Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη κάτι λένε για τον Κονιόρδο τον Αβραμόπουλο ...τον οποίον δεν γουστάρω καθόλου.
Ασε Βασίλη ................... ακόμα καλύτερη επιλογή.asking..llk..what..,,,,,..flamenco..exciting..very shoked.

SEWOc5h.jpg

Υπάρχει θέμα ορίου ψήφων και προτείνεται υποψήφιος από τον δεξιό χώρο;
Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ορίου και απορώ γιατί δεν προτείνεται κάποιος αριστερός ή κάποιος χωρίς κομματική-πολιτική ταυτότητα...

γιατί δεν προτείνεται κάποιος αριστερός ή κάποιος χωρίς κομματική-πολιτική ταυτότητα...

Ελα μου ντε!!!!!!
Εγω τουλάχιστον αυτό περίμενα.
Φάουλ η επιλογή Παυλόπουλου...

Last edited by a moderator:
Και η επιλογή του προέδρου η χειρότερη !
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το παρασκήνιο αλλά όχι ρε πούστη μου τον Παυλόπουλο. Τον υπουργό προστασία του πολίτη .big smile. που το 2008 που κάηκε η Αθήνα αυτός μας μίλαγε για νέα αστυνομία που φροντίζει πάνω απ όλα τον πολίτη και πολλές άλλες σαχλαμάρες .
Παρτε λίγο απο ελληνοφρένεια του Δεκέμβρη 2008 που ήταν υπουργός της μπάτσας ο ...¨Πάκης"

Η επιλογή Παυλόπουλου δείχνει πόσο απέχει ο Τσίπρας από το κατεστημένο και φυσικά δείχνει την μελοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Από το 75% η στήριξη πρέπει να πήγε με την μία στο 15% ... .kkk.

Μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που ακούμε συχνά ότι ίσως υπάρχει κάτι πολύ ανώτερο από πολιτική, κόμματα, ιδεολογίες και αξίες...

Σκεφτόμουν τώρα το πρωί... Αφού εν τέλει ο Τσίπρας πρότεινε δεξιό και πρώην βουλευτής/υπουργό της ΝΔ για ΠτΔ, δεν μπορούσαν να το συμφωνήσουν από πριν και να μην γίνουν εκλογές; Το ότι δεν έγινε έτσι, μου ψιλοβρωμάει... Είτε ο Σαμαράς εσκεμμένα άφησε την εξουσία στον Τσίπρα με την ελπίδα να ξεφτυλιστεί, είτε ο Τσίπρας ήθελε να γίνουν εκλογές και αυτός πρωθυπουργός... Τι άλλο να σκεφτώ πλέον;;;.xm.

Το πρωι διαβασα το εξης. Ο Γιουνκερ εχει οριακη πλειοψηφια σαν Δεξια παραταξη στο Συμβουλιο των επιτροπων. Αποσυροντας ο Τσιπρας τον Αβραμοπουλο και διοριζοντας καποιον απο το δικο του κομμα, χανεται η πλειοψηφια. Ετσι, με την συννενοηση του Τσιπρα με τον Γιουνκερ, ο πρωτος εξασφαλιζει την στηριξη του δευτερου στις ελληνικες θεσεις, ή εστω σε μεγαλο μερος αυτων, και ταυτοχρονα ο πρωτος εξασφαλιζει την μεγαλυτερη δυνατη πολιτικη συναινεση στην εκλογη Π.τ.Δ. Δεν ξερω τι ισχυει, και αν οντως ειναι ετσι, αλλα αυτο λεγεται πολιτικη. Θα δουμε πως θα παει, και μενα με χαλασε, γιατι θα μπορουσαν να προτεινουν καποιο ανθρωπο με κυρος στη συγκεκριμενη θεση, και οχι απομαχο πολιτικο.

Δεν ξερω τι ισχυει, και αν οντως ειναι ετσι, αλλα αυτο λεγεται πολιτικη.

Θα το δεχόμουν, αν ο Παυλόπουλος αποποιούνταν τα 130 χιλιάρικα € που θα πάρει το χρόνο.
Στην ευρώπη βασιλεύει η Δεξιά-Ακροδεξιά, δεν θα επιτρέψουν τίποτα από αυτά που ζητάει ο Τσίπρας. Δεν είναι μαλάκες να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους και να αρχίσουν να ξεφυτρώνουν κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις χώρες ... ;)

Συμφωνω. Επειδη ομως βλεπουν τους Podemos και ερχονται, και τους Ιταλους να γλειφονται επισης, δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το τραβηξουν τοσο το σχοινι ωστε να σπασει. Σιγουρα ομως και η ανοδος της Λεπεν δεν αρεσει αρκετα. Φανταζομαι οτι θα περασουν οτι θελουν, ομως θα υποχωρησουν σε θεματα που δεν ειναι του αμεσου ενδιαφεροντος τους, ωστε ουτε να φανει η αμεση επεμβαση στα πολιτικα πραγματα της χωρας και να μην χασει η κυβερνηση Τσιπρα και το ερεισμα στα εσωτερικα. Κυβερνηση τυπου Συριζα νομιζω ειχαν και στην Κυπρο, ή εστω αριστερων τασεων.

Οπως σου ειπα, πολιτικη. θα παρουν ολοι απο κατι, και θα βγαινουν να δηλωνουν οτι η πολυφωνια και η Δημοκρατια νικησε.

Χρηστο και στον Εβρο να τον στειλουν σε κανενα γραφειο θα την βγαλει αγκαλια με το κλιματιστικο οταν οι συναδελφοι του θα τον πεινουν σε καμια σκοπια στις οχθες του ποταμιου
Ποιος Αξιωματικος θα βαλει το χερι του στην φωτια να στειλει τον γιο του πρετεντερη σε φυλακιο η σε εξαωρο περιπολο διπλα στο ποταμι ?
Τρελος ειναι ?
Την επομενη μερα θα τον ξηλωσουν απο το στρατευμα αφου τον χαρακτηρισουν στο megalo καναλι φασιστα -χουντικο κτλ
Αυτη ειναι η Ελλαδα δυστηχως

• Like
Reactions: DrV
Χρηστο και στον Εβρο να τον στειλουν σε κανενα γραφειο θα την βγαλει αγκαλια με το κλιματιστικο οταν οι συναδελφοι του θα τον πεινουν σε καμια σκοπια στις οχθες του ποταμιου
Ποιος Αξιωματικος θα βαλει το χερι του στην φωτια να στειλει τον γιο του πρετεντερη σε φυλακιο η σε εξαωρο περιπολο διπλα στο ποταμι ?
Τρελος ειναι ?
Την επομενη μερα θα τον ξηλωσουν απο το στρατευμα αφου τον χαρακτηρισουν στο megalo καναλι φασιστα -χουντικο κτλ
Αυτη ειναι η Ελλαδα δυστηχως

Κώστα έχεις δίκιο. Όμως μόνο με την ιδέα του Έβρου και ότι βρίσκονται εκεί, κάποιοι βουτυρομπεμπέδες θα μυξοκλαίνε κάθε νύχτα...

Status
Not open for further replies.
Back