Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο ... .sarcastic.

http://www.newsonly.gr/article.asp?catid=36383&subid=2&pubid=130413015
Η τοπική αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση και η ΕΛ.ΑΣ έστειλε ειδικό κλιμάκιο για να βοηθήσει στον εντοπισμό και στην σύλληψη των δραστών .congrats..congrats.
Αυτή είναι ή Ελλάδα κύριοι
Στο Καματερο στο Ζεφυρι στα Άνω λιοσια στον Ασπροπυργο και σε άλλες περιοχές των Δυτικών Προαστιων
έχουν ρημάξει τα σπίτια χωρια τα ξυλοκοπηματα των Συνταξιούχων και των Γερόντων
Οι καταγγελίες άπειρες και η απάντηση γνωστή =
Δεν έχουμε αστυνομική δύναμη ωστε. να αντιμετωπίσουμε τους διαρρηκτες κάνουμε ότι μπορούμε
Στην Μυκονο από την άλλη που ο κάθε φραγκατος ξοδεύει σε μία βραδιά για την διασκέδαση του
το μισθό όλης της χρονιας ενός εργαζομένου των Δυτικών Προαστιων ίσως και παραπάνω
αυτομάτως στέλνουν ειδικό κλιμάκιο για τον εντοπισμό των διαρρηκτων
Μα καλά ρε φουστη μου
Έχεις φτιάξει μία βίλα έχεις δώσει χιλιάδες ευρώ για την μοστρα σου και το κομμάτι σου
και σκέφτεσαι ρε λιγούρι να προσλάβεις έναν Σεκιουριτα ώστε να φυλάει την περιουσία σου ?
Βγάλε ρε ρεντικολο χίλια ευρώ και δώσε σε έναν συνάνθρωπό σου να φάει και αυτός ένα κομμάτι ψωμί να προστατευτείς και εσύ τόσο δύσκολο είναι ?

Η τοπική αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση και η ΕΛ.ΑΣ έστειλε ειδικό κλιμάκιο για να βοηθήσει στον εντοπισμό και στην σύλληψη των δραστών .congrats..congrats.
Στο Καματερο στο Ζεφυρι στα Άνω λιοσια στον Ασπροπυργο και σε άλλες περιοχές των Δυτικών Προαστιων
Δεν έχουμε αστυνομική δύναμη ωστε. να αντιμετωπίσουμε τους διαρρηκτες κάνουμε ότι μπορούμε
Στην Μυκονο από την άλλη που ο κάθε φραγκατος ξοδεύει σε μία βραδιά για την διασκέδαση του
το μισθό όλης της χρονιας ενός εργαζομένου των Δυτικών Προαστιων ίσως και παραπάνω
Μα καλά ρε φουστη μου
Έχεις φτιάξει μία βίλα έχεις δώσει χιλιάδες ευρώ για την μοστρα σου και το κομμάτι σου
και σκέφτεσαι ρε λιγούρι να προσλάβεις έναν Σεκιουριτα ώστε να φυλάει την περιουσία σου ?
Βγάλε ρε ρεντικολο χίλια ευρώ και δώσε σε έναν συνάνθρωπό σου να φάει και αυτός ένα κομμάτι ψωμί να προστατευτείς και εσύ τόσο δύσκολο είναι ?
Πεστα ρε παλικαρι.
Ποση ειρωνια αυτος ο ψευτοκοσμος επιτελους.
Ποση?
Μην πω που αποκλείω να πληρωνουν οτιδηποτε στο δημόσιο για την περιουσία που εχουν ενω ο κόσμος ενα σπιτακι 80 τετραγωνικα το πληρωνει οσα δινει ενας ευρωπαιος για βιλα.
Θες ρε φιλε επαυλεις κ πλουτη?
Περνεις μαζι σου 600 χιλιάρικα για διακοπές. ?
Σωσε ρε βλητο 30 χιλιαρικα να δώσεις ψωμι για ενα χρονο σε τρεις οικογενειες.
Να στο προσέχουν να στο φροντίζουν κ να στο έχουν ετοιμο οταν ξαναρθεις.
Μονο να σκουπιζεις το κ..... σου με αλοε βερα ξερεις?

