Πυρκαγιές

Για τους εκπαιδευτικούς γιατί δεν λες που κάθομαι ένα τρίμηνο και πληρώνονται
Εντελώς φιλικά θα ήθελα να σου πω πως η παραπάνω φράση είναι λάθος.
Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν την προβλεπόμενη άδειά τους και φυσικά όπως όλοι στην άδεια τους πληρώνονται και "κάθονται".
Μην πάμε σε κοινωνικό αυτοματισμό σαν αυτούς που λένε ταβλαδόρους τους πυροσβέστες.
Επίσης, κάθε κλάδος έχει τις παροχές του, όπως όρια συνταξιοδότησης, επιδόματα, διακοπές σε ΚΑΑΥ, πρόσβαση σε στρατιωτικά πρατήρια για ψώνια/καύσιμα κ.α.

Εντελώς φιλικά θα ήθελα να σου πω πως η παραπάνω φράση είναι λάθος.
Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν την προβλεπόμενη άδειά τους και φυσικά όπως όλοι στην άδεια τους πληρώνονται και "κάθονται".
Μην πάμε σε κοινωνικό αυτοματισμό σαν αυτούς που λένε ταβλαδόρους τους πυροσβέστες.
Επίσης, κάθε κλάδος έχει τις παροχές του, όπως όρια συνταξιοδότησης, επιδόματα, διακοπές σε ΚΑΑΥ, πρόσβαση σε στρατιωτικά πρατήρια για ψώνια/καύσιμα κ.α.
Να μην υπαρχουν μονιμοι εκπεδευτικοι !! Να τους βγαζουν σε ταμειο ανεργειας για 3 μηνες , η να κανουν αλλες δουλειες σε δημους κτλ αφου πληρωνονται , γιατι τη νομημη αδεια τους την περνουν τα χριστουγενα και το πασχα που καθονται απο 15 μερες !!! Και ολλοι οι δημοσιοι υπαληλοι να εχουν τις ιδιες παροχες που εχει και ο ιδιωτηκος τομεας να δεις πως θα σφιξουν οι κωλοι !!! Ααα ναι και τα ωραρια !!! Γιατι τους εχουμε για μαναρια και ολοι οι υπολοιποι γαμιωμαστε για πενταροδεκαρες!!! Αυτα topic.

Ναι, ανακοινώθηκε επίσημα.
Η καύσιμη -εμπρηστική ύλη είναι ευγενής χορηγία των πατρώνων απέναντι φαντάζομαι που τους
στέλλουν να κάψουν τους άπιστους Χριστιανούς .
Κοιτάξτε κάτι επειδή το πράγμα ξέφυγε καί όποιος δέν τον βλέπει τότε ζεί σ'ένα παράλληλο σύμπαν .
Με συλλήψεις είτε λαθροδιακινητών είτε σε στεριά είτε σε θάλασσα το πράγμα θα συνεχίζει απρόσκοπτα
καθότι οι δικαστές μας δηλώνουν ......ανθρωπιστές !
Η καταστροφή που άρχισε καί επιτείνεται θα τελειώσει εντελώς την χώρα καί τους Έλληνες .
Δέν πρόκειται να σας προστατεύσει κανείς καί απο τίποτε .
Η σωτηρία ενός εκάστου βρίσκεται στα χέρια μας .
Το πανηγύρι με τους τζιχαντιστές διότι περί αυτού πρόκειται τώρα αρχίζει .
Σας μισούν θανάσιμα καί σας προκαλώ να το δείτε αυτό στο βλέμμα του Πακιστανού ντιλιβερά
που σας κτυπά το κουδούνι του σπιτιού για πίτσα κλπ κλπ .
Στον μικρό το έθεσα σαφώς . Η σταματάς τα τηλ. ντιλίβερι ή φεύγεις εσύ απο το σπίτι .

