Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διονυση

Το ποιος εχει την ευθυνη για το χαλι μας δεν εχει τοση σημασια. Σημασια εχει, και αυτο το παραβλεπουμε, οτι οποια κυβερνηση και αν ερθει, δεν κανει κατι για να συμμαζευτει το χαος. Το πιο λογικο θα ηταν να ειχαν γινει κινησεις προς τα κει. Αντι αυτου ομως, τι κανουν; Οριζοντιους φορους, οριζοντιες περικοπες, αυξηση εμεσων φορων, παντα την ευκολη λυση. Η ευκολη λυση ομως, στρεφεται παντα κατα των αδυνατων.

Ο Τσιπρας θα μεινει στην ιστορια, ως ακομα ενας αποτυχημενος. Και θα μισηθει πιστευω πολυ περισσοτερο απο τους αλλους, γιατι τους αλλους, ασχετως τι λεγαμε, τους ξεραμε και δεν περιμεναμε πολλα. Ο Τσιπρας ομως, ηταν νεος, και επενδυσε στην απελπισια του κοσμου για αναρριχηθει στην καρεκλα, υποσχεθηκε οτι θα καταργησει, θα αλλαξει, θα ξεμπερδεψουμε με το παλιο. Και ο κοσμος αυτον τον πιστεψε, στηριξε ελπιδες πανω του. Γιαυτο και η προδοσια που εκανε ειναι μεγαλυτερη. Γιατι ουτε καταργησε, ουτε αλλαξε εστω και ελαχιστα, και το παλιο ζει και βασιλευει, και μαλιστα πιο εντονο απο ποτε.

Καλο το παραμυθακι οτι μας φταιει η ΕΕ. Για τα 500εκ των αεροπλανων, τις υπερτιμολογησεις στα οσα εργα γινονται, την σπαταλη δημοσιου χρηματος, και ολα οσα ακουμε καθημερινα δεν μας φταιει καμμια ΕΕ. Απλα αν ημασταν εκτος Ευρωπης τωρα, θα ειχαμε πτωχευσει 6 χρονια πριν και τωρα θα ημασταν σε πολυ χειροτερη κατασταση

Το ποιος εχει την ευθυνη για το χαλι μας δεν εχει τοση σημασια
Ρε φίλε πραγματικά μου κανει τεράστια εντύπωση αυτο που λες.
Δεν εχει σημασία ποιος εχει ευθυνη για το σημερινο μας χάλι ;;;;;;
Με αυτο που λες απενοχοποιεις τελείως τους υπεύθυνους.
Φυσικά και εχει σημασία , αν δεν ηταν αυτοί δεν θα είμαστε ετσι οπως είμαστε σήμερα.

Οσο για το αν ο Τσιπρας ΘΑ ειναι ο πιο αποτυχημενος εχω την εντύπωση οτι βιαζεσαι , περίμενε λιγο ακόμα.
Ξέρω οτι δεν τον γουσταρεις αλλά συγκρατήσου λίγο :D

Η Ιστορία γράφει ότι όλοι οι πρωταίτιοι των κακών της χώρας, αμνηστεύθησαν, πλην των Συνταγματαρχών της Χούντας.
οι ίδιοι (οι πρωταίτιοι) έχουν φροντίσει να αλληλοαθωόνονται με νόμους της Ελ Πολιτείας.....
δε περιμένουμε λοιπόν να "πληρώσει" κάποιος άλλος, άδικα χάνουμε το χρόνο μας....
πάντα πληρώνει τον λογ/σμό ο πιό αδύναμος και τα λοιπά συνδικαλιστικά και άλλα ξεσπάσματα αποδείχθηκαν ότι είναι για μόστρα και για δημόσιες σχέσεις....
χωρίς υποστήριξη, ούτε από την ίδια του την "τάξη", ο μέσος πολίτης αισθάνεται μόνος, ανυπεράσπιστος, σκάει και κολυμπάει......
δεν είναι και πολύ διαφορετικό απ ότι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, απλά αλλού το χάπι είναι πιό εύπεπτο (έξυπνοι κ γαλίφηδες κυβερνώντες) και αλλού το χάπι γίνεται υπόθετο και αναζητά νομοτελειακά την είσοδο από τους γλουτούς......
εμείς ζούμε με την 2η έκδοση, αυτή με το υπόθετο και αναπολούμε την εποχή που το υπόθετο ήταν...χάπι, γιατί έτσι μας το σέρβιραν....
ζούμε με το παρελθόν, αδιαφορούμε για το παρόν και δηλώνουμε σχεδόν αδιάφοροι για το μέλλον........σαν και στο τέλος, θα κληθεί άλλος να πληρώσει τον λογ/σμό.....
μαθηματικά, το τέλος είναι διαγεγραμμένο αλλά ιστορικά, αυτή η χώρα και οι άνθρωποί της, την ύστατη στιγμή....σε εκπλήσσουν !
Βοήθειά μας

