Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει κάτι (μήπως ΦΠΑ; ) που δικαιολογεί αύξηση στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων; Μου ήρθαν 2 ειδοποιήσεις για αυτοκίνητο δικό μου και του πατέρα μου με αύξηση γύρω στα 10€ το καθένα σε σχέση με τις περσινές τιμές...
Υπάρχει φόρος Χρήστο ο οποίος αυξήθηκε πριν 1 χρόνο περίπου. Τώρα αν άλλαξε η τιμή το λογικό και σωστό είναι ότι θα άλλαξε επειδή εσύ σαν οδηγός γενικά θα άλλαξες κατηγορία. Δηλαδή, στην τιμολόγηση μετράνε κάποιοι παράγοντες που ορίζουν το προφίλ του οδηγού. Πχ η ηλικία του, η ηλικία του αυτοκινήτου, η μάρκα και πολλά άλλα. Εξαρτάται από την εταιρεία τι βάζει στο μοντέλο τιμολόγησης. Τα 10 € είναι σημαντική διαφορά η οποία μπορεί να προήλθε επίσης και από κάποια έκπτωση που είχες και κόπηκε. Αν είσαι στην εταιρεία που δουλεύω μπορώ να μάθω. Για λόγους ηθικής μιλάμε με PM αν θέλεις :)

http://www.ant1iwo.com/news/ellada/...e-sudagma-kai-monastiraki-kunigousan-pokemon/

Που παμε ρε παίδες. .....
Αν ελεγα στους μισους να ρθουν πραγματικο κυνηγι στην φυση...εστω με τον φακο θα με μοθτζωναν.
Συο ενα τρίτο μα εκαιδευαν ενα σκυλάκι γθα το σπίτι. ..για τα παιδιά το ίδιο.
Αν ελεγα να δωσουμε απο ενα ευρω να γίνουν 5000 να τα ταισουμε κοσμο που πεινα θα με σκοτωναν.
Κ αφηνουν τα παντα να κυνηγήσουν. .....ανυπαρκτα μαλακια.....
Δεν ξερω εσεις πως το βρίσκεται. .....εγβ μιλω καθαρα για την ζωη κ την ουσία της...το χάσαμε το μπαλάκι. ..
Καλη η τεψνολογια.....αλλα....μπηκε στο μυαλο μας πλεον

Υπάρχει φόρος Χρήστο ο οποίος αυξήθηκε πριν 1 χρόνο περίπου. Τώρα αν άλλαξε η τιμή το λογικό και σωστό είναι ότι θα άλλαξε επειδή εσύ σαν οδηγός γενικά θα άλλαξες κατηγορία. Δηλαδή, στην τιμολόγηση μετράνε κάποιοι παράγοντες που ορίζουν το προφίλ του οδηγού. Πχ η ηλικία του, η ηλικία του αυτοκινήτου, η μάρκα και πολλά άλλα. Εξαρτάται από την εταιρεία τι βάζει στο μοντέλο τιμολόγησης. Τα 10 € είναι σημαντική διαφορά η οποία μπορεί να προήλθε επίσης και από κάποια έκπτωση που είχες και κόπηκε. Αν είσαι στην εταιρεία που δουλεύω μπορώ να μάθω. Για λόγους ηθικής μιλάμε με PM αν θέλεις :)
Ευχαριστω Μπιλαρε! Θα σου στειλω π.μ. το βραδυ. Να εισαι καλα.

http://www.ant1iwo.com/news/ellada/...e-sudagma-kai-monastiraki-kunigousan-pokemon/

Αν ελεγα στους μισους να ρθουν πραγματικο κυνηγι στην φυση...εστω με τον φακο θα με μοθτζωναν.
Αν ελεγα να δωσουμε απο ενα ευρω να γίνουν 5000 να τα ταισουμε κοσμο που πεινα θα με σκοτωναν.
Δεν ξερω εσεις πως το βρίσκεται. .....εγβ μιλω καθαρα για την ζωη κ την ουσία της...το χάσαμε το μπαλάκι. ..
Το μέλλον μας...δυστυχώς οι εποχές αλλάζουν και δεν ξέρω αν οι γονείς μπορούν να κάνουν κάτι.

Ειναι απιστευτο να βλεπεις νεα παιδια να μαλακιζονται ετσι... Αληθεια δεν το χωραει το μυαλο μου... .hair.:(
Χιλιες φορες ετσι οπως τα βλεπω ολα μαζεμενα να εκαναν καμια παρτουζα... .xm.Πιο λογικο θα ηταν...

Ειναι απιστευτο να βλεπεις νεα παιδια να μαλακιζονται ετσι... Αληθεια δεν το χωραει το μυαλο μου... .hair.:(
Χιλιες φορες ετσι οπως τα βλεπω ολα μαζεμενα να εκαναν καμια παρτουζα... .xm.Πιο λογικο θα ηταν...
Μωρέ λες κατι ακραίο αλλα κ παλι αυτο τουλάχιστον έχει νόημα.
Εχει συναναστροφη μεσα.
Εχει ανθρωπους σε επικοινωνια.
Καταλαβσινουμε οτι τοσος κόσμος μαζεμενος μεταξυ του δεν εχει καμια επικοινωνια μεταξυ του?
Κανει παρέα με φανταστικά πλάσματα.
Ρε συ ενα χερι να απλώναν κ να ριχναν ενα χασάπικο θα μπαίναν στο γκινες.
Ειναι τραγικό.
Γονιος είμαι κ ειλικρινά αγωνιω.
Ο μικρός προχτές ηθελε να βρουμε το παιγνιδι αυτο να παιξει.
Κ οταν του ειπα οχι άρχισε τα κλαματα.
Μωρέ του λεω καλυτερα να κλαις εσυ παρα εγω αν μη κακο σου συμβει κατι η σε καταντησω έτσι.
Τι θεμα είναι πολυ σοβαρο.
Δεν βλέπεις πια επικοινωνία. ....παρεες....φλερτ.....αντρικους καυγαδες....τιποτε.
Ολα απο μακριά κ ανυπαρκτα.
Κατσε κάπου με κοσμο το βραδυ κ παρατηρα.
Ολοι σε ενα τραπέζι θα παίζουν με ενα κινητο.
Κ ας κάθετε απεναντι ενα όμορφο κορίτσι η ενας φιλος η παλιός συμαθητης.
Απο το φασεμπουκ θα του μιλησουν.....μουτρα μουτρα με τιποτε.

Ρε παιδιά, ας πούμε οτι είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία ολοι, περιξ των 40.
Εγώ θυμαμαι τον πατερα μου να κανει παράπονα για τη γεννιά μου και εκτιμώ οτι τα ίδια θα ελεγε και ο παππούς μου για τη γεννιά του πατέρα μου......
Ο κόσμος αλλάζει (δε λεω εξελίσσεται) και μας κάνει εντύπωση κάθε τι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει....νομοτελειακά θα επικρατήσει το "νέο"....
Πάντως είναι εκπληκτικά γελοίο να βλέπεις τη νεολαία να μη θέλει να φλερτάρει, να μη παει έστω μια βόλτα εξω, και να προτιμάει να παίζει παιχνίδια στο κινητό !

Ρε παιδιά, ας πούμε οτι είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία ολοι, περιξ των 40.
Εγώ θυμαμαι τον πατερα μου να κανει παράπονα για τη γεννιά μου και εκτιμώ οτι τα ίδια θα ελεγε και ο παππούς μου για τη γεννιά του πατέρα μου......
Ο κόσμος αλλάζει (δε λεω εξελίσσεται) και μας κάνει εντύπωση κάθε τι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει....νομοτελειακά θα επικρατήσει το "νέο"....
Πάντως είναι εκπληκτικά γελοίο να βλέπεις τη νεολαία να μη θέλει να φλερτάρει, να μη παει έστω μια βόλτα εξω, και να προτιμάει να παίζει παιχνίδια στο κινητό !
Έτσι είναι Μπιλ τα χρόνια έχουν αλλάξει αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά. Με ποιο λογικό επιχείρημα είναι σωστό το pokemongo??

Συναδελφε..νομιζω Βασίλης σωστα.
Δεν ειμαι σιγουρος γιαυτό κ σε λεω συνάδελφε.
Αλλο πραμα λεω.
Δεν τα χω με την νεα γενια η την αναπτυξη της τεψνολογιας.
Αλοιμονο.
Εγω πρώτος πιστεύω σε αυτην κ την στηριζω γιατί αλλιως δεν υα χουμε συνεχεια.
Αυτο που δεν εγκρινω είναι οτι ο κοσμος εγινε απροσωπος.
Αυτο υα χει κακα αποτελεδματα.
Απροσωπα κάνεις πολυ ευκολα κακα πραγματα........βιαια.....ανηθικα....
Γιατι χανεις το συναισθημα.
Την συναναστροφη.
Κ ρα χω με τις μεγαλες βιομηχανιες πιυ το σκοτώνουν αυτό στο βωμο του νεου κ του παραξενου που η κατάπιεσμενη φυσικά νεολαια θελει να εξερευνησει.......ενω ξέρουν το κακο που προξενουν.......στα παιδια...αλλα το χρημα ειναι πιο γλυκο........