Δηλαδή ,αν μπαίνει ταμείο το καλοκαίρι ο εκπαιδευτικός κι ο πυροσβέστης το χειμώνα και δεν έχει μισθό ,εσύ στον ιδιωτικό τομέα ή σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα έχεις περισσότερη δουλειά και πρόοδο.
θυμήθηκα έναν με κατάστημα που έλεγε καλά σας έκαναν και σας έκοψαν τα δώρα στο δημόσιο και μετά απορούσε που μειώθηκε η δουλειά λες και το δώρο Χριστουγέννων το στέλναμε Ελβετία.

Να μην υπαρχουν μονιμοι εκπεδευτικοι !! Να τους βγαζουν σε ταμειο ανεργειας για 3 μηνες , η να κανουν αλλες δουλειες σε δημους κτλ αφου πληρωνονται , γιατι τη νομημη αδεια τους την περνουν τα χριστουγενα και το πασχα που καθονται απο 15 μερες !!! Και ολλοι οι δημοσιοι υπαληλοι να εχουν τις ιδιες παροχες που εχει και ο ιδιωτηκος τομεας να δεις πως θα σφιξουν οι κωλοι !!! Ααα ναι και τα ωραρια !!! Γιατι τους εχουμε για μαναρια και ολοι οι υπολοιποι γαμιωμαστε για πενταροδεκαρες!!! Αυτα topic.
Δεν είναι έτσι όπως τα λές φίλε Δημήτρη.
Αν επιθυμείς να το συζητήσουμε διεξοδικά αυτό το θέμα είμαι στην διάθεση σου ανοίγοντας μία επιπλέον ενότητα στο forum.
Ισως να μην ενδιαφέρει και πολύ άλλους συναδέλφους κυνηγούς αλλά κάποια στιγμή αυτή η αντίληψη για τον κλάδο των εκπαιδευτικών πρέπει να σταματήσει.
Το λέω καθαρά φιλικά και όχι για αντιπαράθεση.

Καλημέρα σας.. το ευχαριστο νέο είναι ότι μάλλον είναι καλύτερα τα πράγματα στην Πάρνηθα ..τα Ericsson φαίνεται να έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά ..Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι μετά και τις παραπάνω αναρτήσεις των συναδέλφων αλλά και την συνομιλία που είχα τηλεφωνικός με αδελφικό φίλο στην Αλεξανδρούπολη ,που εμπιστεύομαι απόλυτα,έχουμε υβριδικό πόλεμο από εισβολιεις και όχι μονο..τα πράγματα εκεί είναι πολύ δυσάρεστα..επιβεβαιώνεται και ο φίλος Κώστας (KYNIGOSDK) ..

Τι σκατάνθρωποι είναι κάποιοι ρε σεις. Ο άλλος δεν έβγαζε τα ζώα του από το μαντρί για να καούν και να πάρει την αποζημίωση. Ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη στιγμή το μόνο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά. Έχουν χαθεί όλες οι αξίες.
Ναι; Πού έγινε αυτή η ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ πράξη;

θελει χρόνια για να φτιάξεις ενα κοπάδι να διαλεξεις μικρα απο μανες καλες κανενας λογικος επαγγελματίας δεν το χαλαει έτσι για μια αποζημίωση , οικολογικές μαλακιες για δημοσιότητα πιστεύω πως ειναι.
Μακάρι να μην είναι αλήθεια...

FB_IMG_1692864897223.jpg
Ελπίζω να μην στοχοποιεί τους συμπαθείς Ρομά με τον όρο κοινωνικές ομάδες.
Εγώ πάντως θα περιμένω δελτίο τύπου της αστυνομίας, απόφαση της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης με ατρανταχτες αποδείξεις και φυσικά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να αποδεχτώ αυτά τα γεγονότα ως αληθινά.
Προσοχή στα fake news παιδιά, θέλουν να μας βάλουν να εναντιωθούμε απέναντι στους συμπαθείς κατατρεγμένους πάσης φύσεως.

