Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτός ο τύπος με το πρώτο θέμα ο οποίος μένει στο Βέλγιο,σε φρουρούμενη περιοχή και ο οποίος καποτε μπαινοβγαινε σε ευρωπαικά σύνορα με 5.000.000 € στην τσάντα και χωρίς να είναι γνωστή η προελευσή τους ,τι θέλει να μας πει τώρα το λαμόγιο ;
Αντι να ειναι φυλακή διαμορφώνει και άποψη μέσα απο την κωλοφυλλάδα του ;
Ρε Μήτσο στην Μύκονο και σε τέτοια στέκια ,αφού ξέρεις ποιοι πάνε,τι ψάχνεις να βρεις ;

Πούστηδες Δημήτρη...

Μαλλον οι ξαπλωστρες των 5.000 ευρω
προοριζονται σε λαμογια σαν τον Θεμο που εφαγαν 5.000.000 ευρω και αντι να ειναι πισω απο το καγκελο να κανουν καταμετρηση δεκαοχτουρων
συνεχιζουν να εχουν φωνη σε αυτην την κοινωνια

Γειτονα αυτος ξερει πολλα γιαυτο δεν ακουμπανε.fiurius.

Αυτός ο τύπος με το πρώτο θέμα ο οποίος μένει στο Βέλγιο,σε φρουρούμενη περιοχή και ο οποίος καποτε μπαινοβγαινε σε ευρωπαικά σύνορα με 5.000.000 € στην τσάντα και χωρίς να είναι γνωστή η προελευσή τους ,τι θέλει να μας πει τώρα το λαμόγιο ;
Αντι να ειναι φυλακή διαμορφώνει και άποψη μέσα απο την κωλοφυλλάδα του ;
Ρε Μήτσο στην Μύκονο και σε τέτοια στέκια ,αφού ξέρεις ποιοι πάνε,τι ψάχνεις να βρεις ;

Πω πω ρε πουστη μου γιαυτο ηρ8ε ο λογαριασμος τοσο πολυ απο της ξαπλωστρες .yelling.

Γιώργο όπως έχω πει , προσπαθώ να μην βγάζω συμπεράσματα από τίτλους ειδήσεων .
Με ρωτάς και αισθάνομαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω.
Θα σου πάρει λίγο χρόνο να διαβάσεις για τα οφέλη που βλέπω εγώ αλλά δεν γίνεται να σου απαντήσω σε δύο προτάσεις .

Δημοσιονομικά:
. Η κυβέρνηση πέτυχε να αλλάξει η συμφωνία που είχε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ως προς τα πρωτογενή πλεονάσματα. Και πέτυχε να μειωθούν οι στόχοι σε +0,5% του ΑΕΠ για το 2016, 1,75% για το 2017 και 3,5% για το 2018. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ – ΠαΣοΚ είχαν συμφωνήσει για συνεχή δυσθεώρητα πρωτογενή πλεονάσματα, ύψους 4,5% από το 2016 και μετά!..

Ασφαλιστικό

Οι θεσμοί ζήτησαν περικοπές ύψους 1% του ΑΕΠ [1,9 δισ. ευρώ] ως το 2018, μέσω καθολικών μειώσεων στις καταβαλλόμενες κύριες και άμεσης περικοπής των επικουρικών συντάξεων [800 εκ. ευρώ] καθώς εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που είχαν συμφωνήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Σαν χώρα πετύχαμε την απόλυτη προστασία των κύριων καταβαλλόμενων συντάξεων.
Επίσης , προστασία για άθροισμα συντάξεων κύριας και επικουρικής έως 1.300 ευρώ / μήνα. Ενδεχόμενες μειώσεις των επικουρικών συντάξεων λόγω επανυπολογισμού, στη βάση των κανόνων που θα ισχύουν στο εξής για όλους τους ασφαλισμένους, θα επηρεάσει κάτω από το 10% των συνταξιούχων της χώρας.
Και μιας και συζητάμε για το ασφαλιστικό επαναλαμβάνω αυτά που είπα πιο πάνω για πιο δίκαιη ηλικία συνταξιοδότησης. 62 χρονών ή 40 έτη εργασίας είναι φυσιολογικότατο και οδηγεί σε ένα εύρωστο ασφαλιστικό σύστημα.Επίσης πάνε περίπατο όλα τα παράλογα εφάπαξ.

