οτι και ν ακουμε νικο τιποτα δεν ειναι σιγουρο μεχρι τον αυγουστο αφου ο τσιρωνης δεν εχει ξεκαθαρισει τις προθεσεις του.ειδες και σημερα.αλλα εμαθες εσυ και αλλα εγω.ολες οι συζητησεις μεχρι τον αυγουστο ειναι καφενειου.καλη υπομονη σε ολους μας
Αν αισθανεται θιγμενος τοτε, ας παραχωρησει μια συνεντευξη στον ηλεκτρονικο τυπο, να απανταει στις ερωτησεις που μας καινε. Βρηκαμε τωρα, κατηγορησε ο ενας, κατηγορησε ο αλλος, αν εστω μια φορα καταφερει ενας τους να μιλησει Ελληνικα, και οχι αυτο το "ηξεις-αφηξεις" και τον ξυλινο λογο που λενε συνηθως, θα γκρεμιστει ολο το κοινοβουλευτικο συμπαν.
Διαβαζω διαφορα περι Brexit αυτο τον καιρο. Επεσα σε ενα αρθρο του Euronews που αναφερει οτι σε ποσοστο 70% περιπου, οι Σκωτσεζοι ειναι αντιθετοι στο Brexit. Και αθελα μου κανω το συνειρμο σχετικα με το δικο τους δημοψηφισμα περι αποσχισης απο την Κοινοπολιτεια που εγινε περσι νομιζω, και το τι επιχειρηματα απο την πλευρα των Βρετανων ακουστηκαν τοτε, ωστε να παραμεινει η Σκωτια. Επειδη λοιπον η ιστορια καμμια φορα εχει χιουμορ, θα ηταν εξαιρετικα ενδιαφερον αν με τις ψηφους των Σκωτσεζων (που τους ηθελαν εννοειται μεσα στην Κοινοπολιτεια οι Βρετανοι), αναγκαστουν τελικα να παραμεινουν στην ΕΕ.
Για ξανασκέψου το αυτόΠρεπει να φυλαξει και αυτος την εκλογικη του πελατεια, που δεν ειμαστε εμεις
Η ψήφος των οικολόγων έκανε τον Τσιρώνη υπουργό (ο οποίος δεν είμαι και καθόλου σίγουρος αν υπήρξε σε ψηφοδέλτιο) ή η ψήφος στον Σύριζα;Που διαφωνεις; Υπαρχει περιπτωση κυνηγος να ψηφισει Τσιρωνη ή Οικολογους γενικοτερα;
Αν ο ορισμός της λέξης κυνηγός μέσα από ένα λεξικό αποδίδεται σε αυτόν που φέρει τουφέκι και βγάζει κυνηγητική άδεια, φυσικά και θα τον ξαναψηφίσουν.....πιστεύεις πραγματικά ότι δεν θα ξανά-ψηφίσουν κυνηγοί τον Σύριζα? .xm..xm.
Γιατί λές την επόμενη και δεν βάζεις και την προηγούμενη; Η συνεργασία του Σύριζα με τους οικολόγους ήταν προαναγγελμένη και προσυμφωνημένη.Αν οι Οικολογοι την επομενη αναμετρηση κατεβουν αυτονομα ή μεσω ΣΥΡΙΖΑ τοτε εννοειται οτι ψηφος στο συγκεκριμενο κομμα, ειναι ψηφος και στον Τσιρωνη
Αν ο ορισμός της λέξης κυνηγός μέσα από ένα λεξικό αποδίδεται σε αυτόν που φέρει τουφέκι και βγάζει κυνηγητική άδεια, φυσικά και θα τον ξαναψηφίσουν.