Πολυ θα ηθελα να ειχα μια καντινα και να την εστηνα φατσα καρτα απεναντι απο το Συνταγμα την ΤεταρτηΣήμερα ειδα αυτόν τον μαλάκα που ηγείται του κινήματος "παραιτηθείτε".
Αυτός κυκλοφορεί καποιο κολαγόνο και το διαφημίζει στα κωλοκάναλα.
Μαζί με τα λουκάνικα θα πούλαγες και τα κολαγόνα του τύπου ;Πολυ θα ηθελα να ειχα μια καντινα και να την εστηνα φατσα καρτα απεναντι απο το Συνταγμα την Τεταρτη
Μιλαμε για χοντρες οικονομες
Σήμερα ειδα αυτόν τον μαλάκα που ηγείται του κινήματος "παραιτηθείτε".
Αυτός κυκλοφορεί καποιο κολαγόνο και το διαφημίζει στα κωλοκάναλα.
Μαλλον εκοψες και το ραδιοφωνο... Απο παντου μας κυνηγανε!Τι είναι την Τετάρτη; Τι είναι το κίνημα "παραιτηθείτε". Γαμωτο, πρέπει να ξαναρχίσω την τηλεόραση που έχω κόψει κανα-δύο χρόνια.
Ρε πούστη μου απορώ με αυτό τον λαό.
Αν τους πεις να κατέβουν να διαμαρτυρηθούν για το μνημόνιο θα μαζευτούν με το ζόρι 10.000
Αν τους πεις για το Αthens pride μαζεύονται πάνω απο 30.000.
Αρα οι μόνοι που μπορει να μαζευτούν και να διαδηλώσουν είναι οι γκέυ,οι λεσβίες,οι άμφι ,τρανσέξουλ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις..buy buy.
Η διεθνής αλητεία εκμεταλλευόμενη το παραμύθι του BRexit παίζει πάλι παιχνίδια στις πλάτες των λαών .
Την μια μέρα δημοσκόπηση με διαφορά 10% θπέρ της εξόδου και την άλλη πέρ της παραμονής
Ανεβοκατεβάζουν χρηματιστήρια ,παίζουν στοιχήματα και ο καθένας απο την πλευρά του αναφέρεται στις αλυσιδωτές συνέπειές για τα κράτη της Ευρώπης.
Διεθνείς νταβατζήδες.
Δεν βαρέθηκες να σε τρομοκρατούν συνέχεια; Πάρτο απόφαση και τρόμαξε τους εσύ με την ψήφο σου
Δεν βαρέθηκες να σε τρομοκρατούν συνέχεια; Πάρτο απόφαση και τρόμαξε τους εσύ με την ψήφο σου
Χρήστο αυτό που έγραψα δεν αναφερόταν σε σένα, απλά έτυχε και η σειρά ήταν κάτω από το δικό σου μνμ. Εξάλλου δεν είχε παράθεση, το διευκρινίζω απλά μήπως και παρεξήγησεςΓιώργο εγώ το σκέφτομαι συχνά αυτό, αλλά από αυτά που ακούμε κατά καιρούς, φοβάμαι πως στο τέλος πιο πολύ θα τρομάξουν αυτοί που θα ψηφιστούν...
Χρήστο αυτό που έγραψα δεν αναφερόταν σε σένα, απλά έτυχε και η σειρά ήταν κάτω από το δικό σου μνμ. Εξάλλου δεν είχε παράθεση, το διευκρινίζω απλά μήπως και παρεξήγησες
Όποιος δεν θέλει να σχολιάζουν τα γραφόμενα του, απλά δεν γράφει δημόσια. Το επισήμανα για να μην νομίζεις ότι αναφέρθηκα σε σένα, εσύ καλά έκανες.Το ξερω Γιωργο. Απλα εγω πεταχτηκα σαν ......... βουρτσα.
Sorry που το σχολιασα...