Όταν απευθυνθώ σε σένα θα το καταλάβεις.
Ωραία αλλά έτσι οπως γράφεις δεν γίνεται δουλειά.
Προχθές εκει που μιλάγαμε όμορφα και ωραία πεταξες αυτό με τους χαβαλεδες κυνηγους της ταβέρνας που τελικά δεν απευθυνόσουν σε καποιον απο εμας αλλά σε καποιους άλλους εκτος φόρουμ.
Τωρα εκει που σχολίασα καλοπροαιρετα μια αναρτηση σου γραφεις ακριβως απο κατω απο το δικο μου ποστ να μην σχολιαζουν οι φτωχοι τω πνευματι αναρτησεις αλλα δεν απευθυνοσουν σε μένα αλλα σε καποιον αλλον.
Οπως καταλαβαινεις πρεπει να κανεις μια προσπαθεια να μιλας πιο ξεκαθαρα διοτι δημιουργεις εντασεις χωρις λογο. ....

Last edited by a moderator:
Μα καλά ρε φουστη μου
Ασε Κωστα , ακομα και εδω λαμογια μου μυρίζει.
Νομίζω οτι βρηκαν ευκαιρια οι λιμοκοντοροι να ζητησουν χρηματα απο τις ασφαλειες διοτι μιλανε συνεχεια για τιμαλφή τα οποια φροντιζουν να τα ασφαλιζουν.
Τωρα που εγιναν μερικες κλοπες ειναι η καταλληλη ευκαιρια να κλεψουν σε αρκετους ρολογια κοσμηματα κλπ

Ασε Κωστα , ακομα και εδω λαμογια μου μυρίζει.
Νομίζω οτι βρηκαν ευκαιρια οι λιμοκοντοροι να ζητησουν χρηματα απο τις ασφαλειες διοτι μιλανε συνεχεια για τιμαλφή τα οποια φροντιζουν να τα ασφαλιζουν.
Τωρα που εγιναν μερικες κλοπες ειναι η καταλληλη ευκαιρια να κλεψουν σε αρκετους ρολογια κοσμηματα κλπ
Δηλαδή. ?
Κανε το πιο λιανα Διονυση κ δεν καταλαβα το κολπο τους φιλε
Σορυ κιολας αν ρωταω τιποτα γελοιο

Εχεις ενα ρολόι ρολεξ αξιας 10.000 ευρω μερικα κοσμηματα , διαμαντια χρυσαφια κλπ αξιας 50.000 ευρώ.
Πας και τα ασφαλιζεις για κλοπη και επειδη εισαι λαμογιο (υπαρχουν πολλα στην Μύκονο) πας και τα σκοτώνεις τσεπωνεις το χρημα και περιμενεις την καταλληλη στιγμή να δηλωσεις κλοπη για να παρεις και την αποζημιωση απο την ασφαλεια.
Επειδη οι ασφαλιστικες ομως εχουν σφιξει τα λουριά δεν μασανε ευκολα απο τετοιες μαλακιες και το ψαχνουν αρκετα.
Οι κλοπες λοιπον στην Μυκονο ηταν η κατάλληλη ευκαιρια να "χασουν" αρκετοι τα τιμαλφη τους

Μα εγω ξερω οτι οι ασφαλιστικές ποτε δεν πληρωνουν την αξια που ασφαλησες.
Παντα κατι βρισκουν κ σου δίνουν το πολυ 80 τις εκατον στην καλυτερη.
Μαλλον το πολυ χρημα τους εχει καψει την ασφαλεια ?.sarcastic.
Αν ειχα ενα ρολεξ 10000 παντως....θα το πουλαγα την επομενη κ να αποκτήσω πολλα..παρα πολλα αλλα πραγματα:)

Ωραία αλλά έτσι οπως γράφεις δεν γίνεται δουλειά.
Προχθές εκει που μιλάγαμε όμορφα και ωραία πεταξες αυτό με τους χαβαλεδες κυνηγους της ταβέρνας που τελικά δεν απευθυνόσουν σε καποιον απο εμας αλλά σε καποιους άλλους εκτος φόρουμ.
Τωρα εκει που σχολίασα καλοπροαιρετα μια αναρτηση σου γραφεις ακριβως απο κατω απο το δικο μου ποστ να μην σχολιαζουν οι φτωχοι τω πνευματι αναρτησεις αλλα δεν απευθυνοσουν σε μένα αλλα σε καποιον αλλον.
Οπως καταλαβαινεις πρεπει να κανεις μια προσπαθεια να μιλας πιο ξεκαθαρα διοτι δημιουργεις εντασεις χωρις λογο. ....
Οι εντάσεις δημιουργούνται από αυτούς που έχουν την μύγα και μυγιάζονται, από κανέναν άλλον.
Συνεχίζεις ωστόσο να μιλάς στον πληθυντικό (εμείς, εσάς, τους άλλους κτλ) , σαν να εκπροσωπείς κάποιους, γίνε πρώτα πιο ξεκάθαρος εσύ και πες μας ποιους εκπροσωπείς και μετά τα ξαναλέμε. Αυτοί που θίχτηκαν με τον χαρακτηρισμό "κυνηγοί της ταβέρνας" ήταν πολύ συγκεκριμένοι.
Προσπαθώντας να συντηρείς ωστόσο μια ένταση είμαι περίεργος να δω, που νομίζεις ότι θα το πας .... ! Σου προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά την παρακάτω πρόταση που έγραψε ο καλός μας φίλος Βασίλης, μπορεί να σε βοηθήσει ...
Πολλοί άνθρωποι γύρω μας πλέον εκτίθενται πολύ εύκολα, γιατί δεν έχουν τη ποιότητα πνεύματος και το επίπεδο να καταλάβουν ότι τελικά δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν !

Ωχ μωρε Γιωργο πάλι σε κυνηγούν θεοι και δαιμονες , πολυ κουραστικό ειναι ολο αυτο και δεν μπορω ουτε θελω να παρακολουθησω.
Μπηχτες , υπόνοιες , μισολογα ,μουπες σουπα. .......ασε με εμενα εξω απο αυτο.
Τωρα καταλαβα τι εννοούσες αλλα αυτο αφορα εσενα και τον Βασιλη.
Αν θες να ζητησεις εξηγησεις ή διευκρινησεις απο τον Βασιλη το κανεις ξεκαθαρα ειτε δημοσια ειτε με πμ ωστε να μην μπερδευομαστε εμεις που δεν εχουμε σχεση .
Αυτά ειχα να πω . ......σε παρακαλώ ασε με απεξω , η ιστορια επαναλαμβάνεται και δεν θελω να λαβω μερος.
Αν νομιζεις οτι το ποστ του Βασιλη εχει να κανει με εσενα να απευθυνθεις στον Βασιλη.
Ουφ.....

Κανένας δεν σε έβαλε πουθενά, εσύ το ξεκίνησες το θέμα. Διονύση πίστεψε με, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί σου, ούτε θέλω να σε βάλω πουθενά. Μην ξύνεσαι όμως στην γκλίτσα του τσοπάνη και μετά ζητάς τα ρέστα.

Το εντυπωσιακό ήταν που ρωτούσε τα υπόλοιπα καρντάσια της Βούλής...."γιατί γελάτε κύριοι ?"
Πόσα κιλά βλαμμένος μπορεί να είσαι, να μη καταλαβαίνεις ότι αυτοξεφτιλίζεσαι και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση ?
Πολλοί άνθρωποι γύρω μας πλέον εκτίθενται πολύ εύκολα, γιατί δεν έχουν τη ποιότητα πνεύματος και το επίπεδο να καταλάβουν ότι τελικά δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν ! Έφαγαν μασημένη τροφή, δεν την επεξεργάστηκαν ποτέ για να μην δυσκολευτούν και σπάσει κανα νύχι και τώρα καμαρώνουν ότι κατέχουν τη μοναδική αλήθεια ενώ οι γύρω τους ή κρατάνε τη κοιλιά τους από τα γέλια, ή απαξιούν να μιλήσουν ή ντρέπονται να τους προσβάλουν .sarcastic.
ωραίες κουβέντες...
αληθείς θα μου πείς...
και χωρις αιχμές...

Ρε σεις.....ούτε ενα μπανιο δεν μπορώ να πάω με την οικογένεια και δίνετε ρέστα , εν τη απουσία μου !