Τα κάτωθι ίσως να τα γνωρίζει καλύτερα ο Ζολώ.
Ενέργεια:

Ακυρώνεται η πώληση του 66% του ΑΔΜΗΕ, και η ιδιωτικοποίηση του, στρατηγικής σημασίας, Δικτύου Μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ακυρώνεται η δημιουργία και πώληση της «Μικρή ΔΕΗ».

Με τις νέες διατάξεις κατοχυρώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας, τόσο της ΔΕΗ, όσο και του Δικτύου Υψηλής Τάσης που κατέχει ο ΑΔΜΗΕ, ενός σημαντικού εργαλείου χάραξης πολιτικής στον κρίσιμο ενεργειακό τομέα.

Χρέος:

Στο Eurogroup της 24ης Μαΐου επιτεύχθηκε "πλήρης συμφωνία [staff level agreement]", δηλαδή έκλεισε η αξιολόγηση. Και εκτός από τα γνωστά [δόση 10,3 δισ. ευρώ, από την οποία άμεσα θα δοθούν 7,5 δισ. ευρώ για κάλυψη του χρέους και ληξιπρόθεσμες οφειλές] υπήρξαν αποφάσεις και για το χρέος, αλλά και για την οικονομία γενικότερα.
Με λίγα λόγια , πρώτη φορά η χώρα μας πήρε ρητή υπόσχεση απομείωσης του χρέους το οποίο ως γνωστόν είναι μη βιώσιμο

Νέο Ταμείο:
ολα τα έσοδα του νέου Ταμείου, πλην των εσόδων του ΤΧΣ και ΤΑΙΠΕΔ, θα διατίθενται κατά 50% σε αναπτυξιακές επενδύσεις, ενώ με την προηγούμενη συμφωνία, τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ προορίζονταν μόνο για την εξυπηρέτηση του χρέους. Κανένα, δηλαδή, μέρος των εσόδων του δεν έφτανε στην πραγματική οικονομία! Σήμερα το 50% των εσόδων του νέου Ταμείου θα χρησιμοποιείται είτε σε αναπτυξιακές πολιτικές, είτε επενδύσεις στα ίδια τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

........και για να απαντήσω και στον Ζολώ για το τι πήραμε απο την πώληση του Ελληνικου.
Η συμφωνία προβλέπει συνολικές επενδύσεις 5,5 δισ. ευρώ σε διάστημα μικρότερο από αυτό που είχαν συμφωνήσει αρχικά οι δύο πλευρές.

Από αυτό το ποσό, τα 915 εκατ. ευρώ αφορούν στο εφάπαξ τίμημα, του οποίου η πρώτη δόση θα καταβληθεί φέτος, αφού πρώτα ολοκληρώσει ορισμένες ακόμα ενέργειες η κυβέρνηση, όπως η χορήγηση άδειας καζίνο μέσω διεθνούς οργανισμού.

δέσμευση για 1 δισ. δημόσια έργα άμεσα, εξασφαλίζεται ότι στην πρώτη πενταετία οι πολίτες της Αττικής θα μπορούν να απολαμβάνουν το Πάρκο του Ελληνικού. Προσθέτουν ότι με βάση τις αλλαγές αυτές, το τίμημα της συνολικής επένδυσης αυξάνεται από τα 5,4 δισ. περίπου στα 8 δισ. ευρώ.

Ύστερα από πιέσεις που κατέβαλε, το ελληνικό Δημόσιο κατάφερε να εξασφαλίσει ένα κομμάτι της έκτασης να εξαιρεθεί από την επένδυση και να αναπτυχθεί, ώστε να στεγαστούν εκεί δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες θα φύγουν από άλλες υποβαθμισμένες περιοχές, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν.

