Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω που βαδίζουμε ρε φούστη μου... Ψώνισε η γυναίκα μου από ένα μαγαζί και όταν έφτασε στο σπίτι, στη σακούλα βρήκε απόδειξη με ημερομηνία 06-06-2016... .buy buy. Έβαλα υγραέριο στο αυτοκίνητο 24€. Έδωσα 25€ και περιμένω τα ρέστα και την απόδειξη. Μου φέρνει ο τύπος τα ρέστα 1€ και ένα μικρό νερό δώρο. Απόδειξη γιοκ! .buy buy. Η μακακία μου είναι ότι δεν είμαι από αυτούς που ζητούν την απόδειξη... .hit.

Δεν ξέρω που βαδίζουμε ρε φούστη μου... Ψώνισε η γυναίκα μου από ένα μαγαζί και όταν έφτασε στο σπίτι, στη σακούλα βρήκε απόδειξη με ημερομηνία 06-06-2016... .buy buy. Έβαλα υγραέριο στο αυτοκίνητο 24€. Έδωσα 25€ και περιμένω τα ρέστα και την απόδειξη. Μου φέρνει ο τύπος τα ρέστα 1€ και ένα μικρό νερό δώρο. Απόδειξη γιοκ! .buy buy. Η μακακία μου είναι ότι δεν είμαι από αυτούς που ζητούν την απόδειξη... .hit.

Για να μην αρχίσουμε πάλι τα περί συνείδησης και σωστού λάθους ,εγω ρωτάω ευθέως.
Γιατί να κόψει απόδειξη ο οποιοδήποτε αφού το ίδιο το κράτος του κλείνει το μάτι για να μην κόψει.Τι εννοώ.
Όταν καταργεί τα πρόστιμα που ούτως η άλλως δεν ήταν και τρελά και σου επιβάλλει πρόστιμο για κάθε απόδειξη που δεν θα κόψεις ίσο με το μισό του ΦΠΑ που αντιστοιχεί στην απόδειξη ,ε τότε ....στα πεπέλια τους.
Καταλαβαίνεται τι θα γίνει πάλι φέτος στα νησιά.
Και όλα αυτά την στιγμή που έφτασαν τον ΦΠΑ στο 24%. Για ποιό λόγο ρε καριόλια ; για ποιο λόγο ;

Έρχονται οι Πράσινοι Σερίφηδες του Τσιρωνη .buy buy..,,,,,..bravo.
Από δώ και πέρα οι Γύφτοι δεν θα πετάνε τα μπάζα τους στην υπαιθρο
ούτε θα καίνε λάστιχα στον Ασπροπυργο
αλλά ούτε και οι Βιομηχανοι θα αμολανε τα απόβλητα τους στον Ασωπο και στην θάλασσα .exciting.
Θα πάει ο διορισμός κομμάτοσκύλων σύννεφο λεμεεεε.flamenco.
http://www.ihunt.gr/content/erhetai-i-prasini-astynomia-ti-provlepei-shedio-ypoyrgeioy

"Με επιτόπου επιβολή προστίμων, συλλήψεις και αφαίρεση αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων προτίθεται η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος να επιφέρει ισχυρό πλήγμα στο περιβαλλοντικό έγκλημα."

Μόλις διάβασα την πρώτη πρόταση δεν μπόρεσα να διαβάσω άλλο. Μας κυβερνά μια μαφιόζικη κυβέρνηση που θα ζήλευε η Κολομβία και ο Τσιρώνης θα κλείνει επιχειρήσεις που εγκληματούν κατά του περιβάλλοντος.

Όσοι έχουν κυβερνήσει ως τώρα μας φωνάζουν, είστε στόκοι, είστε ζώα, είστε μαλάκες με χαμηλό iq ... εμείς όμως σαν περήφανοι λεβεντομαλάκες, εκεί ... δαγκωτό :cool:

Μια και σήμερα έχουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα οι.. "παραιτηθείτε" εχω να πω κάτι σχετικό με τους διοργανωτές.
Οταν οι ίδιοι δηλώνουν πως στα προηγούμενα μνημόνια δεν είχαν λόγο να διαμαρτυρηθούν,αφού ήταν αναγκαία και καλώς υπογράφησαν και πως οι κυβερνόντες δεν κορόιδεψαν τον λαό. .buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Κατα τ άλλα τους φταίει ο Σύριζα που υποστηρίζει ότι απο πίσω ειναι άλλοι.Οπως όταν λένε για κρεμάλες και ξερονήσια τους ενοχλεί το όριο της συνταγματικής νομιμότητας.
Ολα κι όλα.Το σωστό να λέγεται.
Ξέρετε που καταλήγω ;Θέλει η πυγολαμπίδα να κρυφτεί και ο κώλος της δεν την αφήνει.

Last edited:
Οταν οι ίδιοι δηλώνουν πως στα προηγούμενα μνημόνια δεν είχαν λόγο να διαμαρτυρηθούν,αφού ήταν αναγκαία και καλώς υπογράφησαν και πως οι κυβερνόντες δεν κορόιδεψαν τον λαό.

