D
dionisis
Φυσικά να πούμε ονόματα !!!!!Να υποδειξουμε ονοματα θελεις,Διονυση?
Κοίτα Γιάννη και εμένα μου αρέσουν οι θεωρητικές συζητήσεις αλλά αν δεν κάνω λάθος στα προηγούμενα ποστ μιλήσατε για ριζικές αλλαγές και δράσεις.
Εγω ας πούμε ανήκω στην κατηγορία των "παραπλανημένων" και ψάχνομαι εναγωνίως να δω τι θα κάνω από εδώ και πέρα διότι η μη συμμετοχή μου και η αποχή μου για μένα δεν είναι πολιτική θέση .
Επαναλαμβάνω ότι όλες αυτές οι διαπιστώσεις που κάνετε παραπάνω με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο , άλλωστε λίγο πολύ τα έχουμε ξανακουβεντιάσει στο φόρουμ όλα αυτά.
Αν λοιπόν αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω μας τις διαπιστώσεις και τις θεωρητικές προσεγγίσεις , τότε νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε συγκεκριμένα και γιατί όχι με ονόματα.
Η δική μου άποψη είναι ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να με εκφράζει και το σημαντικότερο να με κάνει να τον εμπιστευτώ.
Επειδή όμως δεν μπορώ να μείνω απαθής θα πρέπει να συμβιβαστώ (κάτι που το σιχαίνομαι ) με αυτά που διαθέτει αυτή την στιγμή η χώρα μας .
Σε προηγούμενο ποστ είπα ότι αυτή την στιγμή , διαθέσιμες για διακυβέρνηση ( σε ρεαλιστική βάση μιλάμε πάντα ) , υπάρχουν μόνο δύο πολιτικές παρατάξεις και οι δύο απορριπτέες και από μένα και από μεγάλη μερίδα των Ελλήνων.
Δυστυχώς όμως μόνο αυτες οι δύο υπάρχουν .
Ρωτώ λοιπόν , μήπως υπάρχει και κάτι άλλο κάποιος άλλος χαρισματικός , οραματιστής ηγέτης που να μπορεί να κάνει επιτέλους την αλλαγή;;;;;;
Δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά συστήματα , στην τελική προκειμένου να γλυτώσουμε ας είναι από όπου να είναι .
Μπορεί από την κουβέντα να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για κάτι ή κάποιον που δεν τον έχουμε σκεφτεί , γι αυτό και ρωτάω .
Last edited by a moderator: