D
dionisis
Φιλαράκι ποιος πολιτικός χωρος σε αντιπροσωπεύει στην παρούσα φάση;;;;;Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι των ακρων αλλα με αγανακτησαν.
Ή έστω ποιος νομίζεις ότι θα τα έκανε λίγο καλύτερα;;;;
Φιλαράκι ποιος πολιτικός χωρος σε αντιπροσωπεύει στην παρούσα φάση;;;;;Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι των ακρων αλλα με αγανακτησαν.
Μερικές φορές τι ωραία που τα λες;;;Αμα ψαχνεις για εχθρους, θα βρεις πολλους, και αλλους τοσους να σε πορωνουν οτι πρεπει να τους εξαλειψεις γιατι αυτοι ειναι η πηγη των προβληματων σου
Πραγματι πολυ ομορφο και σωστο αυτο που εγραψες και με βρισκει συμφωνο.Αμα ψαχνεις για εχθρους, θα βρεις πολλους, και αλλους τοσους να σε πορωνουν οτι πρεπει να τους εξαλειψεις γιατι αυτοι ειναι η πηγη των προβληματων σου
Εγω μωρε τα λεω; Εχουν γινει τοσες φορες ρε συ Διονυση, που παραβιαζουμε ανοιχτες θυρες. Το χω ξαναπει, με τα οσα προβληματα και σκοπιμοτητες, η ΕΕ ηταν οτι καλυτερο εχουμε να επιδειξουμε ως ηπειρος, εδω και αρκετες δεκαετιες. Το να γυρισουμε πισω σε εθνικα συνορα (εννοω χωρις ελευθερη μετακινηση) θα ειναι το πρωτο βημα, για καποιες χωρες να αρχισουν να συζητανε παλι περι "ζωτικου χωρου" και αυτο φανταζομαι δεν θα αρεσει ουτε και στους πιο ευρωσκεπτικιστες
αν αναφερεσε στο θρακικο ναι εχεις απολυτο δικιο γιατι ξεκινησε με τις ανοχες της τοτε κυβερνησης που ηθελε τους μουσουλμανους στη βουλη για τα ψηφαλακια και την εξυπνη κινηση της τουρκιας να επιδοτει οικογενειες για να εγκατασταθουν εδω.θες υγιη οικονομια?ευκολο.εκμεταλευσου τους φυσικους σου πορους ο ιδιος διεκδικησε μεχρις εσχατων τις γερμανικες αποζημιωσεις μην πουλησεις τα κοκκινα δανεια στις ξενες τραπεζες και ολες τις επιχειρησεις του δημοσιου στη γερμανια και δεν εχεις κανενα προβλημα.και αντι για ανακεφ.των τραπεζων ριξε το χρημα στην πραγματικη αγορα οπως εκανε η ισλανδια που δεν δεχτηκε κανενα δντ και τωρα ξελασπωνει και προπαντως μην πουλας την ΠΑΤΡΙΔΑ
Πραγματι πολυ ομορφο και σωστο αυτο που εγραψες και με βρισκει συμφωνο.
Ψαχνω ομως και για φιλους. Μπορεις εσυ ή καποιος αλλος να μου υποδειξετε καποιους; .xm.
Βικτωρα ή εσυ μπερδευτικες λιγο ή εγω δεν καταλαβα τον συλογισμο σου. Λες οτι η ΕΕ ειναι ο,τι καλυτερο εχουμε να επιδειξουμε με τα ανοιχτα συνορα, την ιδια στιγμη που η ιδια η ΕΕ κλεινει τα συνορα και το ματι σ´ αυτους που τα κλεινουν...
Χρηστο καθολου δε μπερδευτηκα. Μετα τον πολεμο, το καλυτερο πραγμα που ειχαμε να κανουμε ηταν να αποφυγουμε μια παρομοια φρικη. Αυτο εγινε ενωνοντας τις χωρες, και εξαλειφοντας τα συνορα, ως παραγοντα καθυστερησης. Ετσι ο Βελγος εμπαινε Γερμανια, χωρις να αισθανεται οτι αλλαζει χωρα. Αυτο το σκεπτικο, θα εφερνε τους λαους πιο κοντα, βλεποντας οτι αυτα που μας ενωνουν ειναι πολυ περισσοτερα. Και αυτο δουλεψε για αρκετα χρονια, μειωνοντας τις αντιπαλοτητες. Αυτο ηταν επιτευγμα Χρηστο, γιατι μιλαμε για χωρες με προαιωνια εχθρα, που πριν 10 και 20 χρονια ειχαν αλληλοσφαγει. Το να γυρισουμε τωρα πισω, παλι στο "εμεις και εσεις" ειναι αλμα στο παρελθον. Ειναι βολικο για καποιους που φωναζουν με εθνικιστικες κορωνες, αλλα ξερεις ποια ειναι η διαφορα; Πλεον εχουμε ανθρωπους στην πλειονοτητα τους που εχουν συναναστραφει μεταξυ τους.
Δυστυχως κανενας. Δεν πιστευω οτι εμεις διαλεγουμε τις ηγεσιες μας αλλα μας επιβαλλονται μεσω των εκλογων.Φιλαράκι ποιος πολιτικός χωρος σε αντιπροσωπεύει στην παρούσα φάση;;;;;
Ή έστω ποιος νομίζεις ότι θα τα έκανε λίγο καλύτερα;;;;