Όσοι έχουν κυβερνήσει ως τώρα μας φωνάζουν, είστε στόκοι, είστε ζώα, είστε μαλάκες με χαμηλό iq ... εμείς όμως σαν περήφανοι λεβεντομαλάκες, εκεί ... δαγκωτό :cool:

:)

Αρχιζω να προσχωρω στην αποψη του Διονυση οτι ο Τσιπρας θα κυβερνησει περισσοτερο απ' οτι οι προηγουμενοι μνημονιακοι.
Αν αρχισουν οι προσληψεις βλεπε σε αστυνομια περιβαλλοντος, σε κεντρα προσφυγων κτλ και προς το τελος της θητειας του δωσει και καμια υποσχεση ή καποια απαλλαγη να δειτε πως θα τον ξαναβγαλει ο κοσμος.

Αρχιζω να προσχωρω στην αποψη του Διονυση οτι ο Τσιπρας θα κυβερνησει περισσοτερο απ' οτι οι προηγουμενοι μνημονιακοι.
Αν αρχισουν οι προσληψεις βλεπε σε αστυνομια περιβαλλοντος, σε κεντρα προσφυγων κτλ και προς το τελος της θητειας του δωσει και καμια υποσχεση ή καποια απαλλαγη να δειτε πως θα τον ξαναβγαλει ο κοσμος.

Την υψηλότερη επίδοση πρώτου πενταμήνου από το 2001 σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κατέγραψε το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου Εργασίας για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2016.
http://www.tribune.gr/greece/news/a...-nees-thesis-ergasias-pentamino-tou-2016.html

Την υψηλότερη επίδοση πρώτου πενταμήνου από το 2001 σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κατέγραψε το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου Εργασίας για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2016.
http://www.tribune.gr/greece/news/a...-nees-thesis-ergasias-pentamino-tou-2016.html
Oι αναγγελιες στις θεσεις εργασιες του ΕΡΓΑΝΗ ειναι αναλογη με την συχνοτητα των ελεγχων κλιμακιων του ΙΚΑ... ;)

Oι αναγγελιες στις θεσεις εργασιες του ΕΡΓΑΝΗ ειναι αναλογη με την συχνοτητα των ελεγχων κλιμακιων του ΙΚΑ... ;)
Δεν το κατάλαβα αυτό που λες Αρη , αν μπορείς εξήγησε το γιατί και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι αλήθεια το συγκεκριμένο δημοσίευμα;)Δηλαδή τι σχέση έχουν οι έλεγχοι του ΙΚΑ με τα επίσημα στοιχεία προσλήψεων και απολύσεων που έχει στην διάθεση του το ΕΡΓΑΝΗ.
Πάντως και αλλού που διάβασα μιλάνε για 230.965 αναγγελίες πρόσληψης και 154.374 αποχώρησης , δηλαδή έχουμε 76.591 περισσότερες θέσεις εργασίας.

δηλαδή έχουμε 76.591 περισσότερες θέσεις εργασίας.
Κάθε αρχές καλοκαιριού υπάρχουν αυτά και πρόκειται για τουριστικά επαγγέλματα σε μεσαιωνικες συνθήκες. Φαβελες και τρωγλες που στηρίζουν την πλουτοκρατια του Σύριζα της Μυκόνου. :confused:

Οι αναγγελιες προσληψεις αυξανονται οσο αυξανεται ο φοβος ελεγχων του ΙΚΑ... Δεν αμφισβητω το δημοσιευμα, ισα ισα, απλα θα μπορουσαν οι αποχωρησεις να ειναι αλλες 30000 ας πουμε αν μετραγαμε ακομα μια βδομαδα χρονο μετα η πριν το τελος Μαιου... Επισης το συγκεκριμενο προγραμμα που ειναι το προγραμμα ηλεκτρονικων πλεον καταχωρησεων των θεσεων εργασιας υποχρεωτικα, δεν αναφερεται σε θεσεις πληρους εργασιας... Μετρα δηλαδη ακομα κ τον ταλαιπωρο που δουλευει ανασφαλιστος κ ο εργοδοτης για φοβο ελεγχου θα του κολησει ενα ενσημο το μηνα για να μην δεχθει το τρελο προστιμο των 10.500 ευρω σε περιπτωση ελεγχου ενος εντελως ανασφαλιστου εργαζομενου... Ενοψη καλοκαιριου λοιπον, μιας κ βαζει κ το Μαιο μεσα ;) χιλιαδες επιχειρησεις θα ασφαλισουν καποιυς εργαζομενους με ενα-δυο ενσημα το μηνα...

