Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Καμμενος φυσικά δεν ασχολείται με αυτά.
Την παραγγελία την έδωσε το υπουργείο σε αυτόν που κέρδισε τον διαγωνισμό που αφορούσε προμήθειες σε ρούχα.
Αυτός που πήρε την δουλειά είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει οτι θέλει με την δουλειά του.
Τον Καμμενο τον αντιπαθώ ιδιαίτερα για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τα κάθε λογής σκουπιδομπλογκ είναι άνευ προηγουμενου.

Την παραγγελία την έδωσε το υπουργείο σε αυτόν που κέρδισε τον διαγωνισμό που αφορούσε προμήθειες σε ρούχα.
Αυτός που πήρε την δουλειά είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει οτι θέλει με την δουλειά του.
Τον Καμμενο τον αντιπαθώ ιδιαίτερα για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τα κάθε λογής σκουπιδομπλογκ είναι άνευ προηγουμενου.
Και εγω αρκετα.
Ειναι ο ατιμος αντιαισθητικος πως να το κανουμε

Τον διαγωνισμό πως τον κέρδισε ?.my man.
Να υποθέσω με το ανάλογο δωράκι στους υπευθύνους του Υπουργείου με υπογραφη του Καμμενου ;)
Το θέμα είναι το εξής
Πως αναθέτεις σε έναν επιχειρηματία να αναλάβει την προμήθεια του ρουχισμού του στρατού χωρίς να ψαξεις αν αυτός έχει βιοτεχνία που ραβει ρούχα εδω στην Ελλαδα
η απλά είναι ο κλασικός αεριτζης μεταπωλητης που προμηθευετε εμπόρευμα από Κινα ?
Και ειδικά αν είσαι και πατριώτης που ανεβοκατεβαίνεις από τα ελικόπτερα με χιτώνιο παραλλαγής ? :p

Και αν οι στολές που θα προμηθευοταν απο την Ελληνικη βιοτεχνία ηταν πιο ακριβές απο τις αντιστοιχες Κινέζικες τοτε το helas now θα έλεγε για απάτη που ζημίωσε τον Ελληνικό στρατό τοσα χρήματα.
Ασε ρε Κώστα , αυτοί οι ιστότοποι ειναι για τα πανηγύρια

Και αμα οι στολές που θα παράγγελλε απο την Ελληνικη βιοτεχνία ηταν πιο ακριβές απο τις αντιστοιχες Κινέζικες τοτε το helas now θα έλεγε για απάτη που ζημίωσε τον Ελληνικό στρατό τοσα χρήματα.
Ασε ρε Κώστα , αυτοί οι ιστότοποι ειναι για τα πανηγύρια
Διονυση
Με 70% ανεργία και λουκέτα στην αγορά βοηθάς όσο μπορείς με κάθε κόστος δεν την κάνεις χειρότερη την κατάσταση έτσι πιστεύω
Άσε τι λέει το hellas now άλλωστε υπάρχουν και άλλα μπλοκς που την έχουν αυτήν την δημοσίευση εκτός της Αυγής .sarcastic.

Νομίζω πως αν στην προκήρυξη του διαγωνισμού έμπαινε ο όρος "ελληνικής παραγωγής εξ΄ολοκλήρου", τότε δεν θα έλεγε τίποτα κανένας σε κανέναν Καμμένο κι ας ήταν και λίγο πιο ακριβά από τα Κινέζικα. Αντίθετα τουλάχιστον εγώ θα του έλεγα μπράβο.

Νομίζω πως αν στην προκήρυξη του διαγωνισμού έμπαινε ο όρος "ελληνικής παραγωγής εξ΄ολοκλήρου", τότε δεν θα έλεγε τίποτα κανένας σε κανέναν Καμμένο κι ας ήταν και λίγο πιο ακριβά από τα Κινέζικα. Αντίθετα τουλάχιστον εγώ θα του έλεγα μπράβο.
Και εγώ το ίδιο Χρήστο ;);)

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να βάλεις τέτοιον όρο.Γιατί απο τους διαγωνισμούς που βλέπω κι εγω να τρέχουν στην υπηρεσία και μάλιστα διαγωνισμούς που αφορούν δικά μας μηχανήματα δεν μπορούν να βάλουν τετοιον όρο.Ετσι έχουμε Ελληνες αντιπροσώπους με προιόντα Κινέζικα ,Ιταλικά ,Ισπανικά κλπ ....κλπ...