Βασιλη δεν μπορω να το εξηγήσω γιατί πεισματικά αρνούμαι να ασχοληθώ με το παιχνίδι , μετά από αυτά που εμαθα να συμβαίνουν.....
Σίγουρα εχουν καλλιεργηθεί συμπεριφορές μεσω social media που δεν σε αφήνουν να καταλάβεις το πόσο γελοίος δείχνεις στο δρόμο να κυνηγάς ..animation figures...
Επίσης, η ψυχολογία της μάζας βοηθά να ξεπερνάς τις όποιες αναστολές σου. Εφόσον λοιπόν τα ίδια κάνουν οι διπλανοί σου, μάλλον τα ίδια θα κάνεις και εσύ

Ουτε εμενα μου αρέσει αυτό που βλέπω , ειδικά αυτή η μαλακια με το ποκεμον είναι ακατανοητη σε μενα
Επειδή ομως εχω παιδια σε αυτες τις ηλικίες ( κορη 21 γιος 20) σας πληροφορώ οτι μια χαρά διασκεδαζουν , φλερτάρουν , ερωτευονται και χαιρονται την ζωή.
ΕΙδικά οταν ειναι να βγουν ακους ενα μονιμο μπλιν μπλιν απο τα κινητά τους το οποιο μου σπάει τα νεύρα .
Η αλήθεια είναι οτι τα πάντα γύρω μας αλλάζουν τοσο πολύ γρήγορα που αδυνατούμε να προσαρμοστουμε με συνέπεια πολλά πράγματα να μας φαίνονται παράξενα.

Βασιλη υπαρχει μια διαφορα
Οι δικιες μας οι γεννιες δεν προλαβαν το κινητο το ταμπλετ το FB το πουστρ@νι που εμφανιζεται στην ΤV ολο το 24ωρο σε ολες τις εκπομπες κουνοντας τον πισηνο του
το σηριαλ που δειχνει τον ηθοποιο με την ξανθια ανταβια να χαιδευει τα αχαμνα του συμπρωταγωνιστη του
την λεσβο τραγουδοποιο να ρουφιεται με την κολλητη της επι σκηνης
τις μαθητριες να εμφανιζονται στο σχολειο με τα στηθη και τα κωλομερια τους εξω και οι μαθητες γεματους σκουλαρικια σαν Αφρικανους στην ζουγκλα και και και .....
Σημερα το κοριτσι για να παει μπροστα θα πρεπει απο 15 χρονων να πηδηχτει και το αγορι να ξυρισει το στερνο του και να μπογιατιστει με τατου
Ουτε στα μπουρδ@λα δεν ζυγωνουν

Εμεις μεγαλωσαμε σε αλλες εποχες και ισως σε ποιο σκληρο οικογενειακο περιγυρο και περιβαλλον οποτε δεν προλαβαμε να αλλοιωθουμε κιολας
Θεωρω οτι δεν φταινε τα παιδια για την σημερινη τους εικονα αλλα οι γονεις
Γονεις που εχουν χασει καθε ιδεα τι εστι Παραδοση-Αρχες -Ηθη Εθιμα -Πατριδα
Ολα εχουν ισωπεδωθει για χαρη της ξενοφερτης μοδας που προερχεται απο την Πολιτισμενη ΕΕ και την Αμερικα
Δυστηχως ακολουθουν και χειροτερα

Εγώ παντως στα καφέ τα βλέπω το καθένα πάνω από το κινητό του.....στα κλαμπακια βλέπω να ασχολουνται να βγαζουν φωτό μεταξύ τους...
Τωρα αν βρίσκουν και χρόνο να κάνουν καμιά αγκαλιά ή να πιάσουν καμιά κουβέντα....μακάρι να συμβαίνει...

