Πριν λιγο στις ειδησεις ανεφεραν οτι το σκυλι ηταν δικο του που του ορμηξε στο προσωπο και ο λογος που το εκανε συμφωνα με την αστυνομιαhttp://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/skulos-katakreourghse-30xrono-ston-volo.4478665.html
Ο άνθρωπος έχασε ολόκληρα κομμάτια από το πρόσωπο του και η κατάσταση του είναι κρίσιμη .
Όλα αυτά πιθανόν να τα έπαθε από τον σκύλο του τον οποίο μάλλον προσπαθεί να τον προστατεύσει λέγοντας ψέματα στις αρχές.
Ο σκύλος του είναι ένα πιτμπουλ .
Ποιος φταίει τώρα;;;;;
Το σκυλί που σαν ράτσα είναι μεγαλόσωμο και εξαιρετικά δυνατό ;;;;;
Ο ηλίθιος που μεγάλωσε ένα ζώο κάνοντας το άγριο και "μάγκα" ώστε να τον σέβονται οι πάντες όταν κυκλοφορεί στο δρόμο με χονδρές αλυσίδες ;;;;;
Το κράτος που αφήνει ανεξέλεγκτα ανθρώπους να διατηρούν τέτοια σκυλιά ακόμα και μέσα σε διαμερίσματα της Αθήνας ;;;;
Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει .Εχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι να βγάλω την σκύλα μου βόλτα διότι τα μισά σκυλιά που συναντώ είναι pitbull , rottweiler και τώρα τελευταία έχω δει και ένα dogo argentino.asking..asking.
ηταν επειδη ο τυπος ειχε ενα τραυμα στο προσωπο και το σκυλι μυριζοντας το αιμα του επιτεθηκε
Γενικα τα πιτ μπουλ δεν επιτιθονται σε ανθρωπους μονο σε αλλα σκυλια μονο τα ροντβαιλερ ειναι επιθετικα
Τα dogo argentino ειναι καλα για τον αγριοχοιρο ισως και αυτος ειναι ο λογος που τα βολταρουν στα παρκα και στις πλατειες μηπως και ξεφωλιασουν κανενα καπρι .buy buy..buy buy.
Last edited: