Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά η Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια ήταν το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης.
Δεν το λέω εγω αυτό , το λένε οι αριθμοί.
Εχουμε πάρει τα περισσότερα λεφτά και επιδοτήσεις από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο.Μην με κάνετε τώρα να σας παραθέσω στοιχεία για όλα αυτά που έχουμε πάρει τα τελευταία 30 χρόνια γιατί θα γεμίσουμε σελίδες.
Εμείς τα πήραμε αυτά τα λεφτά και τα κάναμε χλίδες και καλοπέραση .Αν τα μισά από αυτά τα είχαμε επενδύσει στο μέλλον σήμερα θα γελάγαμε .
Τώρα ψάχνουμε να βρούμε ενόχους λες και οι πολιτικοί που είχαμε ήρθαν απο το υπερπέραν.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ
ξεφυγαμε λιγο απ το αρχικο θεμα και πηγαμε αλλου τωρα αλλα θα σε ρωτησω φιλε διονυση επειδη εγω αρχισα να ψηφιζω απο το 87 και μετα.ειχες οχι προσωπικα εσυ πολλους να διαλεξεις? οταν ψηφιζαν ολες οι αγροτικες περιοχες αντρεα αναρωτηθηκε κανεις ποτε που εβρισκε τα λεφτα και τα εδινε?ποσοι απ τους μεγαλυτερους σημερα σε ηλικια δεν ψηφιζαν αντρεα προσεξε αντρεα οχι πασοκ και μετα κατοπιν εορτης ελεγαν καλυτερα ας μου κοβοταν το χερι?γιατι οι μεγαλες επιδοτησεις και τα πακετα ηρθαν στην ελλαδα επι αντρεα και πασοκ.οχι οτι οι υπολοιποι δεν ετρωγαν.οταν εχεις ενα κλητηρα εφοριας που δεν εχει τελειωσει ουτε λυκειο και παιρνει μισθο 160 με 170 χιλιαδες δραχμες.τι θα ψηφισει αυτος ο ανθρωπος.αρα λοιπον ολα ειναι καθοδηγουμενα.ακομα κι οταν αποδειχτηκαν οι κλοπες και μιζες διαφορων υπουργων του αντρεα οι ελληνες λεγανε.ελα μωρε και τι εγινε?ο αντρεας ειναι μαμικος εχει και γκομεναρα διπλα του θα καθαρισει.δεν μπορεις να κατηγορεις ετσι τον απλο κοσμο.οι οδηγοι λεωφορειων για παραδειγμα επαιρναν επιδομα προθερμανσης οχηματος.εσενα αμα στο δινανε δεν θα το επαιρνες? η ιστορια παγκοσμιως εχει διδαξει οτι ενας λαοπλανος ηγετης μεταχ.τον λαο οπως θελει.να ξεκινησω απο που?ιουλιος καισαρας?αννιβας?ριχαρδος ο λεοντοκαρδος με τις σταυροφοριες?ναπολεων?χιτλερ?μεγας αλεξανδρος?εχει πολλους ακομα.θελω να πω διονυση οτι απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι.οχι οτι κι εμεις δεν βαλαμε το χερακι μας αλλα δεν μας αφησαν και πολλες επιλογες

• Like
Reactions: jnp
Ναι αλλα δεν κατηγορουσε τοτε κανενας την Ευρωπη για τις επιδοτησεις που επαιρνε, ουτε για τα επιδοματα. Καλη και αγια η ΕΕ τοτε, φοβερο το ευρω. Μολις σφιξαν οι κωλοι, ψαξαμε τους ενοχους, αλλα παλι προς τη λαθος κατευθυνση