Φυσικα και εχει σημασια ποιος μας φερνει στο χαλι που ειμαστε, και θα ειχε ακομα μεγαλυτερη αν σαν λαος ειχαμε μνημη και του απαγορευαμε να ξαναασχοληθει με τα κοινα, και να πληρωσει για τις ευθυνες που του αναλογουν.

Αυτο που λεω ειναι πως το ποιος μας εφερε σ'αυτο το χαλι θα ειχε σημασια, αν ο επομενος μαζι με τις κινησεις για απονομη δικαιοσυνης προς τους υπευθυνους, εκανε και κινησεις συμμαζεματος του χαλιου. Αυτα ειναι αλληλενδετα. Δηλαδη, αν αποδωθουν ευθυνες στους υπευθυνους χωρις προσπαθεια μαζεματος του κομματικου κρατους και της σπαταλης, και απλα αλλαγης προσωπων αλλα οχι νοοτροπιας, τοτε δεν εχει κανενα νοημα πραγματικα. Εχει νοημα στο θυμικο του Ελληνα που βλεπει τον ενοχο να την πληρωνει, αλλα οχι στην αλλαγη της παρουσας καταστασης.

Ειναι πχ σαν να ειμαι αρρωστος. Να πηγαινω νοσοκομειο, και καθε γιατρος απλα να μου αλλαζει κρεβατι, και νοσοκομες, χωρις να κανει κατι για την αρρωστια. Φταιει ο προηγουμενος ναι, αλλα και ο τωρινος δεν κανει κατι να μαζεψει το προβλημα.

Εχω την εντύπωση ότι γενικεύεις.
Πράγματι , πολλά πράγματα θα έπρεπε να εχουν γινει και δεν έχουν γινει , αλλά κατά την άποψη μου διαφαίνεται μια θετική κινητικότητα
Όμως για πες μου .Δεν ειναι συμμάζεμα το ότι δεν θα ξαναδείς 45αρηδες συνταξιούχους;;;Δεν θα ξαναδείς εφάπαξ των 300.000 ευρώ η μισθόυς των 5-10.000 ευρώ;;;;
Θα μπορουσα να σου φερω πολλά παραδείγματα για αρκετά πραγματα που εχουν μπει σε ένα σωστό δρομο και για ακόμα περισσότερα που δείχνουν οτι πολύ συντομα και αυτά πιθανόν να πάρουν τον ιδιο δρόμο , αλλά θεωρώ ότι δεν ειμαστε ακόμα "ώριμοι" να δεχτούμε θετικές ειδησεις απο τον πολιτικό χωρο ή τον πολιτικό που αντιπαθούμε.

