εγω αργυρη εκανα κατι χειροτερο.ψηφισα καμμενο την πρωτη φορα αλλα μετα που ειδα τι γινεται δεν ξαναψηφισα κανενα απ τους 2
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Μάλλον ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι Γιώργο.αυτό ήταν ένα ελάχιστο κομμάτι.
Ε τι, λες να μη βρουμε "σωτηρα" να μας σωσει;Θα το δούμε αυτό στις επόμενες εκλογές.
θα συμφωνήσω,... αλλα δυστυχώς πρόκειται για βαθιά ανωριμότητα του λαού σε συνδυασμό με την κουτοπονηριά μας που ειχε πει και ο altair...Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Μάλλον ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι Γιώργο.
Ο κόσμος δεν ήθελε άλλα μνημόνια και μέτρα λιτότητας από τους πρασινομπλέ βρικόλακες και για αυτό ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ.
και μιας που το ανέφερες Γιώργο .. ποιες εκλογές? μια ποια συμμετοχή ? (απαντώ : την συμμέτοχη που βολεύει και κανείς δεν αναφέρει στα μέσα)Θα το δούμε αυτό στις επόμενες εκλογές.
Πάρτε, να χετε....Οπότε μάγκες μου μην προεξοφλείτε το κοντινό πολιτικό τέλος του Τσίπρα .Εχω την εντύπωση ότι θα τον βλέπουμε στην θέση που είναι για αρκετό καιρό ακόμα.
Σε πρώτη φάση την αξιοπρέπεια μας και την ανεξαρτησία μας .Ξέρεις φίλε για αρκετούς είναι πολύ σημαντικά αυτά.Και τι θα κερδισετε αμα βγειτε απο το ευρω;
Ναι .Τα χρεη θα εξαφανιστουν;
Σε βάθος χρόνου φυσικά και θα αναπτυχθεί , έτσι όπως είναι σήμερα ούτε στον αιώνα τον άπανταΘα αναπτυχθει η οικονομια;
Κ για να το πάω λίγο πιο μακριά... Ποιός μου λέει ότι δεν μπήκε στην προστασία μαρτύρων κ την έκανε για εξωτερικό;