SorosΟταν η σιωπη γινεται εργαλειο χειραγωγησης και ελεγχου:
Αληθεια με ποιανου τα χρηματα λειτουργουν οι ΜΚΟ ?
Εννοείται αγώνες apolitic χαρακτήρα, όπως ας πούμε το κίνημα της πλατείας;
Καλησπέρα Γιώργο,
Οχι, ποτέ apolitic, αλλά συνειδητά και στοχευμένα. Με σκοπό και αποτέλεσμα.
Δυναμικά όμως για να μην κουράσει και να έχει άμεσο αποτέλεσμα.
Το ερώτημά μου είναι μετά τι και ποιος. Εκτός εάν ''βγει'' ο ηγέτης μέσα από αυτούς τους αγώνες.
Ακριβώς, το λέω χρόνια...! Το θέμα όμως είναι ποιος μη "δημοκρατικός" θα ταχθεί στο δικό σου και στο δικό μου πλευρό ή για να το πω πιο απλά και κατανοητά, ποιος μη "δημοκρατικός" θα σταθεί στο πλευρό της ..."πλέμπας" (εδώ βάζω τον εαυτό μου φυσικά και όχι εσάς, αφού δεν γνωρίζω τις αστικές σας καταβολές ).
Φίλε ΓιάννηΤους ψηφιζουν Βασιλακη αυτοι που δεν ξερουν,και ποιοι ειναι αυτοι που δεν ξερουν? ολοι μας,ψηφιζουμε με αγνοια σε ολα τα θεματα ειτε οικονομικα ειτε εξωτερικης πολιτικης ειτε... ειτε.. ειτε.. ειτε... ποτε δεν θα μαθουμε γιατι ετσι συμφερει το συστημα, παντα θα υπαρχουν παραποιημενα στοιχεια, παντα θα υπαρχουν συμφωνιες κατω απο το τραπεζι, παντα θα υπαρχει η απειλη των ισχυρων προς τους αδυναμους και παντα θα ψηφιζουμε καποιον με πολλα "θα"! Σε αυτους εδω τους καιρους τους δυσκολους εχει μηδενιστει η υπαρξη της δημοκρατιας, η υπαρξη του συνταγματος της χωρας και δεν κουνιεται φυλλο. Γιατι??? Ο καθενας μπορει να υποθεσει ή να καταλαβει το γιατι. Θα συμφωνησω με τον Αργυρη στο οτι οι Γερμανοι παντα ηταν εδω και μαλλον παντα θα ειναι με οποιαδηποτε κυβερνηση, τρανο παραδειγμα ο κος Τσιπρας που ενω ηταν πυρ και μανια κατα των Γερμανων και της Μερκελ εγινε ενα "γατακι" που γουργουριζει στην αγκαλια της Μερκελ και των Γερμανων. Και μην ξεχναμε την Μικρασιατικη καταστροφη που προκαλεσαν (για μενα) 100% Γερμανοι. Το πως θα αλλαξει η κατασταση δεν ξερω ομως με μια πολιτικη προσεγγιση λιγο εξυπνη και προσεκτικη ισως τα πραγματα να γινονταν καλυτερα. Δεν βρισκω απαντηση για να δωσω σε εσενα και στη νεα γενια των παιδιων παραμονο να καταθεσω τον προβληματισμο μου και το οτι οσες φορες και αν το εχω σκεφτει δεν βρισκω απαντηση.
Ε καλά τώρα, είναι και ταξικό το θέμα, να ψηφίζει ο φουκαράς που περιγράφετε παραπάνω....Κούλη, δεν το λες και σοφό.Δεν είναι το θέμα ταξικό αλλά πολιτικων που ακολουθήθηκαν στην Ελλάδα,
Δεν διαφωνω,αλλα οι Γεμανοι σπρωξανε τους ΤουρκουςΦίλε Γιάννη
Για πολλά φταίνε οι Γερμανοί.
Οχι όμως για την Μικρασιατικη καταστροφή.
Οι Γερμανοί ήταν αδύνατοι από τον 1ο ΠΠ και κατεστραμμένοι από την συνθήκη των Βερσαλλιών. Οι Γερμανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι δεν ήταν αποφασιστικός παράγοντας.
Δες τι μας έκαναν οι ...σύμμαχοί μας μέχρι τότε Αγγλοι και Γάλλοι, που μας έδωσαν το πράσινο φως αν όχι δεν μας έσπρωξαν να καταλάβουμε το βιλαέτι της Σμύρνης. Ειδικά μετά τις χαμένες για τον Βενιζέλο εκλογές το Νοέμβριο του 1920.
Δες τι έκαναν οι Ιταλοί αλλά και οι ...ορθόδοξοι Ρώσοι (τότε με μπολσεβίτικη ηγεσία) μετά την ενδυνάμωση του Κεμάλ.
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ' ΧΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!!!!
Κύριε Γιάννη στο επίπεδο των χωρών φίλος ίσον συμφέρον!Δεν διαφωνω,αλλα οι Γεμανοι σπρωξανε τους Τουρκους
Ναι Βασιλακη δινης παιρνης,αλλα αυτοι, εχουν στις πλατες τους δυο παγκοσμιους πολεμους με εκατομυρια νεκρους[που δεν φταιγανε σε τιποτα] και εδω, εχουν αποτελειωση το σαπιο πολιτικο συστημα με δωροδοκιες,μιζες κ.αΚύριε Γιάννη στο επίπεδο των χωρών φίλος ίσον συμφέρον!
Δυστυχώς η κατάληξη της αναζήτησης μιας 64χρονης Βρετανίδας τουρίστριας ήταν τραγική. Το θέμα είναι αν πρέπει να αποδοθούν σε κάποιους οι ευθύνες:
https://xanthi2.gr/2017/09/23/φρίκη-στην-κομοτηνή-ζώα-κατασπάραξαν-64/
Η λέσχη bilderberg.Τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο ;
Όπως και να χει ,περί λέσχης πρόκειται.Η λέσχη bilderberg.
Εκσυγχρονισμός χωρις ενα ψήγμα διαφωτισμού!!!!!Μονο Οταν ο Ελληνας αναστησει τα ιδεωδη και τις αξιες που ανα τους σιωνες τον εκαναν να.μεγαλουργησει ,τοτε μονο θα αλλαξουν τα πραγματα. Χασαμε τα πιστευω μας υιοθετωντας την λαθος και την χειρωτερη μορφη του δυτικου "εκσυχρπνισμου"