Last edited by a moderator:
Εγώ αναπολώ την εποχή του χαπιού.Τα υπόθετα δεν σας κρύβω ότι ενοχλούν τις αιμορροείδες μου.Πολύ περισσότερο δε ,οταν τα υπόθετα κατασκευάζονται απο τους ίδιους που έφτιαχναν και τα χάπια.Η μόνη διαφορά ότι ο μανδύας των υπόθετων γράφει "πρωτη φορά αριστερά".Και τελευταία θα έλεγα εγώ για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια.
Οι άνθρωποι πούλησαν αριστερή ιδεολογία , πούλησαν τσαμπουκά , άρνηση και αντίσταση σε όσα μας επιβάλλονταν και δημιούργησαν προσδοκία.Θα θυμόσαστε το "go back Κα Μέρκελ ".buy buy....Ψηφίστηκαν ακόμη και απο πρώην ψηφόρους της ΝΔ.
Ομως η κοροιδία ηταν πολύ μεηάλη σε όλα τα ζητήματα.
Αν το αγόρι ήταν με παντελόνια και έβλεπε οτι ο εκβιασμός είνα τέτοιος που δεν μπορεί να κανει τίποτα επρεπε ,να να βγει να τα πει και να παραιτηθεί.Αντ αυτού προτίμησε να γελοιποείται τόσο ο ίδιος, αλλά να γελοιοποιεί και να βάζει ταφόπλακα σε ότι σημαίνει η λέξη αριστερά.
Ακόμη και με το Ελληνικό που ειναι φρέκο,το νταιλίκι εγινε ένα μεγάλο υπόθετο για τον πισινό του.Εγιναν το περίγελο της Φώφης και του Κυριάκου Αυτών που με τις πολιτικές τους και τις επιλογές τους κατέστρεψαν τα πάντα και έβαλαν φρένο σε κάθε τι εξυγχρονιστικο και καινούριο .
Τόσο αυτός όσο και τα γελοία ανθρωποειδή των οικονομικών υπουργείων μαζί και με κάτι άλλους της παρέας , πρέπει να εξαφανιστούν άμμεσα απο την πολιτική σκηνη .Το μόνο που καταφέρνουν καλά είναι να στρώνουν το χαλί σε Κυριάκους.
Ντρέπομαι που αυτός ο ΠΙΝΟΚΙΟ ειναι και πατριώτης μου.

Last edited:
Η αλήθεια είναι μια κύριοι είτε το θέλουμε είτε όχι...
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό με αισχρά ψέματα για να βγει στην εξουσία.
Και όχι για να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα του λαού,αλλά για να περάσουν τις αριστερές ιδεολογίες τους.
Και το χειρότερο ξέρετε πιο είναι;Ότι έχουν περάσει στον κόσμο ότι όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι φασίστας!
Το πολιτικό τέλος τους πάντως θεωρώ ότι είναι κοντά.Και όπως είπε ο Δημήτρης πιο πάνω..πρώτη φορά Αριστερά και τελευταία!!!

αλλά κατά την άποψη μου διαφαίνεται μια θετική κινητικότητα

Διονύση που πιστεύεις ότι υπάρχει θετική κινητικότητα;
Στην υγεία;την παιδεία;την επιχειρηματικότητα;ασφαλιστικό;.....
Σε ποιόν τομέα;

Η αλήθεια είναι μια κύριοι είτε το θέλουμε είτε όχι...
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό με αισχρά ψέματα για να βγει στην εξουσία.
Και όχι για να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα του λαού,αλλά για να περάσουν τις αριστερές ιδεολογίες τους.
Ποιές αριστερές ιδεολογίες βρε Γιώργο ;αυτοί μόνο ατιστετοί δεν είναι.Αυτοί συνεχίζουν την ιδια πολιτική του Σαμαροβενιζέλου.Αυτοί γίναν και πιο φιλελεύθεροι και απο τον Μητσοτάκη του 90

Last edited:
Διονύση που πιστεύεις ότι υπάρχει θετική κινητικότητα;
Στην υγεία;την παιδεία;την επιχειρηματικότητα;ασφαλιστικό;.....
Σε ποιόν τομέα;
Γιώργο όπως έχω πει , προσπαθώ να μην βγάζω συμπεράσματα από τίτλους ειδήσεων .
Με ρωτάς και αισθάνομαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω.
Θα σου πάρει λίγο χρόνο να διαβάσεις για τα οφέλη που βλέπω εγώ αλλά δεν γίνεται να σου απαντήσω σε δύο προτάσεις .

