουμε βρει την καραμελα με τις αυξησεις στα σκαγια κλπ...Έχω ενα φιλαρακι που πάμε παρέα για κυνήγι θα φωρτωσουμε μαζί έτσι μοιραζομαστε και μεταφορικά και συμφέρει ακόμη περισσότερο . Το έχουμε ξανά κανει σιγά μην δίνω 7.70€ για τσίχλες !!!
Εγώ πρωτα δοκίμαζω και μετά φόρτωνω μέχρι πέρυσι εριχνα sipe με την πολύ υγρασία ή euromix το πρωι και μετα bravo ή rc 32 στα μέσα βέβαια της σεζόν euromix και bravo δεν σκότωναν ουτε καθιστά πουλιά ... Οπότε είχα μείνει στα sipe και rc αλλά φέτος έχουν πάρει αρκετά πανω και αυτά ! Θελω να δοκιμασω και απο μικρούς βιοτέχνες για ενα δυο κουτιά πάνε πολλά τα μεταφορικά απο την αλλη δεν νιώθω καλά να πάρω κούτα χωρίς να τα έχω δοκιμάσει ...Εισαι ο τρίτος που άκουσα και λέει για αίματα με το πορτοκαλί φετος.οποτε δεν ειναι τυχαίο οποτε θα τ αποφεύγω οποτε τι να πάρω? Χα ιδού η απορια
Οι περισσοτεροι αυτό κανουν ... Τα πρόβατα σιγά σιγά αρχίζουν και ξυπνάνε ... Εγώ σέβομαι οτι έχουν μεταφορικά ή οτι δεν παίρνει τόσα πολλά όσα ενα κατάστημα της Αθήνας και έτσι θα πρέπει να είναι πιο ακριβά αλλά όχι 1€ πάνω ... Και ειτε πάρω κούτα ειτε ενα κουτί να έχουν την ίδια τιμή ...Φροντιστε να παιρνουν και αλλοι πραματα απο Αθηνα και να το μαθουν αυτο οι ντοπιοι πωλητες..Αντε γιατι την εχουμε βρει την καραμελα με τις αυξησεις στα σκαγια κλπ...
32αρι θέλεις φίλε?με την γριά? Είμαι ο άνθρωπος σου....Εισαι ο τρίτος που άκουσα και λέει για αίματα με το πορτοκαλί φετος.οποτε δεν ειναι τυχαίο οποτε θα τ αποφεύγω οποτε τι να πάρω? Χα ιδού η απορια
Ενδιαφερομαι και εγώ !!!32αρι θέλεις φίλε?με την γριά? Είμαι ο άνθρωπος σου....
Εμένα μου δούλεψε παρά πολύ καλά το μαύρο του Όσκαρ στα 32 γραμμάρια...εξαιρετικά σκοτωματα!Ενδιαφερομαι και εγώ !!!
Καλό το μαυρο και εξαιρετικά καλό και το κοκκινο αλλά όταν ρωτησα τιμή κουτας μου είπε να πάω στο τοπικό καταστημα να τα πάρω ... προς τιμήν του βέβαια γιατί αυτό δηλώνει οτι σέβεται τους αντιπροσώπους του αλλά και εγώ με την σειρα μου δεν είμαι διατεθειμένος να τα αγοράσω με καπέλο ...Εμένα μου δούλεψε παρά πολύ καλά το μαύρο του Όσκαρ στα 32 γραμμάρια...εξαιρετικά σκοτωματα!
Το αποκλειω λόγω γκρανουλαρ.στα χανια μόλις πιάσουν τα κρύα θα κανει πλιφ.θα μ ενδιέφερε μια τιμη στο άσπρο που ειναι με g3000 αν ξερει καποιοςΕμένα μου δούλεψε παρά πολύ καλά το μαύρο του Όσκαρ στα 32 γραμμάρια...εξαιρετικά σκοτωματα!
όχι κάτω από 6,50 ευρώ λίγο παραπάνω ίσωςΤο αποκλειω λόγω γκρανουλαρ.στα χανια μόλις πιάσουν τα κρύα θα κανει πλιφ.θα μ ενδιέφερε μια τιμη στο άσπρο που ειναι με g3000 αν ξερει καποιις
Δεν κάνει πλιφ η granular στα κρύα φιλαράκι.....Το αποκλειω λόγω γκρανουλαρ.στα χανια μόλις πιάσουν τα κρύα θα κανει πλιφ.θα μ ενδιέφερε μια τιμη στο άσπρο που ειναι με g3000 αν ξερει καποιος
Και εγώ το άσπρο στα 31γρ προτιμώ από του Όσκαρ και το 28αρι του που είναι πιο γρηγορο. Κάποια στιγμή το έβγαζε και σε 29 ως πιό κυνηγετικό αλλά ποτέ δεν το πέτυχα διαθέσιμο.Το αποκλειω λόγω γκρανουλαρ.στα χανια μόλις πιάσουν τα κρύα θα κανει πλιφ.θα μ ενδιέφερε μια τιμη στο άσπρο που ειναι με g3000 αν ξερει καποιος
πολύ καλό,Κόνιτσα απογευματινό μείον 4 C κεντούσεΚαι εγώ το άσπρο στα 31γρ προτιμώ από του Όσκαρ και το 28αρι του που είναι πιο γρηγορο. Κάποια στιγμή το έβγαζε και σε 29 ως πιό κυνηγετικό αλλά ποτέ δεν το πέτυχα διαθέσιμο.
Μην μπερδευεσε με την ιδιογομωση.μιλάω για εμπορικά και πίστεψε με εχω δοκιμάσει αρκετά εδω στα χανια με το κωλοκλιμα που εχουμεΔεν κάνει πλιφ η granular στα κρύα φιλαράκι.....
Σιγά το κρύο που πιάνει στα Χανιά ha haaaΤο αποκλειω λόγω γκρανουλαρ.στα χανια μόλις πιάσουν τα κρύα θα κανει πλιφ.θα μ ενδιέφερε μια τιμη στο άσπρο που ειναι με g3000 αν ξερει καποιος