Επίσης, παρουσιάστηκε αύξηση του αρχικά συμφωνηθέντος ποσού των επενδύσεων που προορίζεται για έργα κοινής ωφέλειας, από το 1,2 δισ. ευρώ στο 1,5 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, η συνολική δόμηση περιορίστηκε σε 2,7 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα από τα 2,9 που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

Όπως υπολογίζεται, η υπογραφή του Συμφώνου Κατανόησης (MoU) μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development S.A. σηματοδοτεί, εκτός της πλήρους αλλαγής της εικόνας της ευρύτερης περιοχής και την αύξηση κατά 2% του ΑΕΠ της χώρας (σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ), ενώ παράλληλα θα προσφέρει και 70.000 νέες θέσεις εργασίας.

Αγαπητέ Γιώργο αυτά τα ολίγα μπορεσα και κατάλαβα από όλα αυτά που διάβασα(σίγουρα κάποια μου διαφεύγουν όπως το μητρώο επιχειρήσεων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης κλπ) Βέβαια για να καταλήξω στα συμπεράσματα μου , φρόντισα επιμελώς και πέταξα την άθλια προπαγάνδα των δημοσιευμάτων του τύπου που θέλει με μανία να επαναφέρει την προηγούμενη κατάσταση διότι όλοι καταλαβαίνουν ότι 17 μήνες μακρυά από την μάσα είναι πολύ καιρός.
Όσο για το αν είναι κοντά το πολιτικό τέλος του Τσίπρα , πραγματικά μου είναι αδιάφορο .Μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά ότι όσο οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι αυτοί που είναι σήμερα , τότε φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω διότι τον Τσίπρα θα τον δεις νικητή και σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση

υγ1 όποτε θες μπορώ να σου πω και για τα αρνητικά και για τα ψέματα της διακυβέρνησης Συριζα , τα οποία είναι μπόλικα και αυτά

υγ2.Μιας και εύχεσαι το πολιτικό τέλος του Τσίπρα για πες μου ποιανού πολιτικού την αρχή εύχεσαι;;;

Διονηση σε καποια συνφωνο μαλιστα σε πολλα!!!!! Απλα το κακο ειναι οτι τα λαμογια του(πασοκ) ειναι παλι κυβερνησει και καποια ατομα που πρεπει να πληρωσουν δεν τους αγκιζουν

Θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες , για το προβλημα της χωρας το οποιο αυτη την στιγμη μετα απο 6 ανικανα χρονια με τους ανικανους πολιτικους μας που θα επρεπε να προσπαθησουν διακοματικα να ανορθωσουν την οικονομια της χωρας κοβωντας τους γορδιους δεσμους και παλαια κατεστημενα παραλληλα με αγαπη στους πολιτες και μειωση του κρατους εκει που πρεπει δινοντας εμφαση στην υγεια που ειναι το υπερτατο αγαθο και τις συνταξεις. Σε ολα τα υπολοιπα ριζικη αναρδιαθρωση, και αλλαγη σκεπτικου του κρατους απεναντι στους πολιτες ...σεβασμος στον πολιτη και επιβολη σκληρων μετρων για οσους δεν σεβονται το κρατπς
Δικαιο κρατος απο τον τελευταιο μρχρι τον πρωτο πολιτη και αξιοκρατια παντου . Πραγματα ναι ...που ολοι τα λεμε αλλα ποτε δεν εγιναν !!!!
Επιβολη στις τραπεζες το το 40% των κερδων τους να δινεται στους πελατες τους με την μορφη δανειων σε καινουργιες και καινοτομες επιχειρησεις με επιτοκοκια οσο δανειζονται κι αυτες απο την ευρωπαικη τραπεζα και πρωτη πληρωμη να αρχιζει μετα τα τρια χρονια
Το σπουδαιοτερο μειωση του 50% του χρεους , γιατι η αποτυχημενες τακτικες του ΔΝΤ και της ευρωπη εφτασαν το χρεος 200% πρεπει συσσωμοι να παλεψουμε γι αυτο.
Προσωπικη μου αποψη....

Το προβλημα της χωρας ειναι οτι ακομα το κρατος κραταει με κεφαλοκλειδωμα οποιονδηποτε προσπαθησει να παραξει το οτιδηποτε. Αυτο συνεβαινε παντα, αυτο συνεχιζει να συμβαινει. Χιλιαδες χαμενες ανθρωποωρες, τονοι χαρτιου, χιλιαδες αιτησεις-χαρτοσημα-υπογραφες. Ετσι δεν ερχεται αναπτυξη ποτε, ακομα και 0% χρεος να ειχαμε.