Δημοσιονομικά:
. Η κυβέρνηση πέτυχε να αλλάξει η συμφωνία που είχε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ως προς τα πρωτογενή πλεονάσματα. Και πέτυχε να μειωθούν οι στόχοι σε +0,5% του ΑΕΠ για το 2016, 1,75% για το 2017 και 3,5% για το 2018. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ – ΠαΣοΚ είχαν συμφωνήσει για συνεχή δυσθεώρητα πρωτογενή πλεονάσματα, ύψους 4,5% από το 2016 και μετά!..

Ασφαλιστικό

Οι θεσμοί ζήτησαν περικοπές ύψους 1% του ΑΕΠ [1,9 δισ. ευρώ] ως το 2018, μέσω καθολικών μειώσεων στις καταβαλλόμενες κύριες και άμεσης περικοπής των επικουρικών συντάξεων [800 εκ. ευρώ] καθώς εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που είχαν συμφωνήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Σαν χώρα πετύχαμε την απόλυτη προστασία των κύριων καταβαλλόμενων συντάξεων.
Επίσης , προστασία για άθροισμα συντάξεων κύριας και επικουρικής έως 1.300 ευρώ / μήνα. Ενδεχόμενες μειώσεις των επικουρικών συντάξεων λόγω επανυπολογισμού, στη βάση των κανόνων που θα ισχύουν στο εξής για όλους τους ασφαλισμένους, θα επηρεάσει κάτω από το 10% των συνταξιούχων της χώρας.
Και μιας και συζητάμε για το ασφαλιστικό επαναλαμβάνω αυτά που είπα πιο πάνω για πιο δίκαιη ηλικία συνταξιοδότησης. 62 χρονών ή 40 έτη εργασίας είναι φυσιολογικότατο και οδηγεί σε ένα εύρωστο ασφαλιστικό σύστημα.Επίσης πάνε περίπατο όλα τα παράλογα εφάπαξ.

Τα κάτωθι ίσως να τα γνωρίζει καλύτερα ο Ζολώ.
Ενέργεια:

Ακυρώνεται η πώληση του 66% του ΑΔΜΗΕ, και η ιδιωτικοποίηση του, στρατηγικής σημασίας, Δικτύου Μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ακυρώνεται η δημιουργία και πώληση της «Μικρή ΔΕΗ».

Με τις νέες διατάξεις κατοχυρώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας, τόσο της ΔΕΗ, όσο και του Δικτύου Υψηλής Τάσης που κατέχει ο ΑΔΜΗΕ, ενός σημαντικού εργαλείου χάραξης πολιτικής στον κρίσιμο ενεργειακό τομέα.

Χρέος:

Στο Eurogroup της 24ης Μαΐου επιτεύχθηκε "πλήρης συμφωνία [staff level agreement]", δηλαδή έκλεισε η αξιολόγηση. Και εκτός από τα γνωστά [δόση 10,3 δισ. ευρώ, από την οποία άμεσα θα δοθούν 7,5 δισ. ευρώ για κάλυψη του χρέους και ληξιπρόθεσμες οφειλές] υπήρξαν αποφάσεις και για το χρέος, αλλά και για την οικονομία γενικότερα.
Με λίγα λόγια , πρώτη φορά η χώρα μας πήρε ρητή υπόσχεση απομείωσης του χρέους το οποίο ως γνωστόν είναι μη βιώσιμο

Νέο Ταμείο:
ολα τα έσοδα του νέου Ταμείου, πλην των εσόδων του ΤΧΣ και ΤΑΙΠΕΔ, θα διατίθενται κατά 50% σε αναπτυξιακές επενδύσεις, ενώ με την προηγούμενη συμφωνία, τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ προορίζονταν μόνο για την εξυπηρέτηση του χρέους. Κανένα, δηλαδή, μέρος των εσόδων του δεν έφτανε στην πραγματική οικονομία! Σήμερα το 50% των εσόδων του νέου Ταμείου θα χρησιμοποιείται είτε σε αναπτυξιακές πολιτικές, είτε επενδύσεις στα ίδια τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

........και για να απαντήσω και στον Ζολώ για το τι πήραμε απο την πώληση του Ελληνικου.
Η συμφωνία προβλέπει συνολικές επενδύσεις 5,5 δισ. ευρώ σε διάστημα μικρότερο από αυτό που είχαν συμφωνήσει αρχικά οι δύο πλευρές.

