Και λέω τώρα εγώ κάτοικος εξωτερικού, μήπως η ελλάδα μας έχει δίκιο
Και λέει αν τους δώσω το ραβδωτό αποκτούν αυτόματα βεληνεκές 1000m , με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια χωρα όπου υπάρχει εγχώρια τρομοκρατία ,2)κάποια στιγμή αφού θα έχουμε τον κινητό ουραίο θα αρχίσει να μην μας κάνει και θα "θελουμε" να πάμε σε semi και αργότερα στα αυτόματα,
Έχουμε δει σε πολλές χώρες να γίνονται σκοτωμοί σε σχωλεια και εμπορικα κεντρα μήπως θέλουν νa αποφύγουν αυτά;
Ο φίλος ο γιώργος τα έζησε από πρώτο χέρι στον καναδά, την απαγορέψει και το buy back ,
Είμαι κάτοχος ενός ΑR με τέσσερα "διαφωρετικα" uppers , παω στο 5 τώρα ετοιμάζω ένα grendel
Ζω σε μια χωρα όπου η αγορά όπλου γίνετε χωρίς καν χαρτί από γιατρό η ψυχολόγο ("και όπου μετά από κάθε μακελειό το όπλο του φόνου γίνετε sold out, αφου το ιδαν ζωντανα στη τβ ότι κάνει καλα την δουλειά του") , για εμενα είναι το μονο επιβαρυντικό όπου το αντί λόμπι τον οπλων πατάει και έχουν δίκιο.
Στην ελλάδα μας τώρα ,Μην ξεχνάμε ότι το μονο κυνήγι που μπορεί να γίνει είναι αυτό του αγριόχοιρου , Σίγουρα θα υπάρχει μια λύση για το πως θα γίνετε με πιο ασφαλή τρόπο.
Έχω μια ερώτηση, Πια είναι η επίσημη απάντηση τις πολιτείας για το θέμα να μην γίνετε κυνήγι με ραβδωτά
Τους έχουμε ρωτήσει ; η απαντάμε μονη μας στο ερώτημα;
Για εμενα προσωπικά θα ήθελα στην ελλαδα να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το ραβδωτό σε ένα η δυο διαφορετικα διαμετρηματα το πολύ για ένα χρονικό δύστηνα 3-4 χρόνον μονο για αθλητικό σκοπό και σε άγωνες, να αποκτήσουμε την κατάλληλη παιδιά και μετά νa μπει στο κυνήγι.
"προσωπικη " άποψη πάντα και συγγνώμη αν κούρασα