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να βάλεις τέτοιον όρο.Γιατί απο τους διαγωνισμούς που βλέπω κι εγω να τρέχουν στην υπηρεσία και μάλιστα διαγωνισμούς που αφορούν δικά μας μηχανήματα δεν μπορούν να βάλουν τετοιον όρο.Ετσι έχουμε Ελληνες αντιπροσώπους με προιόντα Κινέζικα ,Ιταλικά ,Ισπανικά κλπ ....κλπ...

Ούτε κι εγώ το γνωρίζω Δημήτρη. Αν είναι έτσι, τότε δεν μπορούμε να κατακρίνουμε το κάθε Καμμένο...
Αλλά γιατί να μην μπορείς να καθορίσεις τις προϋποθέσεις στα προϊόντα που θέλεις; .xm. Με την ίδια λογική δεν μπορείς να καθορίσεις αν ο προμηθευτής είναι Έλληνας ή όχι...

Ούτε κι εγώ το γνωρίζω Δημήτρη. Αν είναι έτσι, τότε δεν μπορούμε να κατακρίνουμε το κάθε Καμμένο...
Αλλά γιατί να μην μπορείς να καθορίσεις τις προϋποθέσεις στα προϊόντα που θέλεις; .xm. Με την ίδια λογική δεν μπορείς να καθορίσεις αν ο προμηθευτής είναι Έλληνας ή όχι...

Ισως γιατί ανήκουμε στην μαμά Ευρώπη οπότε πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε όλα.Απλά να συμπληρώσω εδώ κατι που αφορά τα δικά μας μηχανήματα.Όπως και σε μερικά δήθεν Ευρωπαϊκά αλλά και σε δήθεν Ελληνικά,οι κεντρικές μονάδες είναι Κινέζικες και το περιτύλιγμα είναι Ευρωπαϊκό.

Δηλαδή μπορεί για παράδειγμα ο γερμανικός στρατός να προμηθεύεται εξοπλισμό κινεζικής προέλευσης;.xm. :) Εννοώ κανονικό κινέζικο προϊόν, "made in China" όπως το παράδειγμα που ανέφερε ο Κώστας για τον δικό μας στρατό...

Φυσικά και θα του λέγαμε μπράβο και ας ήταν και λίγο πιο ακριβά.
Θα ήταν όμως ΛΙΓΟ πιο ακριβά;;;;;;
Είναι πολλά που δεν ξέρουμε από το δημοσίευμα και εκεί ακριβώς είναι η ένστασή μου σε όλο αυτό το σκουπιδαριό που αποπροσανατολίζει τον κόσμο.
Δεν ξέρουμε καν αν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό κάποια Ελληνική επιχείρηση και αν τελικά έλαβαν μέρος Ελληνικές επιχειρήσεις δεν ξέρουμε αν οι τιμές τους ήταν απαγορευτικές .
Φανταστείτε τι θα έλεγαν αν αντί για 1,5 ευρώ το μπλουζάκι παίρναμε το Ελληνικό με 3 ευρώ , μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ επιπλέον κόστος.
Αν λοιπόν γινόταν αυτό , θα μίλαγαν για μίζες , για ασυδοσία , για Ελληνες επιχειρηματίες που πλουτίζουν εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη κλπ κλπ.
Οι δημοσιογράφοι των εν λόγω μπλογκς κλπ , μπορούν άνετα να μάθουν τι ακριβώς συνέβη αλλά δεν θέλουν να μάθουν και να μας πουν την αλήθεια .Κιτρινισμό θέλουν να κάνουν και τίποτα άλλο .

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικά παραδείγματα από ψεύτικες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν συνεχώς όλα αυτά τα σκουπιδαριά .
Αποκλείστε από την ενημέρωση σας όλους αυτούς που παραπλανούν και καθοδηγούν τον κόσμο σε επικίνδυνες ατραπούς

https://www.alfavita.gr/arthron/odi...oy-kykloforisan-aytes-tis-meres-se-ena-arthro

http://www.nostimonimar.gr/hoax-greek-media-propaganda/

Στην κωλοδουλειά που αποφάσισα να κάνω στην ζωή μου, έχουν δει τα μάτια μου σημεία και τέρατα με .... διαγωνισμούς και εργολαβίες. Διαγωνισμοί στημένοι από τα αποδυτήρια και αναθέσεις έργων με ποσά κάτω του κόστους. Παντού βρώμα, μίζα και νταλαβέρι κάτω από το τραπέζι, χωρίς να υπάρχει ένα κράτος να τραβήξει αυτιά και να προστατέψει τον εργαζόμενο. Επιτροπές ανταγωνισμού για γέλια με κομματικούς στρατούς να τις απαρτίζουν.