Συμφωνω οτι καποιες απο τις κινησεις ειναι θετικες, αλλα αυτο Διονυση μου (και αυτο γινεται επι ολων των κυβερνησεων) ειναι αποτελεσμα τυχης, και στην περιπτωση μας ενδειας χρηματων. Αν το κρατος ειχε τροπο να βρισκει πορους, να εισαι σιγουρος οτι τα 4000αρα το μηνα, και τα εφαπαξ των 300000 θα συνεχιζαν και τωρα, και ας αυξανοταν το χρεος. Απο τοτε που η κανουλα εκλεισε, αρχισαν οι κυβερνησεις να ψαχνουν τροπους να μειωσουν το κοστος και τους μισθους. Φυσικα οχι τους δικους τους, να εξηγουμαστε.

Ξερεις οτι αν η σημερινη κυβερνηση εκανε αυτο που υποσχοταν, θα εβγαινα να το παραδεχτω, ασχετως αν ημουν 100% σιγουρος οτι δεν θα το εκαναν. Αλλα ρε φιλε, οταν συνεχιζω να βλεπω παμπλουτους υπουργους να με συμβουλευουν οτι πρεπει να κανω θυσιες, οταν μαλιστα μου δηλωναν οτι η ελπιδα ερχεται και πρωτη φορα αριστερα, οσο ναναι δεν χωνευεται. Οταν βλεπω οτι περνανε τροπολογιες εν κρυπτω μεσα σε νομοσχεδιο ασχετο 7500 σελιδων, για την αμνηστευση οσων εχουν offshore βλεπω οτι κανουν ακριβως οτι και οι προηγουμενοι. Και παρολο που αυτο αλλαξε, να ξερεις οτι ο νομος που ισχυσε για 6-7 μερες, αμνηστευσε στην ουσια οσους (και αν) πιαστουν. Αυτες ειναι πρακτικες που ειχαμε συνηθισει με τους αλλους. Απο μια κυβερνηση Αριστερας αν μη τι αλλο, θα περιμενα ηθος. Ηθος δεν ειναι που μου εκοψαν το δωρο, για να μειωθει το κοστος του Δημοσιου. Ηθος ειναι να φαινονται, αλλα και ουσιαστικα να ειναι, εντιμοι οι πολιτικοι, οπως ευαγγελιζονται οτι ειναι ως Αριστεροι. Εφοσον λοιπον δεν βλεπω το συγκριτικο πλεονεκτημα που ελεγαν οτι εχουν, αυτο της εντιμοτητας, πες μου ειλικρινα γιατι επρεπε να αλλαξουμε κυβερνηση το 14.

Το προβλημα της χωρας ειναι οτι ακομα το κρατος κραταει με κεφαλοκλειδωμα οποιονδηποτε προσπαθησει να παραξει το οτιδηποτε. Αυτο συνεβαινε παντα, αυτο συνεχιζει να συμβαινει.
Εχεις απόλυτο δίκιο Βίκτωρα σ αυτό που λες ,αλλά εγω θα παω και απο την άλλη πλευρά και συγκεκριμένα στις τράπεζες.
Στις τράπεζες που τις χρυσοπληρώνουμε απο το 2007.Είναι τόση η γραφειοκρατεία και χαρτούρα για απλά πράγματα που ώρες ώρες ξεπερνάνε το δημόσιο με αστρονομική ταχύτητα.
Είναι δυνατόν σε κάποιον που πηγαίνει στην τράπεζα για να δώσει πάγια εντολή πληρωμής λογαριασμού ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ και έχει τρσπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα με μεγάλες καταθέσεις ,να του ζητάνε βεβαίωση εργοδότη και λογαριασμο τηλεφώνου στο ονομά του ; να πρέπει δηλαδή να παει και δευτερη φορά στην τράπεζα με τα χαρτά που σου ζητάνε.Και γιατί να εχει βεβαίωση εργοδότη ; Εχει τα χρηματά του εκει και απο κει να πληρώνονται.
Εγω πήγα δυο φορές στην Αlpha ,ενω είχα e- banking ηθελα να παρω και επιπλέον κωδικό για μεταφορες χρημάτων σε τρίτους.
Την δευτερη φορά ασχολήθηκε ο υπάληλος για αυτό το θεμα 1 ώρα και 5λεπτά !!!.Το πόσο χαρτί εκτύπωσε,το πόσα τηλέφωνα έκανε και το πόσες υπογραφές έβαλα δεν φαντάζεσαι.
Πήγα σε άλλη τράπεζα για το pin .Μου ζήτησαν ενα σωρό χαρτιά και την δευτερη φορά ασχολήθηκε ένας υπάλληός 45 λεπτά για αυτό το θέμα.
Οταν λοιπόν οι τράπεζες που θεωρούνται η ατμομηχανή της οικονομίας ,έχοντας κάνει και την αφαίμαξη της κοινωνίας,λειτουργούν έτσι αναχρονιστικά ακόμη και σήμερα.,τότε με συγχωρείς αλλά δεν μου φταίει μόνο το κράτος .