Σαφώς και η κατεύθυνση ερχεται και από την οικογένεια η οποία όμως εχει πλέον παλαβά ωράρια και υποχρεώσεις, γιαγιάδες σε σωστή ηλικία δεν υπάρχουν για φύλαξη και βολευόμαστε να μας τα φυλάει η τιβί και το ιντερνετ.....
Δεν μπορείς όμως να τα αποξενώσεις από τα γύρω ερεθίσματα γιατί μετά πετάς τον έφηβο/έφηβη σε μια θάλασσα με καρχαρίες......
Η αλήθεια όπως πάντα είναι κάπου στη μέση

Δηλαδη ρε παιδια θα απαγορεύσετε σε ενα 15 χρονο να εχει κινητο και αν εχει δεν θα του επιτρέψετε να ανοίξει λογαριασμό στο facebook;;;;;
Εδω εμεις κοτζάμ μαντραχαλάδες ξοδεύουμε ωρες επικοινωνώντας στο φορουμ η στο viber ή στα social media .

Δηλαδη ρε παιδια θα απαγορεύσετε σε ενα 15 χρονο να εχει κινητο και αν εχει δεν θα του επιτρέψετε να ανοίξει λογαριασμό στο facebook;;;;;
Εδω εμεις κοτζάμ μαντραχαλάδες ξοδεύουμε ωρες επικοινωνώντας στο φορουμ η στο viber ή στα social media .
Υπαρχουν και κινητα στην αγορα που δεν μπαινουν στο FB ;)
Δεν ειναι απαγορευσει αλλα προστασια της ιδιας του της ζωης
Εμεις οτι ηταν να παθουμε το παθαμε
Τα ανηλικα εχουν πολυ μελλον ακομα

Υπαρχουν και κινητα στην αγορα που δεν μπαινουν στο FB ;)
Δεν ειναι απαγορευσει αλλα προστασια της ιδιας του της ζωης
Εμεις οτι ηταν να παθουμε το παθαμε
Τα ανηλικα εχουν πολυ μελλον ακομα
Κωστα πιςτεψε με κάθε προσπαθεια να τα αποκλείσεις απο το FB κλπ είναι μάταιη.
Στο λεω διότι μεσα στο σπιτι μου κυκλοφορούν ολες οι ηλικίες απο φιλους των παιδιων μου και των ανιψιών μου.
Ολα , μηδενος εξαιρουμένου εχουν fb .
Πραγματι το διαδίκτυο ενεχει τεράστιους κινδύνους αλλά κατά την άποψη μου ο αποκλεισμός δεν ειναι η λύση.

Εγώ μαγκιτες μου αυτο που έχω να πω ειναι ότι σε λιγο θα τρώμε και θα κλέβουμε ο ένας τον άλλον έτσι όπως μας πάνε και κανείς δεν πρόκειται να βγει στους δρόμους η να πάμε να τους ανοίξουμε τα κεφαλια..
Αν όμως μας κόψουν το ίντερνετ η fb έχει να γίνει να γίνει ο κακός χαμός.
Έχω άδικο?Αν έχω να μου το πείτε να το ξέρω..

Κωστα πιςτεψε με κάθε προσπαθεια να τα αποκλείσεις απο το FB κλπ είναι μάταιη.
Στο λεω διότι μεσα στο σπιτι μου κυκλοφορούν ολες οι ηλικίες απο φιλους των παιδιων μου και των ανιψιών μου.
Ολα , μηδενος εξαιρουμένου εχουν fb .
Πραγματι το διαδίκτυο ενεχει τεράστιους κινδύνους αλλά κατά την άποψη μου ο αποκλεισμός δεν ειναι η λύση.
Ισως και να εχεις δικιο
Διονυση η κοινωνιας μας εχει πολυ βρωμα
Τον τελευταιο καιρο ακουμε συνεχεια για βιασμους παιδιων και συγκεκριμενα κατω των 18 χρονων θες απο γονεις θες απο δεκαδες ανωμαλους ψυχακιδες που εμφανιζονται στo FB χωρια τις απαγωγες
Παιδια πανω στο ανθος της ηλικιας τους πεφτουν θυματα αθελα τους και ακολουθει γιαυτα μια ζωη μαρτυριο αλλα και για τις οικογενειες τους
Αυτο το FB πρεπει να απαγορευτει η χρηση του εστω μεχρι τα 18
Ισως με αυτον τον τροπο βελτιωθει η κατασταση διαφορετικα .. ..

Status
Not open for further replies.
Back