Παντού έχουν γινει Χρήστο.
Ποιος μπορεί ν
Τι έγινε έπεσε η γραμμή; .ha ha ha.
Ποιος μπορεί ν
Η Ευρώπη ποτέ θα είναι ξανά η ίδια .
Ο φόβος και η βία θα κυριαρχούν από δω και πέρα .
Να δω τι έχουμε να ζήσουμε ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!
Ευριπίδη αν δεν κάνω λάθος η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης αφορά μισθωτούς και οι συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα πάνω από 30.000 ευρώ .σε λιγο θα ζησουμε τα καινουργια φορολογικα προς το παρον και την αυξηση του επιδοματος αλληλεγγ.που θα ηθελα να ξερω σε ποιους παει.οποιος ακουσε τον υπ. οικον.να λεει υπομονη τα ασχημα περασανε κι ερχονται τα χειροτερα καταλαβε τι ερχεται.δυστυχως σε λιγο δεν θα μπορουμε να ζησουμε.παλι καλα που με 20 χρονια δουλειας κατοχειρωθηκε με ψηφισμα η κατωτατη συνταξη στα 384 ευρω.σωθηκαμεεεεε αδελφια
Έχω μια απορία. Γιατί οι επιθέσεις γίνονται σε ευρωπαϊκές χώρες; Το πρόβλημα των τρομοκρατών είναι η Ευρώπη; .xm.
αυτο ακριβως εννοω διονυση.ακομα και το 0,7 και το 1,4 αν προστεθουν στον ενφυα και στην φορολογια η οποια ακομα δεν ξερουμε πως θα ειναι we drunk it.σε μια οικογενεια οπως τη δικια μου 6μελη ειναι ανυποφορο πλεον.και βαλε οτι δουλευει και η γυναικα μου και παμε ψηλα.οταν εισαι και στις 100 δοσεις της εφοριας καληνυχτα.και γιατι ρε φιλε να τους πληρωνω τοσα?μαζι δουλεουμε? αλλα τελικα αυτο το αλληλεγγ.που στα κερατα παει.και ποιος ειναι ο αλληλεγγυος.εμενα για τα παιδια μου υπαρχει καμμια αλληλεγγυη απ το κρατος?οχι ρε φιλε.δεν θα γινω απ αυτους που λενε οτι ευτυχως που δουλευουμε κι εχουμε να πληρωνουμε.γιατι?να πληρωσω ναι αλλα να εχω και τις αναλογες παροχεςΕυριπίδη αν δεν κάνω λάθος η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης αφορά μισθωτούς και οι συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα πάνω από 30.000 ευρώ .
Παραθέτω πίνακα και κάνε τους λογαριασμούς σου
0,7% για εισοδήματα 12.001 - 20.000 €
1,4% για εισοδήματα 20.001 - 30.000 €
2% (από 1,4%) για εισοδήματα 30.001 - 50.000 €
4% (από 2,1%) για εισοδήματα 50.001 - 100.000 €
6% (από 2,8%) για εισοδήματα 100.001 - 500.000 €
8% (από 2,8%) για εισοδήματα 500.001 € και πάνω
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους δίδυμους πύργους , την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μπαλί και προσφάτως στην Αγκυρα και στην Τζακάρτα της Ινδονησίας
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ¨οι ίδιοι¨τρομοκράτες.Διονύση σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις ήταν οι ίδιοι τρομοκράτες;
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ¨οι ίδιοι¨τρομοκράτες.
Αν δεν κάνω λάθος σε όλες τις περιπτώσεις την ευθύνη την ανέλαβαν φανατικοί εξτρεμιστές ισλαμιστές.
Ναι εκεί ήταν Κούρδοι αυτονομιστέςΚαι στην Τουρκία για παράδειγμα; Γιατί εγώ άκουσα ότι όλα μαρτυρούν ότι πρόκειται για Κούρδους...
Ευριπίδη αν δεν κάνω λάθος η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης αφορά μισθωτούς και οι συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα πάνω από 30.000 ευρώ .
Παραθέτω πίνακα και κάνε τους λογαριασμούς σου
0,7% για εισοδήματα 12.001 - 20.000 €
1,4% για εισοδήματα 20.001 - 30.000 €
2% (από 1,4%) για εισοδήματα 30.001 - 50.000 €
4% (από 2,1%) για εισοδήματα 50.001 - 100.000 €
6% (από 2,8%) για εισοδήματα 100.001 - 500.000 €
8% (από 2,8%) για εισοδήματα 500.001 € και πάνω
Διονύση σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις ήταν οι ίδιοι τρομοκράτες;
Εγώ αναφερόμουν στις πρόσφατες των τελευταίων ετών. Όσο για του δίδυμους πύργους, νομίζω πως είχαν να κάνουν με άλλους τρομοκράτες (ταλιμπάν) κι όλοι γνωρίζουμε τα αντίποινα και δεν ξανακουνήθηκε φιλαράκι. Τώρα για την Τουρκία, το πιο πιθανό είναι να εμπλέκονται Κούρδοι...
Για τις άλλες επιθέσεις δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και ίσως να αφορούν οι επιθέσεις σε "προσωπικούς" τους λογαριασμούς αφού η κύρια θρησκεία στην Ινδονησία είναι το Ισλάμ, καθώς σχεδόν το 88% του πληθυσμού δηλώνουν Μουσουλμάνοι.
Βρε Διονυση με εβαλες στην διαδικασία να δω το βίντεο με τις δηλώσεις του Φραγκουλη γύρω στις 5 φορές ώστε να αντλισω τις εθνικιστικές ρητορικές που βγάζει ο ΣτρατηγόςΕγώ ρε Γιώργο πιστεύω , είμαι σίγουρος δηλαδή, ότι οι περισσότεροι δεν ειναι νοσταλγοί της χούντας .
Είναι απογοητευμένοι πολίτες με το πολιτικό σύστημα το οποίο έχει ισοπεδώσει τα πάντα και στρέφονται σε οτιδήποτε θα μπορουσε να τους απαλλάξει από αυτή την λαίλαπα της διαφθοράς , της εθνικής ντροπής και της εξαθλίωσης .
Οι εθνικιστικές ρητορικές , εκ του αςφαλούς , των Στρατηγών Φραγκούληδων ,μερικές φορές ακούγονται όμορφα στα αυτιά των πολιτών , χωρίς να υποψιάζονται τα άκρα που κρυβονται από πίσω .
Κώστα πίστεψε με αδυνατώ να μπω σε αυτή την διαδικασία και να σου εξηγήσω που είναι η εθνιστική ρητορική του Στρατηγού .Βρε Διονυση με εβαλες στην διαδικασία να δω το βίντεο με τις δηλώσεις του Φραγκουλη γύρω στις 5 φορές ώστε να αντλισω τις εθνικιστικές ρητορικές που βγάζει ο Στρατηγός
Πες μου σε παρακαλώ σε ποιο σημείο της συνέντευξης του βλέπεις κάτι το εθνικιστικό που δεν το βλέπω και εγώ .xm.
Οκ Φιλε sorry για την ενοχλησηΚώστα πίστεψε με αδυνατώ να μπω σε αυτή την διαδικασία και να σου εξηγήσω που είναι η εθνιστική ρητορική του Στρατηγού .
Ξέρεις ότι δεν υπεκφεύγω να σου εξηγήσω με κάθε λεπτομέρεια που στοχεύει ο υπερήφανος Θρακομακεδόνας Στρατηγός αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα φίλε.
Τι sorry ρε Κώστα ;;;;Φυσικά και δεν ενοχλείς , απλά θα χαθούμε σε αναλύσεις !!!Οκ Φιλε sorry για την ενοχληση