Last edited:
Eχεις δικιο, απλα σκεφτομαι καμμια φορα οτι μερος του κρατους πλεον ειναι και οι τραπεζες.

Βίκτωρα πραγματικά πιστεύω ότι δεν είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε θετικές ειδήσεις από τον πολιτικό χώρο που αντιπαθούμε .Δεν το καυτηριάζω αυτό , ίσα ίσα που το θεωρώ σχεδόν φυσιολογικό , είναι η ανθρώπινη φύση βλέπεις:)

Δεν θα επεκταθώ διότι θα σεντονιάσω πάλι και μάλλον είναι βαρετό στον αναγνώστη.
Ωστόσο μιας και μιλάς για ήθος κάνε σε παρακαλώ τον κόπο και γκουγκλάρισε το εξής

"Οικονομικά σκάνδαλα επί ΠΑΣΟΚ"
"Οικονομικά σκάνδαλα επί ΝΔ"
"Οικονομικά σκάνδαλα απί Συριζα"

Όταν θα έχεις τα αποτελέσματα της έρευνας σου έλα σε παρακαλώ να μιλήσουμε πάλι για σύγκριση ήθους μεταξύ των προηγούμενων και των νυν..sarcastic.

......
.....
Όπως υπολογίζεται, η υπογραφή του Συμφώνου Κατανόησης (MoU) μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development S.A.........
Αυτο ειναι που λεμε Μνημονιο μεταξυ τω δυο πλευρων;;; αλλα μετα την βαρουφακια διαπραγματευση εγινε συμφωνο!!!
Με τοσες λεπτομερειες που παρεθεσες για τα επιτευγματα της κυβερνησης συριζα-ανελ σιγουρα θα εχεις τις προσβασεις σου...
Αν μπορεις και εχεις ακρες μαθε κατι και για το κυνηγι και αν μπορεις βαλε κανα χερακι να μην γινει κοκκινη γραμμη και το κυνηγι και εχει την τυχη των αλλων!!!!

Μόνο που το ήθος Διονύση δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τα οικονομικά σκάνδαλα.
Η μεγάλη προσδοκία που δημιούργησαν με όλα αυτά τα ωραία που έλεγαν προεκλογικά ,φάνταζαν σαν σωτήρες στα μάτια του λαού.
Ερχόμενοι στην κυβέρνηση έκαναν ακριβώς τα αντίθετα.Κσι ήτσν πολλά αυτά ρε γαμώτο.
Δεν θέλω τωρα και δεν μπορώ, αφού γράφω απο κινητό, να μπω σε λεπτομέρειες.Ομως πάρε τον πλούσιο Σταθάκη που ξέχασε να δηλώσει το εκαυομμύριο και τη λουλού τον Τσακαλώτο που με στόμφο μας έλεγε ότι θα παραιτηθεί αν μειωθεί το αφορολόγητο.Το οποίο αφού μειώθηκε, βαλθηκε να μας τρελάνει λεγοντάς μας οτι έχουμε το μεγαλύτερο αφορολόγητο στην Ευρώπη.Σαν να ακουγα υπουργό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Να χέσω κάτι αυτοαποκαλούμενους αριστερούς
Βέβαια οι περισσότεροι ξέχασαν πως φτάσαμε ως εδώ και ποιοι ειναι οι αυτουργοί.Προσπαθούν να φορτώσουν τα πάντα σε τούτους που συμπεριφέρονται σαν κοπάδι που το κυνηγάνε οι λύκοι.
Στα μάτια του κόσμου αποτυπώθηκαν σαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.Δικαιωμά τους μπορει να πει κανείς και θα τιμωρηθούν.Ομως δεν ειναι δικαιωμά τους να εξευτελίζουν τις αρχές και την ιδεολογία της αριστεράς που είναι κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που πρεσβέυουν ετούτοι.