Από αυτό το ποσό, τα 915 εκατ. ευρώ αφορούν στο εφάπαξ τίμημα, του οποίου η πρώτη δόση θα καταβληθεί φέτος, αφού πρώτα ολοκληρώσει ορισμένες ακόμα ενέργειες η κυβέρνηση, όπως η χορήγηση άδειας καζίνο μέσω διεθνούς οργανισμού.

δέσμευση για 1 δισ. δημόσια έργα άμεσα, εξασφαλίζεται ότι στην πρώτη πενταετία οι πολίτες της Αττικής θα μπορούν να απολαμβάνουν το Πάρκο του Ελληνικού. Προσθέτουν ότι με βάση τις αλλαγές αυτές, το τίμημα της συνολικής επένδυσης αυξάνεται από τα 5,4 δισ. περίπου στα 8 δισ. ευρώ.

Ύστερα από πιέσεις που κατέβαλε, το ελληνικό Δημόσιο κατάφερε να εξασφαλίσει ένα κομμάτι της έκτασης να εξαιρεθεί από την επένδυση και να αναπτυχθεί, ώστε να στεγαστούν εκεί δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες θα φύγουν από άλλες υποβαθμισμένες περιοχές, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν.

Επίσης, παρουσιάστηκε αύξηση του αρχικά συμφωνηθέντος ποσού των επενδύσεων που προορίζεται για έργα κοινής ωφέλειας, από το 1,2 δισ. ευρώ στο 1,5 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, η συνολική δόμηση περιορίστηκε σε 2,7 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα από τα 2,9 που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

Όπως υπολογίζεται, η υπογραφή του Συμφώνου Κατανόησης (MoU) μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development S.A. σηματοδοτεί, εκτός της πλήρους αλλαγής της εικόνας της ευρύτερης περιοχής και την αύξηση κατά 2% του ΑΕΠ της χώρας (σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ), ενώ παράλληλα θα προσφέρει και 70.000 νέες θέσεις εργασίας.

Αγαπητέ Γιώργο αυτά τα ολίγα μπορεσα και κατάλαβα από όλα αυτά που διάβασα(σίγουρα κάποια μου διαφεύγουν όπως το μητρώο επιχειρήσεων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης κλπ) Βέβαια για να καταλήξω στα συμπεράσματα μου , φρόντισα επιμελώς και πέταξα την άθλια προπαγάνδα των δημοσιευμάτων του τύπου που θέλει με μανία να επαναφέρει την προηγούμενη κατάσταση διότι όλοι καταλαβαίνουν ότι 17 μήνες μακρυά από την μάσα είναι πολύ καιρός.
Όσο για το αν είναι κοντά το πολιτικό τέλος του Τσίπρα , πραγματικά μου είναι αδιάφορο .Μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά ότι όσο οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι αυτοί που είναι σήμερα , τότε φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω διότι τον Τσίπρα θα τον δεις νικητή και σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση

υγ1 όποτε θες μπορώ να σου πω και για τα αρνητικά και για τα ψέματα της διακυβέρνησης Συριζα , τα οποία είναι μπόλικα και αυτά

υγ2.Μιας και εύχεσαι το πολιτικό τέλος του Τσίπρα για πες μου ποιανού πολιτικού την αρχή εύχεσαι;;;

Last edited by a moderator:
Πρώτα από όλα Διονύση σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις αν και δεν καλύφθηκα από αυτά που διάβασα.
Δεύτερον ποτέ δεν βγάζω συμπεράσματα από τίτλους ειδήσεων αλλά από την καθημερινότητα μου που όσο πάει γίνεται πιο δύσκολη.
Και τέλος δεν εύχομαι την αρχή κανενός πολιτικού διότι κανένας δεν είναι σε θέση να πάει μπροστά αυτήν την χώρα.
Και κάτι τελευταίο....την πρώτη φορά που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ήμουν ένας από αυτούς που τους ψήφισε!!!!!