Παιδιά η Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια ήταν το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης.
Δεν το λέω εγω αυτό , το λένε οι αριθμοί.
Εχουμε πάρει τα περισσότερα λεφτά και επιδοτήσεις από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο.Μην με κάνετε τώρα να σας παραθέσω στοιχεία για όλα αυτά που έχουμε πάρει τα τελευταία 30 χρόνια γιατί θα γεμίσουμε σελίδες.
Εμείς τα πήραμε αυτά τα λεφτά και τα κάναμε χλίδες και καλοπέραση .Αν τα μισά από αυτά τα είχαμε επενδύσει στο μέλλον , σήμερα θα γελάγαμε .
Τώρα ψάχνουμε να βρούμε ενόχους λες και οι πολιτικοί που είχαμε ήρθαν απο το υπερπέραν.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ
'Οταν λες διαφορετική θρησκεία θα εννοείς φαντάζομαι οποιοδήποτε άλλον εκτός τους Χριστιανούς ορθόδοξους ε;;;;;;
Διότι αν είναι έτσι φαντάζομαι θα έχει πρόβλημα και με τους καθολικούς Γερμανούς που ζουν και εργάζονται στην χώρα μας , τους διαμαρτυρόμενους Ελβετούς ή Δανούς και πάει λέγοντας.
Επίσης ξεκαθάρισε μου αν θες τι εννοείς συνείδηση .
Για να σε βοηθήσω λιγάκι , αυτός που έχει κατακλέψει την πατρίδα μας και έχει βγάλει τα κλοπιμαία σε τράπεζα του εξωτερικού και έχει βάλει ένα λιθαράκι στην καταστροφή μας αλλά έχει γεννηθεί Ελληνας και έχει βαφτιστεί Χριστιανός έχει πιο καθαρή την συνείδηση του από έναν Πακιστανό ή έναν Σύριο που για κάποιον λόγο βρέθηκε στην χώρα μας;;;;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η οικονομική κρίση δεν είναι τεχνητή κρίση για να μας φορτώσουν τα μνημόνια.
Να σου θυμίσω ότι όταν ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου , εκείνη την εποχή η Ελλάδα ήταν κατακαημένη από της πυρκαϊές από ελεγχόμενους εμπρησμούς για να πέσει η κυβέρνηση του Καραμανλή επειδή ανοίχτηκε πολύ στους Ρώσους , για 8 μήνες η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έκανε απολύτως τίποτα.μα τίποτα. ούτε καν μια υπογραφή . Ξαφνικά ανακοινώνει την κρίση και έξου και τα μνημόνια. Ελπίζω να τα θυμάσαι όλα αυτά;
Όσον αφορά τις θρησκείες , δεν μπορείς να βάζεις τους χριστιανούς όλων των δογμάτων και να τους συγκρίνεις με τους μουλσουμάνους και ισλαμιστές που δουλεύουν εδώ.
Δες τις χώρες τους , για ποιο λόγο γίνονται οι πόλεμοι.
Δεν θα δεχτώ σε καμία περίπτωση τον μουσουλμάνο ή τον ισλαμιστή να μου επιβάλει την θρησκεία του λέγοντας ότι θίγεται , όταν στη χώρα του είναι δυστηχισμένος και πλανεμένος.
Το παραμύθι με τις θρησκείες του μίσους που προπαγανδίζουν τα κανάλια πάει σύννεφο από τι βλέπω.

Όσον αφορά τις θρησκείες , δεν μπορείς να βάζεις τους χριστιανούς όλων των δογμάτων και να τους συγκρίνεις με τους μουλσουμάνους και ισλαμιστές που δουλεύουν εδώ.
Εγω δεν συγκρίνω κανέναν άνθρωπο με κριτήριο την θρησκεία τους .Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι αρρώστια που μετατρέπει τον άνθρωπο σε αιμοσταγές θηρίο .
Η Χριστιανική Αμερική στο όνομα του Θεού ξεκίνησε τους πιο αιματηρούς πολέμους της ανθρώπινης ιστορίας , ας μην παω πιο πίσω στις σταυροφορίες.
Δες τις χώρες τους , για ποιο λόγο γίνονται οι πόλεμοι.
Ψάξε και διάβασε για ποιον λόγο γίνονται οι πόλεμοι σε αυτές τις χώρες ,Ποιοι διέλυσαν το Ιράκ; Ποιοι ωφελούνται από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν; Ποιοι διέλυσαν την Λιβύη; Ποιοι εξόπλισαν τον ISIS; Ποιοι κατασκευάζουν και πουλάνε τα όπλα και τις βόμβες που ισοπεδώνουν τη Συρία; Ποιοι διέλυσαν μερικά χρόνια νωρίτερα τον Λίβανο και ποιοι ισοπέδωσαν την π. Γιουγκοσλαβία;
Το παραμύθι με τις θρησκείες του μίσους που προπαγανδίζουν τα κανάλια πάει σύννεφο από τι βλέπω.
Χέστηκα για τα κανάλια και τα ΜΜΕ . Εγώ τα συμπεράσματα μου για το θρησκευτικό μίσος που έχει μολύνει τις ψυχές των ανθρώπων το βιώνω καθημερινά με τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης

Last edited by a moderator:
Η κριση ξεκινησε απο την Αμερικη με τη φουσκα με τα ενυποθηκα δανεια και τη Lehman Brothers. Τουλαχιστον αυτο θυμαμαι εγω, οπως και την ανακοινωση για νεα μετρα λιτοτητας του Καραμανλη (μαζι με κεινα που εκανε οταν παρελαβε την εξουσια το 2004 επειτα απο την περιφημη απογραφη), λιγο πριν τις εκλογες του 2009. Φυσικα ο Γιωργακης βγηκε και εταξε, σαν αλλος ΣΥΡΙΖΑ, και βγηκε με τα μπουνια, διοτι ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος να διαλεξει κατι που δεν τον συμφερει. Τοτε με τις πυρκαγιες, θυμαμαι κατι για Στρατηγους ανεμους και αλλα τετοια φαιδρα.

Ναι αλλα δεν κατηγορουσε τοτε κανενας την Ευρωπη για τις επιδοτησεις που επαιρνε, ουτε για τα επιδοματα. Καλη και αγια η ΕΕ τοτε, φοβερο το ευρω. Μολις σφιξαν οι κωλοι, ψαξαμε τους ενοχους, αλλα παλι προς τη λαθος κατευθυνση
Βικτωρα η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος αρχισε πολύ πριν το ευρώ.απλα το κωλοευρω μας αποτελείωσε γιατί μπηκαμε στην ονε με ψευδή στοιχεια.και προσωπικά απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουνα εναντιον της ε.ε και του ευρώ και θα σου αναλυσω τους λόγους απο κοντά.

Στην ΟΝΕ μπηκαμε με κανονικοτατα στοιχεια. Καναμε ανταλλαγη χρεους, κατι που τοτε ηταν νομιμο, και ειχαν κανει και αλλες χωρες. Κατι σαν την αναδιαρθωση του χρεους που συζητανε τωρα. Μετα απο καποια χρονια η πρακτικη αυτη απαγορευτικε απο την ΕΕ.

Νομίζω ότι για να αξιολογίσουμε σωστά την κατάσταση θα πρέπει να καταλάβουμε τι παιχνίδια γίνονται στην πλάτη μας.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/01/germania-i-ntropi-tis-europis.html

http://greekcitizen.pblogs.gr/oi-profhteies-sto-syghrono-gignesthai-ti-mas-perimenei-sto-eggys.html
Αξίζουν τον κόπο να τα διαβάσετε , διότι παρέχουν σημαντικές πληροφορίες προς αξιολόγηση.

Νομίζω ότι για να αξιολογίσουμε σωστά την κατάσταση θα πρέπει να καταλάβουμε τι παιχνίδια γίνονται στην πλάτη μας.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/01/germania-i-ntropi-tis-europis.html

http://greekcitizen.pblogs.gr/oi-profhteies-sto-syghrono-gignesthai-ti-mas-perimenei-sto-eggys.html
Αξίζουν τον κόπο να τα διαβάσετε , διότι παρέχουν σημαντικές πληροφορίες προς αξιολόγηση.

Καλά,μας προτρέπεις να διαβάσουμε αυτά,ως κείμενα που παρέχουν σημαντικές πληροφορίες;!;!;!
Ποιά είναι η σημαντική πληροφορία,ας πούμε οτι οι Τούρκοι θα επιτεθούν σε τέσσερα νησιά και θα πάρουν τα δυο;!;!;!Που ήταν αυτός ο μάγκας να μας ξεμπλέξει μια ώρα αρχύτερα;!;!;!Να γράψει και ο καθένας απο δω μέσα τι πιστεύει οτι θα γίνει και να τα περάσουμε σε ενα σύνδεσμο να μάθει και ο κόσμος τι θα γίνει στο μέλλον;!;!;Η αξιολόγηση των θεμάτων αυτών είναι σαν την αξιολόγηση της Ελλάδς απο τους θεσμούς ενα πράγμα,αναρίθμητα αρνητικά,μηδέν θετικά!!!