Δηλαδη για να καταλάβω
Προτιμουμε να εισάγουμε προϊόντα από την Κινα για να μην χρεωθει παραπάνω το κράτος αφήνοντας δεκάδες εργαζόμενους χωρίς μεροκάματο ?
Πόσο στοιχίζει στο Ελ.κρατος μία τσαρκα του Καμμενου με το ελικόπτερο μέχρι τα Κυκλαδονησια η το Βόρειο Αιγαίο ?
Πόσο στοιχίζει μία παράσταση του φορώντας το τζακετ το στρατιωτικό να πετάει από το C130 στέφανα για τους νεκρούς πιλότους ?
Ξέρετε τι σημαίνει να έρχεται η Παρασκευή και να σας λέει ο Εργοδότης σας ότι την Δευτέρα μην έρθεις για μεροκαματο γιατί το τηλ δεν χτύπησε και δεν πήρα παραγγελίες με αποτέλεσμα να μένεις δίχως δουλειά και εισόδημα 2-3-4-5 εβδομάδες ?
Καρφί δεν μου καίγεται για τα μπλογκς
Αυτό που ξέρω είναι ότι η αγορά έχει στεγνώσει και με αυτές τις ενέργειες αποτρέπει την τόνωση της

Last edited:
Δηλαδη για να καταλάβω
Προτιμουμε να εισάγουμε προϊόντα από την Κινα για να μην χρεωθει παραπάνω το κράτος αφήνοντας δεκάδες εργαζόμενους χωρίς μεροκάματο ?
Αφου το ξέρεις Κώστα οτι έτσι γίνεται .Επιβάλλεται θα έλεγα,Γιατί αναρωτιέσαι ;
Αλλά πέρα απο το κράτος είναι ένα σωρό μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο και φυσικά δεν μιλάω μονο για τον συγκεκριμένο χώρο του ρούχου αλλά γενικά.Οπότε ;
Δεν ξερω αν θυμάσαι στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας ,πόσες μεγάλες εταιρείες με εξαγωγικές δραστηριότητες ήταν εισηγμένες στο χρηματιστήριο.Ενας κλάδος που εξαφανίστηκε στην κυριολεξία. Πέρα βεβαία από αυτές, ήταν χιλιάδες βιοτεχνίες που συνολικά απασχολούσαν περί τις 700.000 ανθρώπους.Όλες αυτές έσβησαν με μιας.Για θυμήσου την Νάουσα ,που ζούσε μόνο απο τα εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας.Θυμήσου την Ν.Ιωνία που ήταν από άκρη άκρη μια εργατούπολη που ζούσε από αυτόν τον κλάδο. Άσε την Θεσ/νίκη και την Β.Ελλάδα.Όλα τα ρούχα πια και τα υφάσματα έρχονται απο τα βάθη της ανατολής .Ακόμη και απο Τουρκία και μεις έτσι απλά μένουμε να περιμένουμε το παραμύθι της ανάπτυξης που μας τάζουν οι τσαρλατάνοι.

http://www.huffingtonpost.gr/2016/0...i-elliniki-taytotita-ahrweiler_n_9518210.html

καντε ενα κοπο να το διαβασετε. Αξιζει
Πραγματικα αξιζε τον κοπο η αναγνωση.
Μηπως η ιστορια πρεπει να ξαναγραφτει μονο με τα ιστορικα γεγονοτα και χωρις την επιτηρηση της εκκλησιας;
Αλλωστε ειναι γνωστο το τι εκαναν στην αρχαια θρησκεια και πως επιβληθηκαν.
Κατι σαν την συμπεριφορα του isis στα μνημεια θυμιζει.

Δεν υπαρχει λογος να ξαναγραφτει η ιστορια. Αυτο που πρεπει να κανουμε ομως, σαν ατομα ειναι να τη μαθουμε, ή να μαθουμε τους δικους μας να την αναζητουν. Η ετοιμη τροφη, ειδικα σε τετοια θεματα ειναι δυστυχως κακος συμβουλος

Status
Not open for further replies.
Back