Προσφορές-Τιμές

Μην μπερδευεσε με την ιδιογομωση.μιλάω για εμπορικά και πίστεψε με εχω δοκιμάσει αρκετά εδω στα χανια με το κωλοκλιμα που εχουμε
Η granular τα σπάει στο κρυο και υγρασια ευρι.του fantom με είναι εξερετικο με αυτην την πυρητιδα

Καλό το μαυρο και εξαιρετικά καλό και το κοκκινο αλλά όταν ρωτησα τιμή κουτας μου είπε να πάω στο τοπικό καταστημα να τα πάρω ... προς τιμήν του βέβαια γιατί αυτό δηλώνει οτι σέβεται τους αντιπροσώπους του αλλά και εγώ με την σειρα μου δεν είμαι διατεθειμένος να τα αγοράσω με καπέλο ...
Καλημέρα Γιώργο, μιλάμε για ψαγμένο παιδί, σέβεται και τον άλλον. Εδώ στην Ερμούπολη (δεν έχει αντιπροσωπο)πήραμε το καλοκαίρι με τιμές 5,80 ,5,90 και 6 €....

Καλημέρα Γιώργο, μιλάμε για ψαγμένο παιδί, σέβεται και τον άλλον. Εδώ στην Ερμούπολη (δεν έχει αντιπροσωπο)πήραμε το καλοκαίρι με τιμές 5,80 ,5,90 και 6 €....
Το είπα και θα το ξανά πω το οτι με προέτρεψε να πάω στο καταστημα είναι προς τιμήν του και ας ξέρει οτι δεν θα πουλήσει γιατί η τιμες του καταστήματος δεν είναι καλές !!! Προσωπικά δεν πιστεύω άλλος να το έκανε αυτό .

Καλά ρε κουφός είσαι?τα άσπρα σου είπα εγώ?αααα δεν θα τα πάμε καθόλου καλά! πόσο?
Κοντα στη τιμη που ειπες αλλα μου ειπε ανάλογα την παραγγελία κανει και τη τιμη.παίζει να τα πάρεις απο 5,80 μέχρι 6,50

ντοκτορ παντα συνοδευεται με τρομερα ποσοστα υγρασιας μολις πιασει και τσακιζει κοκκαλα
Εδώ στη Ρόδο αν και δεν έχουμε το ίδιο κρύο έχουμε παραπάνω υγρασία. Παρήγγειλα 20 κουτάκια f2 classic με 7,50 ευρώ (ξεχασμένη τιμή προφανώς) για αυτό ακριβώς το σκοπό. Ακριβό, αλλά δεν μπόρεσα να βρω καλύτερο value for money για αυτές τις περιπτώσεις. Οι άλλη λύση ήταν sipe που έχει ξεφύγει σε τιμές όπως όλα άλλωστε. Με s4 δεν έχω δοκιμάσει του fantom. Τα nsi δεν μου άρεσαν. Καλύτερα 1-1,5 ευρώ παραπάνω παρά να ρίχνω και να χαλάω τα πουλιά. Βλέπεις χρόνια θύμα της υγρασίας, έπαθα και έμαθα ;)

H καλυτερη επιλογη για υγρασια που μπορουσες να κανεις!!! Φυσιγγαρα και σε πολυ καλη τιμη με τα σημερινα δεδομενα
Δοκιμασμένο όσο δεν πάει, ότι καλύτερο έχω ρίξει (για αυτές τις συνθήκες) με νορμάλ τιμή, χωρίς βέβαια να έχω δοκιμάσει όλα τα φυσίγγια της αγοράς.

Εδώ στη Ρόδο αν και δεν έχουμε το ίδιο κρύο έχουμε παραπάνω υγρασία. Παρήγγειλα 20 κουτάκια f2 classic με 7,50 ευρώ (ξεχασμένη τιμή προφανώς) για αυτό ακριβώς το σκοπό. Ακριβό, αλλά δεν μπόρεσα να βρω καλύτερο value for money για αυτές τις περιπτώσεις. Οι άλλη λύση ήταν sipe που έχει ξεφύγει σε τιμές όπως όλα άλλωστε. Με s4 δεν έχω δοκιμάσει του fantom. Τα nsi δεν μου άρεσαν. Καλύτερα 1-1,5 ευρώ παραπάνω παρά να ρίχνω και να χαλάω τα πουλιά. Βλέπεις χρόνια θύμα της υγρασίας, έπαθα και έμαθα ;)
δοκιμασε του ρουμελιωτη ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα του

Back