Δεν ειπε κανείς ότι ειναι κακό να αγαπας την πατριδα σου , το έθνος σου.
Κακό ειναι να μισείς τις αλλες πατρίδες , τα αλλα έθνη .
Πίσω απο τα έθνη υπαρχουν απλοί άνθρωποι.Δεν ειναι δυνατον να μισείς τον Τούρκο , τον Βούλγαρο , τον Αλβανό επειδή σαν έθνη μας έβλαψαν ιστορικά .Αν ήταν ετσι θα έπρεπε να μας μισούσε η μιση υφήλιος .
.
Διονυση επειδή χρόνια ακούω αυτήν την ιστορία περί απλών ανθρώπων
ότι ταχα δεν μας φταίει ο Τούρκος-Αλβανός -Βουλγαρος-Σκοπιανος κτλ παρά μόνο οι Πολιτικοί τους
πως εξηγεις το γεγονός ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι λαοί εκλέγουν εδώ και αρκετά χρόνια
Ηγέτες τύπου Ερντογαν-Γκρουεφσκι-Εντι Ραμα -ξεχναω το όνομα του Μπραβου της Βουλγαριας
που σύμφωνα με την Πολιτική τους θεωρία
το Αιγαίο και τα μισα Νησια μας βρισκονται σε αμφισβητουμενη περιοχη
η Θράκη είναι τουρκοποιημενη περιοχή
τα Ιωαννινα η Πρεβεζα ανήκουν σε Αλβανικά εδάφη σύμφωνα με το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανιας
και τα Σκοπια ονομαζονται Μακεδονια και εκτεινονται μεχρι τον Θερμαικο ?
Ποιοι ψηφίζουν αυτούς τους Ηγέτες και ποιοι σε κάθε διεκδίκηση τους δίνουν ποσοστά που ξεπερνάνε το 60% ?
Μήπως δεν έχουν πληροφορηθεί για το πρόγραμμα που θέλουν να εφαρμόσουν ?
Από την άλλη αν ήταν τόσο ανθρωπιστές και φιλήσυχοι αυτοί οι λαοί
πως εξηγεις το γεγονός ότι σφραγίζουν τα σύνορα τους αφήνοντας χιλιάδες Πρόσφυγες να ζουν μέσα στις λάσπες
άλλοι να τους πνιγούν μέσα στο Αιγαίο αναποδογυριζοντας της βαρκες
και άλλοι να τους ξηλοκοπουν μέχρι θανάτου για να αποχωρήσουν από την πατρίδα τους ?
Για θύμισε μου λίγο
ποια φιλανθρωπική οργάνωση των παραπάνω Χώρων
μάζεψε τροφιμα -ρουχισμο-βοηθησε έστω στέλνοντας ένα κοντέινερ με δυο χρήσιμα πράγματα ώστε να βοηθήσουν αυτούς τους λαούς να ξεπερασουν την εξαθλίωση τους ?
Θύμισε μου λίγο ειδες τίποτα εκδηλώσεις -διαμαρτυρίες των παραπάνω λαών σε πλατείες γήπεδα δρόμους γειτονιές κατά τις γενοκτονίας που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο Αιγαίο ?
Συμπέρασμα
Ή μισή υφήλιος θα πρέπει να μας προσκυνά και να παραδειγματιζετε από τις πράξεις μας και την ανθρωπιά μας και όχι να μας μισεί ειδικά οι συγκεκριμένες φάρες
γιατί πολύ απλά αν δεν είμαστε εμείς να τους δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί να λιγδωσουν τότε ψωμολυσσαγαν στην πείνα
όλοι αυτοί θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τους σημερινους Πρόσφυγες και ίσως να είχαν χαθεί και από τον χάρτη της ιστοριας

'Οταν λες διαφορετική θρησκεία θα εννοείς φαντάζομαι οποιοδήποτε άλλον εκτός τους Χριστιανούς ορθόδοξους ε;;;;;;
Διότι αν είναι έτσι φαντάζομαι θα έχει πρόβλημα και με τους καθολικούς Γερμανούς που ζουν και εργάζονται στην χώρα μας , τους διαμαρτυρόμενους Ελβετούς ή Δανούς και πάει λέγοντας.
Επίσης ξεκαθάρισε μου αν θες τι εννοείς συνείδηση .
Για να σε βοηθήσω λιγάκι , αυτός που έχει κατακλέψει την πατρίδα μας και έχει βγάλει τα κλοπιμαία σε τράπεζα του εξωτερικού και έχει βάλει ένα λιθαράκι στην καταστροφή μας αλλά έχει γεννηθεί Ελληνας και έχει βαφτιστεί Χριστιανός έχει πιο καθαρή την συνείδηση του από έναν Πακιστανό ή έναν Σύριο που για κάποιον λόγο βρέθηκε στην χώρα μας;;;;
Νομιζω πως κανεις πως δεν καταλαβαινεις ενω εισαι εξυπνος και με μια αλφα μορφωση απ οτι φαινεται.
Να στο ξεκαθαρισω λοιπον δεν με ενοχλει που και τι πιστευει ο καθενας δικςιωμα του αλλωστε. "Φοβαμαι" και ανυσηχω για τους φανατικους μιας θρησκειας και η τουρκικη συνειδηση που εχουν καποιοι και μπορουν να χρησιμοποιηθουν και να κατευθυνθουν.