Οι αναγγελιες προσληψεις αυξανονται οσο αυξανεται ο φοβος ελεγχων του ΙΚΑ... Δεν αμφισβητω το δημοσιευμα, ισα ισα, απλα θα μπορουσαν οι αποχωρησεις να ειναι αλλες 30000 ας πουμε αν μετραγαμε ακομα μια βδομαδα χρονο μετα η πριν το τελος Μαιου... Επισης το συγκεκριμενο προγραμμα που ειναι το προγραμμα ηλεκτρονικων πλεον καταχωρησεων των θεσεων εργασιας υποχρεωτικα, δεν αναφερεται σε θεσεις πληρους εργασιας... Μετρα δηλαδη ακομα κ τον ταλαιπωρο που δουλευει ανασφαλιστος κ ο εργοδοτης για φοβο ελεγχου θα του κολησει ενα ενσημο το μηνα για να μην δεχθει το τρελο προστιμο των 10.500 ευρω σε περιπτωση ελεγχου ενος εντελως ανασφαλιστου εργαζομενου... Ενοψη καλοκαιριου λοιπον, μιας κ βαζει κ το Μαιο μεσα ;) χιλιαδες επιχειρησεις θα ασφαλισουν καποιυς εργαζομενους με ενα-δυο ενσημα το μηνα...
Ναι συμφωνώ σε αυτά που λες , τα γνωρίζω και εγώ ,αλλά ακριβώς τα ίδια πράγματα ίσχυαν και τα προηγούμενα χρόνια αλλά το ισοζύγιο ροής απασχόλησης μισθωτών ήταν αρνητικό , τραγικά αρνητικό θα έλεγα.

Κάθε αρχές καλοκαιριού υπάρχουν αυτά και πρόκειται για τουριστικά επαγγέλματα σε μεσαιωνικες συνθήκες. Φαβελες και τρωγλες που στηρίζουν την πλουτοκρατια του Σύριζα της Μυκόνου. :confused:

""""Την υψηλότερη επίδοση πρώτου πενταμήνου από το 2001 σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κατέγραψε το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ""""

Ότι είπα και στον Αρη.
Δεν είναι η πρώτη χρονιά που λόγω καλοκαιριού προσλαμβάνονται εποχιακοί σε τουριστικές φαβέλες όπως λες .
Είναι όμως η πρώτη χρονιά μετά από καιρό που περισσότεροι άνθρωποι βρήκαν δουλειά παρά έχασαν

Last edited by a moderator:
Ας γηνη και μια μετρηση 30 Οκτ. να δουμε την κακομιρια που μας δερνει!!

Είναι όμως η πρώτη χρονιά μετά από καιρό που περισσότεροι άνθρωποι βρήκαν δουλειά παρά έχασαν
Επειδη λογω δουλειας ξερω πως λειτουργει το συστημα, εγω θεωρω οτι ειναι εντελως εικονικο το αποτελεσμα... Δεν αμφισβητω βεβαια την αποψη σου, σεβαστη ειναι, απλα για μενα δεν αντιπροσωπευει σε καμια περιπτωση την πραγματικοτητα... Οι ιδιοι ανασφαλιστει που "χανουν" τη δουλεια τους το φθινοπωρο, οι ιδιοι αποτελουν νεες θεσεις εργασιας πριν το καλοκαιρι με ενα κ δυο ενσημα το μηνα... Αν αυτο ειναι "ευρεση εργασιας" τοτε οκ... Για μενα δεν ειναι...
Κλιμακια με ελεγχους του ΙΚΑ ΤΗΝ 30/5, 31/5,1-2-3-4 Ιουνιου εκτοξευουν τις προσληψεις στα υψη... Στις 10 Ιουνιου οι μισοι απο αυτους θα ειναι κ παλι "αποχωρησαντες"...

""""Την υψηλότερη επίδοση πρώτου πενταμήνου από το 2001 σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κατέγραψε το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ""""

Ότι είπα και στον Αρη.
Δεν είναι η πρώτη χρονιά που λόγω καλοκαιριού προσλαμβάνονται εποχιακοί σε τουριστικές φαβέλες όπως λες .

Μακάρι να είναι έτσι, να βρούμε και μεις δουλειά και τα παιδιά σου, που οσονούπω λογικά θα βγουν στον στίβο :)

Βρε παιδιά μάλλον δεν καταλάβατε .
Εγω δεν υποστηρίζω σώνει και καλά ότι τα πράγματα είναι έτσι .Προσπαθώ μέσα από επισημους φορείς να καταλάβω αν τελικά κάτι άρχισε να "κουνιέται" στην αγορά εργασίας.
Ξέρω πολύ καλά ότι το διάστημα που διανύουμε γίνονται πολλές εποχιακές προσλήψεις και από Σεπτέμβριο γίνονται απολύσεις.
Το ίδιο ακριβώς όμως συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια , όμως ποτέ από το 2001 ( βάση του ΕΡΓΑΝΗ) δεν είχαμε τόσο μεγάλο θετικό ισοζύγιο προσλήψεων μισθωτών.

Ο κλάδος των τουριστικων επαγγελμάτων κρύβει πολύ βρώμα
Το 80% των εργαζομένων
εργάζονται ανασφαλιστοι και οι υπόλοιποι που ασφαλίζονται στο τέλος της σεζόν παίρνουν το τρίτο το μακρύτερο από πλευράς μισθού
Ας μην μιλήσουμε για υπερωριες ωραριο και συνθήκες εργασιας

Status
Not open for further replies.
Back