Δεύτερον ποτέ δεν βγάζω συμπεράσματα από τίτλους ειδήσεων αλλά από την καθημερινότητα μου που όσο πάει γίνεται πιο δύσκολη.
Το ξέρω αλλά όλοι μας επηρεαζόμαστε .Μην ξεχνάς ότι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και η δική μου καθημερινότητα έχει γίνει μαρτύριο αλλά ρε φίλε επιμερίζω ευθύνες και με το φτωχό μου το μυαλό ρίχνω στον Τσίπρα τις λιγότερες.
Και τέλος δεν εύχομαι την αρχή κανενός πολιτικού διότι κανένας δεν είναι σε θέση να πάει μπροστά αυτήν την χώρα.
Γιώργο δεν υπάρχει χωρα στον κόσμο χωρίς κυβέρνηση .Κάποιος πρέπει να κυβερνήσει και εν προκειμένω αν δεν είναι ο Τσίπρας κάποιος πρέπει να είναι.
Εγω μαζί σου είμαι , να φύγει ο Τσίπρας ούτε εγω τον γουστάρω.
Κάποιος όμως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να πάρει την θέση του.

Ρε καριόλη Φύστιξ,δεν έχεις δουλειά στο μαγαζι και κάθεσαι και γράφεις αυτά τα κατεβατά ετσι;.sarcastic.

από τα εκατομμύρια ευρω που πεφτουν κάθε σεζον στο νησι, σχεδόν τιποτα δεν μπαινει στις ελληνικες τράπεζες και ελαχιστα πανε στην εφορια

πληρωνετε ενφια μαλακες δεξιοι κι αριστεροι

Γιώργο δεν υπάρχει χωρα στον κόσμο χωρίς κυβέρνηση .Κάποιος πρέπει να κυβερνήσει και εν προκειμένω αν δεν είναι ο Τσίπρας κάποιος πρέπει να είναι.
Εγω μαζί σου είμαι , να φύγει ο Τσίπρας ούτε εγω τον γουστάρω.
Κάποιος όμως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να πάρει την θέση του.

Καταλαβαίνεις λοιπόν φίλε Διονύση σε τι τέλμα έχουμε φτάσει...
Να ψάχνουμε να βρούμε όχι τον πιο κατάλληλο αλλά τον λιγότερο χειρότερο...:(

Μαλλον οι ξαπλωστρες των 5.000 ευρω
προοριζονται σε λαμογια σαν τον Θεμο που εφαγαν 5.000.000 ευρω και αντι να ειναι πισω απο το καγκελο να κανουν καταμετρηση δεκαοχτουρων
συνεχιζουν να εχουν φωνη σε αυτην την κοινωνια

από τα εκατομμύρια ευρω που πεφτουν κάθε σεζον στο νησι, σχεδόν τιποτα δεν μπαινει στις ελληνικες τράπεζες και ελαχιστα πανε στην εφορια

πληρωνετε ενφια μαλακες δεξιοι κι αριστεροι
Αυτός ο τύπος με το πρώτο θέμα ο οποίος μένει στο Βέλγιο,σε φρουρούμενη περιοχή και ο οποίος καποτε μπαινοβγαινε σε ευρωπαικά σύνορα με 5.000.000 € στην τσάντα και χωρίς να είναι γνωστή η προελευσή τους ,τι θέλει να μας πει τώρα το λαμόγιο ;
Αντι να ειναι φυλακή διαμορφώνει και άποψη μέσα απο την κωλοφυλλάδα του ;
Ρε Μήτσο στην Μύκονο και σε τέτοια στέκια ,αφού ξέρεις ποιοι πάνε,τι ψάχνεις να βρεις ;

Status
Not open for further replies.
Back