ότι ταχα δεν μας φταίει ο Τούρκος-Αλβανός -Βουλγαρος-Σκοπιανος κτλ παρά μόνο οι Πολιτικοί τους
πως εξηγεις το γεγονός ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι λαοί εκλέγουν εδώ και αρκετά χρόνια
Ηγέτες τύπου Ερντογαν-Γκρουεφσκι-Εντι Ραμα -ξεχναω το όνομα του Μπραβου της Βουλγαριας
τα Ιωαννινα η Πρεβεζα ανήκουν σε Αλβανικά εδάφη σύμφωνα με το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανιας
Ποιοι ψηφίζουν αυτούς τους Ηγέτες και ποιοι σε κάθε διεκδίκηση τους δίνουν ποσοστά που ξεπερνάνε το 60% ?
πως εξηγεις το γεγονός ότι σφραγίζουν τα σύνορα τους αφήνοντας χιλιάδες Πρόσφυγες να ζουν μέσα στις λάσπες
και άλλοι να τους ξηλοκοπουν μέχρι θανάτου για να αποχωρήσουν από την πατρίδα τους ?
Για θύμισε μου λίγο
μάζεψε τροφιμα -ρουχισμο-βοηθησε έστω στέλνοντας ένα κοντέινερ με δυο χρήσιμα πράγματα ώστε να βοηθήσουν αυτούς τους λαούς να ξεπερασουν την εξαθλίωση τους ?
Θύμισε μου λίγο ειδες τίποτα εκδηλώσεις -διαμαρτυρίες των παραπάνω λαών σε πλατείες γήπεδα δρόμους γειτονιές κατά τις γενοκτονίας που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο Αιγαίο ?
Συμπέρασμα
Ή μισή υφήλιος θα πρέπει να μας προσκυνά και να παραδειγματιζετε από τις πράξεις μας και την ανθρωπιά μας και όχι να μας μισεί ειδικά οι συγκεκριμένες φάρες
γιατί πολύ απλά αν δεν είμαστε εμείς να τους δώσουμε ένα κομμάτι ψωμί να λιγδωσουν τότε ψωμολυσσαγαν στην πείνα
όλοι αυτοί θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τους σημερινους Πρόσφυγες και ίσως να είχαν χαθεί και από τον χάρτη της ιστοριας

Αν και ρωτάς τον Διονύση να κάνω μια μικρή παρέμβαση,επειδή τον γνωρίζω και έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις,και δεν κάνω τον συνήγορο,το μεταφράζω κατά κάποιο τρόπο,το σκεπτικό του είναι διεθνιστικό,δεν εξισώνει τους λαούς με τις κυβερνήσεις,εκεί μπερδεύεται η υπόθεση βέβαια,γιατί η εύλογη ερώτηση ειναι και τις κυβερνήσεις ποιός τις ψηφίζει;Οι λαοί όπως και να έχει "πληρώνουν τη νύφη" γιατί απλά και για διαφορετική πολιτική να εχει εκλέξει ενας λαός την κυβέρνηση του,αυτή θα κάνει πολλά που θα κρίνει "πολιτικά ορθά" και ας ειναι ενάντια σε αυτά που ειχε υποσχεθεί,να μην ξεχνάμε οτι αυτοί οι λαοί που αναφέρεις έχουν ζήσει με-σε πολύ σκληρά καθεστώτα και δεν μπορούν να εξαλειφθούν νοοτροπίες περασμένες στο πετςι τους επι δεκαετίες εύκολα,όπως κάποιοι απο αυτούς αμφισβητούν την μισή Ελλάδα,ετσι υπάρχουν και εδω κάποιοι που πιστεύουν οτι η Ελλάδα φτάνει μέχρι εκεί που έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος,απο κει και πέρα δεν μπορω παρά να συμφωνήσω για το τι εχουμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε οποιονδήποτε παραστεί ανάγκη και ο δρόμος τους τυχαίνει να τον φέρνει προς τα δώ,έτσι είμαστε,έχουν κοντή μνήμη και ξέχασαν τι θα είχε γίνει αν είχαμε κλείσει εμείς τα δικά μας σύνορα,αν και τα σύνορα είναι μια ιστορία απο μόνη της αλλά αφου υπάρχουν,συζητάμε και για αυτά!