Last edited:
Μιλάμε για την Ελλάδα και κοιτάξτε τι ζητούν οι δανειστές...
Δεν έχω λόγια για να εκφραστώ. Δείτε τι άλλο θα ψηφίσουν. Αυτοί μας δουλεύουν κι οι δικοί μας τα ψηφίζουν. Πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να το δούμε;
"Το «ξεκλείδωμα» της υποδόσης των 7,5 δισ.ευρώ παραμένει σε εκκρεμότητα, καθώς οι δανειστές περιμένουν από την ελληνική κυβέρνηση να διευθετήσει ένα άκρως σημαντικό προαπαιτούμενο. Πρόκειται για την ρύθμιση που θα προβλέπει τη νομική κατοχύρωση για το «ακαταδίωκτο» της διοίκησης και των ξένων εμπειρογνωμόνων του ΥπερΤαμείου Αποκρατικοποιήσεων...."
ΠΗΓΗ: http://www.sofokleousin.gr/archives/301477.html

Αυτο ειναι που λεμε Μνημονιο μεταξυ τω δυο πλευρων;;; αλλα μετα την βαρουφακια διαπραγματευση εγινε συμφωνο!!!
Με τοσες λεπτομερειες που παρεθεσες για τα επιτευγματα της κυβερνησης συριζα-ανελ σιγουρα θα εχεις τις προσβασεις σου...
Αν μπορεις και εχεις ακρες μαθε κατι και για το κυνηγι και αν μπορεις βαλε κανα χερακι να μην γινει κοκκινη γραμμη και το κυνηγι και εχει την τυχη των αλλων!!!!
Ας το λενε οπως θέλουν μου ειναι αδιαφορο .
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τελειώνει αυτη η ιστορια με το Ελληνικο με οσο το δυνατο μεγαλυτερο όφελος για το Ελληνικο δημοσιο και για τους πολιτες με το ανοιγμα νεων θεσεων εργασιας.
Μην ξεχναμε οτι το Ελληνικο εχει βαλτωσει εδω και καμποσα χρόνια.
Οσι για τις ακρες μου ναι εχω μερικες..sarcastic.
Πληκτρολογεις την λεξη ειδησεις και τα εχεις ολα μπροστα σου. Ξεκινας το ξεκαθαρισμα και στο τελος κρατας αυτα που πιστευεις σωστα.
Πιστεύω (μακαρι δηλαδή) οτι με το κυνηγι δεν θα γινει τιποτα.

Οπως και να εχει εκει θα γινει ενα εργο και θα μπορει (ελπιζω) ο λαος να απολαυσει το εργο που σχεδιαζετε.
Εδω στην χωρα της μπουγατσας δεν κουνιεται φυλλο.
Ελπιζω να αξιοποιηθουν καποια στιγμη τα πρωην στρατοπεδα που υπαρχουν μεσα στην πολη και να δωθουν στον κοσμο προς χρηση δωρεαν.

Θα ειχε νοημα Διονυση να καναμε συγκριση αναμεσα στα 3 κομματα, αλλα για την ιδια χρονικη περιοδο. Φανταζομαι 20 χρονια Πασοκ και αλλα τοσα ΝΔ, δε μπορει να εχουν τα ιδια σκανδαλα με 1 χρονο διακυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ. Και στο ξαναλεω, δεν τους βαζω στο ιδιο καλαθι, γιατι απο αυτους, παρολο που δεν τους ψηφισα, δεν περιμενα οτι θα απογοητευαν τον κοσμο τοσο συντομα. Βγηκαν με σημαια το νεο και το αφθαρτο, και πραγματικα ευχομουν να ειχα κανει λαθος που δεν στηριξα την εκλογη τους. Οταν ομως βλεπω οτι ανερχομενοι στην εξουσια, το μονο που ηθελαν, ή τουλαχιστον ετσι οπως διαφαινεται, ειναι να κατσουν στις καρεκλες απλα, χανουν και το συγκριτικο πλεονεκτημα του "πρωτη φορα αριστερα".

