Για του λόγου το αληθές μόνο να σημειώσω ότι αυτό ισχύει για την πρώτη φορά που θα παρατηρηθεί η παράβαση, εφόσον ξαναγίνει κάτι τέτοιο το πρόστιμο αυξάνεται στα 500 (το αντίστοιχο του 250 €) και ο φόρος στο 100% της απόδειξη που δεν κόπηκε, ενώ εάν γίνει και τρίτη φορά τότε 1000 € και 200%. Δεν λέω ότι συμφωνώ απλώς παραθέτω λίγα παραπάνω στοιχεία του τι ψηφίστηκε. Γνώμη θα ήταν εξαρχής το πρόστιμο στο 500% του φόρου που δεν αποδόθηκε όσον αφορά το ΦΠΑ και σε επόμενη παράβαση κλείσιμο για ένα μήνα.
Σταύρε θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι σέβομαι την άποψή σου και από όσο σε γνωρίζω από εδώ μέσα κατάλαβα ότι είσαι ένας έντιμος, εργατικός και καλοσυνάτος άνθρωπος. Επειδή αυτήν ακριβώς την εικόνα σχημάτισα για σένα και με όλο το θάρρος θα ήθελα να σε κάνω να δεις και από μια άλλη οπτική γωνιά το θέμα που θίγεις γενικεύοντας. Έχεις σκεφτεί ότι αυτά που έγραψες μπορεί να τα διαβάζει ένας πυροσβέστης που παλεύει με τις φωτιές; Ένας έντιμος γιατρός που τρέχει μέρα νύχτα σε νοσοκομείο για να κάνει καλά ανθρώπους; Έναν έντιμο στρατιωτικό που τιμά την πατρίδα του; Έναν έντιμο δάσκαλο που προσπαθεί πρώτα να διαμορφώσει καλούς και σωστούς ανθρώπους, να μεταδώσει τις γνώσεις του και να δώσει την προσοχή που αξίζουν σε πολλές φορές παρατημένα από την οικογένεια παιδιά; Έναν έντιμο εφοριακό που κάνει σωστά τη δουλειά του; Κι όμως όλοι αυτοί ονομάζονται δημόσιοι υπάλληλοι. Διαβάζοντας τα γραφόμενα σου άνθρωποι σαν αυτούς που σου έφερα ως παράδειγμα, πως λες να αισθάνθηκαν; Δεν νομίζεις ότι τους αδίκησες; Πίστεψέ με Σταύρε υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στο δημόσιο και είναι πολλοί.Οπου εμπλεκεται το δημοσιο, σε οπιοδηποτε επιπεδο, σε οποιαδηποτε κατευθυνση, θα βρουμε μονο διαφθορα και δυσωδια. Ακομα και στον
ιδιωτικο τομεα, η λαμογια, η εισφοροδιαφυγη, η φοροαποφυγη, η καθε αδικοπραξια εις βαρος των εργαζομενων συναντα την εμπλοκη του
δημοσιου, απο εκει υπαρχει η καλυψη, παντα βεβαια με ανταποδωση.
Ριξτε μια ματια στις τελευταιες τροπολογιες που περασαν προσφατα, οι τελευταιες αρπαχτες εν οψει!!!
Σταύρε θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι σέβομαι την άποψή σου και από όσο σε γνωρίζω από εδώ μέσα κατάλαβα ότι είσαι ένας έντιμος, εργατικός και καλοσυνάτος άνθρωπος. Επειδή αυτήν ακριβώς την εικόνα σχημάτισα για σένα και με όλο το θάρρος θα ήθελα να σε κάνω να δεις και από μια άλλη οπτική γωνιά το θέμα που θίγεις γενικεύοντας. Έχεις σκεφτεί ότι αυτά που έγραψες μπορεί να τα διαβάζει ένας πυροσβέστης που παλεύει με τις φωτιές; Ένας έντιμος γιατρός που τρέχει μέρα νύχτα σε νοσοκομείο για να κάνει καλά ανθρώπους; Έναν έντιμο στρατιωτικό που τιμά την πατρίδα του; Έναν έντιμο δάσκαλο που προσπαθεί πρώτα να διαμορφώσει καλούς και σωστούς ανθρώπους, να μεταδώσει τις γνώσεις του και να δώσει την προσοχή που αξίζουν σε πολλές φορές παρατημένα από την οικογένεια παιδιά; Έναν έντιμο εφοριακό που κάνει σωστά τη δουλειά του; Κι όμως όλοι αυτοί ονομάζονται δημόσιοι υπάλληλοι. Διαβάζοντας τα γραφόμενα σου άνθρωποι σαν αυτούς που σου έφερα ως παράδειγμα, πως λες να αισθάνθηκαν; Δεν νομίζεις ότι τους αδίκησες; Πίστεψέ με Σταύρε υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στο δημόσιο και είναι πολλοί.
Σταύρε συγνώμη για το θάρρος και θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν τα έγραψα αυτά για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά για να προτρέψω να δεις λίγο το συγκεκριμένο θέμα και από μια άλλη οπτική γωνιά...
Ρε πατρίδα αυτά είναι τα νέα αποκόματα που δίνουν τα....POS.παρακολουθώ την κουβέντα σας ... και εντελώς συμπτωματικά μόλις έλαβα μια φωτό απο τον αδερφό μου στα Γιάννενα (τώρα) ...
με τίτλο "Απόδειξη σε τσιπούραδικο στην καλλαρη" (**η καλλαρη είναι πεζόδρομος στην παλιά πόλη )
Ο ΜΑΓΑΖΆΤΟΡΑΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ .... ΘΕΟΣ
фотохостинг бесплатно
Ρε πατρίδα αυτά είναι τα νέα αποκόματα που δίνουν τα....POS.
Αντε ρε μάστορα , ξεκίνα τα κανονίσματανα πιούμε καμιά μπύρα καλύτερα μπας και δροσιστούμε ; έτσι για να γίνουμε θέμα της επικαιρότητας και μεις.
Γιώργο συμφωνώ σε όλα και δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να διαφωνεί όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους που λένε καλά να πάθουμε μ αυτούς που ψηφίζουμε 10ετιες:Επειδη ειμαι 20 χρονια λογιστης και εχουν δει τα ματια μου πραγματα που δεν φανταζεσται οπως και αλλοι συναδελφοι, δεν μπαινω στη διαδικασια για δημοσιο και ιδιωτικο τομεα γιατι θα γινω πολυ κακος...Θα πω μονο πως εχουμε τους πολιτικους και το κρατος που μας αξιζει σαν λαος (ποσο δικιο ειχε ο γκαντι οταν το πρωτοειπε!!!) γιατι αυτο θελουμε...
Υπαρχει περιπτωση οταν ζεις στην υποτελεια με τους δοσυλογους να βγει κομμα που να αξιζει και να το αφησουν να κυβερνησει?.smashfrak.Γιώργο συμφωνώ σε όλα και δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να διαφωνεί όμως θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους που λένε καλά να πάθουμε μ αυτούς που ψηφίζουμε 10ετιες:
στα 40 χρόνια που ψηφίζω πες τε μου σας παρακαλώ έναν πολιτικό η ένα κόμμα που αδίκησα και χάθηκε χωρίς να κυβερνήσει .xm.