Για θύμισε μου λίγο
Συμπέρασμα
Ενας ένας .sarcastic.

Κώστα στο ξαναλέω , μην μπερδεύεις τους απλούς ανθρώπους με τις κυβερνήσεις και τις πολιτικές .
Αλλωστε ο εθνικισμός και η μισαλλοδοξία δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία .Μια χαρά φανατικούς έχει και η Αλβανία που υποστηρίζουν μεγάλες Αλβανίες και παπαριές , όπως το ίδιο περίπου υποστηρίζουν κάτι ξόανα Βούλγαροι , Τούρκοι κλπ.
Μην ξεχνάς επίσης και πόσοι Ελληνες υπάρχουν που ονειρεύονται την Κωνσταντινούπολη Ελληνική με παπά να ψέλνει στην Αγια Σοφιά αδιαφορώντας για τα 22 εκατομμύρια κατοίκων .

Απο που βγάζεις τελικά το συμπέρασμα ότι οι λαοί είναι σαν τα τομάρια τους πολιτικούς που τους διοικούν;;;;Από τα αποτελέσματα των εκλογων;;;; Ελα ρε Κώστα τώρα!!!!!!!!!!!!:)
Συμπέρασμα θα βγάλεις όταν ταξιδέψεις στα μέρη τους και δεις ιδίοις όμμασι τι εστί Τούρκος , Βούλγαρος κλπ.
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι θα εκπλαγείς από την αντιμετώπιση των απλών ανθρώπων .Εχω πάει και τα έχω δει , επίσης συναναστρέφομαι συνέχεια με ανθρώπους που ταξιδεύουν συνεχώς στην γείτονα και μάλιστα όχι μόνο στα τουριστικά παράλια αλλά στα ενδότερα της χώρας.Πουθενα και ποτέ δεν αντιμετώπισαν εχθρότητα , ποτέ δεν πήγε η κουβέντα σε χαμένα εδάφη , ποτέ δεν ασχολήθηκαν για το άσχημο παρελθόν.

Αν ωστόσο έσυ έχεις πάει και έχεις δει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέω , εδω είμαστε για να το καταθέσεις και να το συζητήσουμε.

Όσο για τα άλλα που λες φυσικά και συμφωνώ .Οι Έλληνες με την συμπεριφορά τους έδειξαν σε όλο τον κόσμο, για άλλη μια φορά, πόσο μεγαλόψυχος και αλληλέγγυος λαός είναι.Οι γείτονες και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί απλά επιβεβαίωσαν την βαρβαρότητα τους .

Ας συνεχίσουμε εμείς έτσι , χωρίς μίσος , χωρίς αποκλεισμούς και είναι σίγουρο ότι στο τέλος μόνο κερδισμένοι θα βγούμε

Όσο για τα άλλα που λες φυσικά και συμφωνώ .Οι Έλληνες με την συμπεριφορά τους έδειξαν σε όλο τον κόσμο, για άλλη μια φορά, πόσο μεγαλόψυχος και αλληλέγγυος λαός είναι.Οι γείτονες και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί απλά επιβεβαίωσαν την βαρβαρότητα τους .

Μάγκες μπορεί να είπαμε πολλά και να διαφωνήσαμε. Κάναμε όμως όμορφη κουβέντα. Ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του και ας διαφωνούμε. Στην παράθεση που έβαλα πιο πάνω, νομίζω πως ο Διονύσης τα είπε όλα. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η ουσία και νομίζω πως συμφωνούμε όλοι!

Μάγκες μπορεί να είπαμε πολλά και να διαφωνήσαμε. Κάναμε όμως όμορφη κουβέντα. Ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του και ας διαφωνούμε. Στην παράθεση που έβαλα πιο πάνω, νομίζω πως ο Διονύσης τα είπε όλα. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η ουσία και νομίζω πως συμφωνούμε όλοι!
.congrats..congrats..congrats..congrats.