Δηλαδή ,αν μπαίνει ταμείο το καλοκαίρι ο εκπαιδευτικός κι ο πυροσβέστης το χειμώνα και δεν έχει μισθό ,εσύ στον ιδιωτικό τομέα ή σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα έχεις περισσότερη δουλειά και πρόοδο.
θυμήθηκα έναν με κατάστημα που έλεγε καλά σας έκαναν και σας έκοψαν τα δώρα στο δημόσιο και μετά απορούσε που μειώθηκε η δουλειά λες και το δώρο Χριστουγέννων το στέλναμε Ελβετία.
Δεν με νοιαζει φιλε να μπαινει στο ταμειο η να δουλευει αλλου για το κρατος και οχι να κανει και δευτερη δουλεια μαυρη οπως κανουν πολλοι και περνουν και το μισθο που δεν δουλευουν ,και δεν ειπα τιποτα για τους πυροσβεστες που χρειαζονται ολλο το χρονο ! Αν περιμεναμε ολλοι οι υπολοιποι να ζησουμε απο τους δ.υ θα ειχαμε πεθανει απο την πεινα !!! Και θελω να μου εξηγησεις γιατι υπαρχει αλλη συμβαση για το δημοσιο και αλλη για τον ιδιοτικο τομεα !! Ενοηται βεβαια χαμηλοτερη για τον δευτερο !! Ειναι πολητες πρωτης ταξης και οι υπολοιποι ειναι δευτερης !!! Αυτοι που παραγουν δηλαδη και τους πληρωνουν για να τους κανουν την δουλεια τους παιρνουν πιο λιγα απο αυτους που δεν παραγουν και δεν σου κανουν και την δουλεια σου αλλα κανενας δεν τους διωχνει !! Φτανει πια θελω ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ απο τους ΠΟΛΗΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!

Δεν θα επεκταθω περισσοτερο στο θεμα , αλλα αυτο που με ενοχλει αφανταστα ειναι η γονικη αδεια . Ο μπρο μου ειναι στο στρατο η γυναικα ανεργη και πηρε 1 χρονο αδεια για το τεκνο . Τα δικα μου παιδια απο κ...ο βγηκανε?

Δηλ εγω δεν πρεπει να μεγαλωσω το παιδι και να με πληρωνει κανονικα ο εργοδοτης? Το δημοσιο ειναι αλλα χρηματα?

Δεν θα επεκταθω περισσοτερο στο θεμα , αλλα αυτο που με ενοχλει αφανταστα ειναι η γονικη αδεια . Ο μπρο μου ειναι στο στρατο η γυναικα ανεργη και πηρε 1 χρονο αδεια για το τεκνο . Τα δικα μου παιδια απο κ...ο βγηκανε?

Δηλ εγω δεν πρεπει να μεγαλωσω το παιδι και να με πληρωνει κανονικα ο εργοδοτης? Το δημοσιο ειναι αλλα χρηματα?
θες να δικαιούσαι κι εσύ ή να κοπεί του αδερφού σου? Εγώ ειμαι μαζί σου αν τη διεκδικήσεις

Επειδή δεν διασταύρωσα την πληροφορία πριν το αναδημοσιεύσω οφείλω μια συγνώμη και θεωρώ σωστό να μην το συνεχίσω. Δεν γνωρίζω αν ισχύει τελικά.
Επειδη η φωτια ηταν 4 χιλιομετρα στην ευθεια απο το σπιτι μου, ρωτησα. Δεν μου ειπε κανεις οτι εγινε τετοιο σκηνικο. Επισης ενας τσοπανης που ξεχειμαζε εκει και του καηκαν τα παντα απο εγκαταστασεις και τροφες , και τον ρωτησα μου ειπε οτι η αποζημιωση ειναι ενα κλασμα της πραγματικης αξιας των ζωων που χανονται. Τωρα αν πεταξε καποιος μια μαλακια και το πηρε η πορδομπομπολακη η σαλουφα βρισκοντας ευκαιρια να φανει παλι , δεν το ξερω.

Back