Ωρέ Πανούτσο, κολλητός και του Κούλη είσαι και θείχτηκες με το σχόλιό μου ;;; Ο ένας τσαντιζεται που του λέμε για τη Παπαρήγα, εσύ τσαντίζεσαι που γράφουμε για τον Κούλη ;;;;;
Δηλαδή θεωρείς ότι μόνο εγώ βλέπω κάποια πράγματα ;;; Τον κόσμο γυρω σου δεν τον ακούς που φωνάζει ;;;

ωραίες κουβέντες...
αληθείς θα μου πείς...
και χωρις αιχμές...
Πανο, άστο να πάει στο διαολο. Αρκετή ζημιά κάναμε με ανθρώπους που ακούνε ...φωνές. Αλλάζει το τροπάρι από αύριο, απλά ένα πράγμα να θυμάσαι, δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι.

Ρε σεις.....ούτε ενα μπανιο δεν μπορώ να πάω με την οικογένεια και δίνετε ρέστα , εν τη απουσία μου !

Ωρέ Πανούτσο, κολλητός και του Κούλη είσαι και θείχτηκες με το σχόλιό μου ;;; Ο ένας τσαντιζεται που του λέμε για τη Παπαρήγα, εσύ τσαντίζεσαι που γράφουμε για τον Κούλη ;;;;;
Δηλαδή θεωρείς ότι μόνο εγώ βλέπω κάποια πράγματα ;;; Τον κόσμο γυρω σου δεν τον ακούς που φωνάζει ;;;

ΚΑΙ ...του Κούλη ναι... του Καραταϊδή ... μη σου πώ και του Μπατσινίλα... ήρθε όμως η ώρα...
του Γιαννη Βαλαώρα!!!

Περιμένω να μην είσαι on line...να είσαι εκτός γιατί κρύβομαι και φοβούμαι να εκφράσω ελεύθερα τις σκέψεις μου. Τα ρέστα τα δίνω καλύτερα όταν λείπεις Βασίλη ... πράγματι.
Την άποψη μου έχω μάθει να την διαμορφώνω μόνος μου. Δεν ακούω τον κόσμο.
Χθες έγραψα 2 λέξεις.. ηρεμία και αφήστε τις προσωπικές αιχμές...

Δε γράφω περισσότερα γιατί είναι βέβαιο πως θα ξεφύγει ο λόγος.

ΥΓ Like;;

δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι.
Ζήτησα ευγενικά πιο πανω να με αφησεις απέξω απο αυτο το ξεκατινιασμα που εχεις ξεκινησει.
Νομιζα οτι συνεννοηθήκαμε αλλα πριν περάσουν δυο ποστ επανερχεσαι πάλι με μπηχτες.
Αυτο ειναι κατάντια.
Σε παρακαλώ θερμα , κανε άλλη μια προσπάθεια να μην με μπερδευεις στο ταραγμενο σου μυαλό .

Last edited by a moderator:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500092003
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500091993

Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε πραγματικά. Κατάργησέ το το μπουρδέλο αν δεν μπορείς νν το διαχειριστείς σωστά , μιλάω για το ελληνικό δημόσιο. Για τους συνταξιούχος τα έχουμε ξαναπεί, ότι κι αν είναι αυτός ο άνθρωπος, τεμπέλης, λαμόγιο κλπ το κόψιμο της σύνταξης σημαίνει θάνατο αφού δεν μπορεί να επιστρέψει εύκολα στην αγορά εργασίας. Εννοείται ότι πρέπει να κοπούν άμεσα οι συντάξεις για 45-55άρηδες.
Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για έναν αναδιανεμητικό φόρο αλλά για έναν φόρο τύπου "μάζεψε όσα περισσότερα μπορείς απ'όπου μπορείς". Κάνω οικονομία για να μαζέψω κάποια χρήματα να πάρω ένα σπίτι και με βάζεις στην ίδια μοίρα με κάποιον άνθρωπο που έχει 4 σελίδες Ε9. Όχι ότι αυτός σου χρωστάει κάτι να σε πληρώνει εφόσον βέβαια μιλάμε για ήδη φορλογημένα χρήματα.
Τέλος πάντων, στη συζήτηση αυτή μπορούν να προστεθούν πολλά.

Υπάρχει κάτι (μήπως ΦΠΑ; ) που δικαιολογεί αύξηση στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων; Μου ήρθαν 2 ειδοποιήσεις για αυτοκίνητο δικό μου και του πατέρα μου με αύξηση γύρω στα 10€ το καθένα σε σχέση με τις περσινές τιμές...

Status
Not open for further replies.
Back