Να αναρωτηθούμε όμως όλοι μας Χρήστο Διονύση Κώστα βικτωρα και τα υπολοιπα παιδιά για ποσο ακόμα θα μπορούμε να συζητάμε έτσι ελεύθερα και ομορφα

Να αναρωτηθούμε όμως όλοι μας Χρήστο Διονύση Κώστα βικτωρα και τα υπολοιπα παιδιά για ποσο ακόμα θα μπορούμε να συζητάμε έτσι ελεύθερα και ομορφα
Μεχρι να βγουν τα παιδια που λυνουν τις διαφορες τους με τα μπρατσα και αλλα καλα "εργαλεια". Ας ελπισουμε να μην γινει ποτε και ζησουμε ασχημα πραγματα.

Ενας ένας .sarcastic.

Κώστα στο ξαναλέω , μην μπερδεύεις τους απλούς ανθρώπους με τις κυβερνήσεις και τις πολιτικές .
Αλλωστε ο εθνικισμός και η μισαλλοδοξία δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία .Μια χαρά φανατικούς έχει και η Αλβανία που υποστηρίζουν μεγάλες Αλβανίες και παπαριές , όπως το ίδιο περίπου υποστηρίζουν κάτι ξόανα Βούλγαροι , Τούρκοι κλπ.
Μην ξεχνάς επίσης και πόσοι Ελληνες υπάρχουν που ονειρεύονται την Κωνσταντινούπολη Ελληνική με παπά να ψέλνει στην Αγια Σοφιά αδιαφορώντας για τα 22 εκατομμύρια κατοίκων .

Απο που βγάζεις τελικά το συμπέρασμα ότι οι λαοί είναι σαν τα τομάρια τους πολιτικούς που τους διοικούν;;;;Από τα αποτελέσματα των εκλογων;;;; Ελα ρε Κώστα τώρα!!!!!!!!!!!!:)
Συμπέρασμα θα βγάλεις όταν ταξιδέψεις στα μέρη τους και δεις ιδίοις όμμασι τι εστί Τούρκος , Βούλγαρος κλπ.
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι θα εκπλαγείς από την αντιμετώπιση των απλών ανθρώπων .Εχω πάει και τα έχω δει , επίσης συναναστρέφομαι συνέχεια με ανθρώπους που ταξιδεύουν συνεχώς στην γείτονα και μάλιστα όχι μόνο στα τουριστικά παράλια αλλά στα ενδότερα της χώρας.Πουθενα και ποτέ δεν αντιμετώπισαν εχθρότητα , ποτέ δεν πήγε η κουβέντα σε χαμένα εδάφη , ποτέ δεν ασχολήθηκαν για το άσχημο παρελθόν.

Αν ωστόσο έσυ έχεις πάει και έχεις δει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέω , εδω είμαστε για να το καταθέσεις και να το συζητήσουμε.

Ας συνεχίσουμε εμείς έτσι , χωρίς μίσος , χωρίς αποκλεισμούς και είναι σίγουρο ότι στο τέλος μόνο κερδισμένοι θα βγούμε
Διονυση την μεγαλυτερη διαδρομη που εχω κανει ειναι μεχρι το Ορμενιο για τρυγονια :D.hunter.1αλλα να σου πω την αληθεια επαφη με αυτους τους λαους
ειχα στπ παρελθον στις οικοδομες και στα φορτηγα εκτος απο τους Τουρκους που δεν ξερω αν θα αντεχα να ανοιξω διαλογο μαζι τους η να βρεθω στο ιδιο τραπεζι :p
Ισως εκεινη την ωρα να μου ανεβει το Μικρασιατικο-Ποντιακο-Αρκαδικο αιμα και αντιδρασω περιεργα :p
Απο τα λιγα που θυμαμαι παντως κραταω επιφυλαξεις για την ανωτεροτητα τους ;)
Συμφωνουμε-διαφωνουμε
στο τελος την προβατινα στο καρβουνο μαζι θα την γευτουμε .bbq.ffff.very happy.

Εγω παντως γουσταρω πολυ τετοιες συζητησεις κερδισμενος βγαινεις τις περισσοτερες φορες
Ασε που με αυτον τον τροπο περναει και γρηγορα ο καιρος μεχρι να ξημερωσει το Σαββατο στις 20 Αυγουστου .hunter.1.hunter.1.hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back