Αυτο το τελευταιο, αν το δεις σε βαθος χρονου, θα καταλαβεις γιατι ο κοσμος απογοητευτηκε τοσο γρηγορα.

Εχεις απόλυτο δίκιο Βίκτωρα σ αυτό που λες ,αλλά εγω θα παω και απο την άλλη πλευρά και συγκεκριμένα στις τράπεζες.
Στις τράπεζες που τις χρυσοπληρώνουμε απο το 2007.Είναι τόση η γραφειοκρατεία και χαρτούρα για απλά πράγματα που ώρες ώρες ξεπερνάνε το δημόσιο με αστρονομική ταχύτητα.
Είναι δυνατόν σε κάποιον που πηγαίνει στην τράπεζα για να δώσει πάγια εντολή πληρωμής λογαριασμού ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ και έχει τρσπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα με μεγάλες καταθέσεις ,να του ζητάνε βεβαίωση εργοδότη και λογαριασμο τηλεφώνου στο ονομά του ; να πρέπει δηλαδή να παει και δευτερη φορά στην τράπεζα με τα χαρτά που σου ζητάνε.Και γιατί να εχει βεβαίωση εργοδότη ; Εχει τα χρηματά του εκει και απο κει να πληρώνονται.
Εγω πήγα δυο φορές στην Αlpha ,ενω είχα e- banking ηθελα να παρω και επιπλέον κωδικό για μεταφορες χρημάτων σε τρίτους.
Την δευτερη φορά ασχολήθηκε ο υπάληλος για αυτό το θεμα 1 ώρα και 5λεπτά !!!.Το πόσο χαρτί εκτύπωσε,το πόσα τηλέφωνα έκανε και το πόσες υπογραφές έβαλα δεν φαντάζεσαι.
Πήγα σε άλλη τράπεζα για το pin .Μου ζήτησαν ενα σωρό χαρτιά και την δευτερη φορά ασχολήθηκε ένας υπάλληός 45 λεπτά για αυτό το θέμα.
Οταν λοιπόν οι τράπεζες που θεωρούνται η ατμομηχανή της οικονομίας ,έχοντας κάνει και την αφαίμαξη της κοινωνίας,λειτουργούν έτσι αναχρονιστικά ακόμη και σήμερα.,τότε με συγχωρείς αλλά δεν μου φταίει μόνο το κράτος .
Κρατη δεν υπαρχουν σημερα με την εννοια που ξεραμε μονο τραπεζικα fans Δημητρη μου....!

Θα ειχε νοημα Διονυση να καναμε συγκριση αναμεσα στα 3 κομματα, αλλα για την ιδια χρονικη περιοδο. Φανταζομαι 20 χρονια Πασοκ και αλλα τοσα ΝΔ, δε μπορει να εχουν τα ιδια σκανδαλα με 1 χρονο διακυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ. Και στο ξαναλεω, δεν τους βαζω στο ιδιο καλαθι, γιατι απο αυτους, παρολο που δεν τους ψηφισα, δεν περιμενα οτι θα απογοητευαν τον κοσμο τοσο συντομα. Βγηκαν με σημαια το νεο και το αφθαρτο, και πραγματικα ευχομουν να ειχα κανει λαθος που δεν στηριξα την εκλογη τους. Οταν ομως βλεπω οτι ανερχομενοι στην εξουσια, το μονο που ηθελαν, ή τουλαχιστον ετσι οπως διαφαινεται, ειναι να κατσουν στις καρεκλες απλα, χανουν και το συγκριτικο πλεονεκτημα του "πρωτη φορα αριστερα".

Αυτο το τελευταιο, αν το δεις σε βαθος χρονου, θα καταλαβεις γιατι ο κοσμος απογοητευτηκε τοσο γρηγορα.
Και εσυ Βικτωρα δεν τους ψηφισες....ποιοι τους ψυφισαν ρε γαμωτο...xm..xm. .hair.

Status
Not open for further replies.
Back